April 21Apr 21 Druga najbolja četvorka Evrolige bez poena iz igre večeras Edited April 21Apr 21 by ducca
April 21Apr 21 Je li harper za Ćavija pominjao da je navodno tražio 2,5 miliona za 3 sezone ili sam ja nešto sebi pogrešno učitao?
April 21Apr 21 Plavšić veli okreće se Barselona Monaku, čeka ih težak zadatak u kneževini...MentolJa sam mentol, zaboravila da moraju i s njima da igraju Edited April 21Apr 21 by Valk
April 21Apr 21 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Je li harper za Ćavija pominjao da je navodno tražio 2,5 miliona za 3 sezone ili sam ja nešto sebi pogrešno učitao?Ne znam za cifre, ali ga je pominjao. Ćavi Paskval je naravno bolji trener od Saše, ali ima i do igrača - njihovi su iskusniji, igraju godinama utakmice na ispadanje, ubili su nam tranziciju, jednu kontru nismo istrčali.
April 21Apr 21 Just now, Valk said:Plavšić veli okreće se Barselona Monaku, čeka ih težak zadatak u kneževini...MentolPa zar nije?
April 21Apr 21 Kodi, Butler, Šemi, Izundu treba da ostanu.Miljenović, Đurišić, Dobrić od naših.Ostalo prijatno. Ne znam samo oko Bokija, ako može fizički.
April 21Apr 21 Just now, kralj said:Falio nam je i prajm Bolomboj kao vazduh i voda.Šteta, moglo je da bude bolje, ali ne verujem da je plafon ovog tima mnogo viši.Evo Plavšić napokon u centar. Jebala ih demokratija. Sa 5 povređenih igrača napravi se hijerarhija i odmah drugi padež.Nije mnogo, ali je tim dovoljno jak za plej of, koji smo izgubili jer smo izgubili neke utakmice, pogotovo kući, gde smo bili favoriti.... I brdo drugih razloga, koja se desila a nemoguće da nije imalo uticalo na tim...Btw, šta bi sa Dobrićem?
April 21Apr 21 Nemojte tako, celavi srbinin je u 2 cetvrtine veceras pobedijo Jedina steta je sto nije izgubio ovde pa da ga prcaju Rada i Rajko
April 21Apr 21 On 20. 4. 2026. at 15:18, Ratamahatta said:Bolje da nas jebu Panter i VeseliU cmar i u picku
April 21Apr 21 1 minute ago, MiddleClass said:Jebote Cimu i Nvoru sad svi tjeraju Preskupi su za ono sto daju.
April 21Apr 21 10 minutes ago, kralj said:Pa zar nije?Jeste, ja sam nešto prezupčila, editovala sam post.Skroz sam smetnula Monako s uma da je iznad nas i Barse
April 21Apr 21 Ćelafutu najuriti koliko odmah.Sezonu neka privede kraju ostatak zaklanja stručnog štaba.Gore biti neće.
April 21Apr 21 1 minute ago, JPM said:Preskupi su za ono sto daju.Batler 2.7 naredne sezone. Ali jbg, moras probati sa talentom