May 18May 18 Zašto preuzimamo na jebenom Kalatesu? Ostavi mu livaduuuuuuuuuuuuu.Imaju u ekipi i Lakica, kad cemo skupiti ako ne sad? Edited May 18May 18 by Jesper23
May 18May 18 Dal je moguce da SO ne moze da uspostavi bas nikakve principe igreJebemmumater, svi smo videli sta ova ekipa moze, otkad je on krenuo da implementira mi ni na sta ne licimo.Profesionalni trener...
May 18May 18 2 minutes ago, Nikodije said:Kalates i Zvezdini plejmejkeri ne igraju isti sportKoji zvezdini plejmejkeri. Pitam jer nemamo ni jednog...
May 18May 18 Kao ostrasceni zvezdas, koji ne moze da smisli partizan od dv vremena, navijam da nas dobiju sa jedno 35 razlike i da obradović ode negde drugo da implementira. Nijedan trener nije imao skuplju ekipu koja izgleda kao psihicki osteceni fizcki invalidi.Stvarno treba biti poseban pa u tome uspeti.
May 18May 18 Ja ne znam dal je Obradovic glup ko kurac pa ne vidi i ne zna da promeni ili tera inat nekome sa ovom svič odbranom od pika gde nas ubijaju svaki jebeni put.Predlog za transparent za sledecu utakmicu: