April 21Apr 21 4 minutes ago, Greek Freak said:Ukljucujuci Kalatesa i Ertela. 🤣I gomilu igrača koji uopšte nisu primarno plejmejkeri Sve mogu al njegovu opsesiju Kodijem nikako.
April 21Apr 21 4 minutes ago, MeanM@ said:Ma lik je bezobrazan, delulu, nastaviti niz...Ja nisam pratio Sasu van Zvezde, jel on uvek ovako pogubljen bio ili mu je ipak prevelika navijacka strast ka Zvezdi prepreka za razum?
April 21Apr 21 Redovno nas je razbijao dok je vodio Monako.I kad smo ih dobijali užasno smo se mučili, skapavali da nešto izvučemo iz utakmica koje smo morali dobiti. Edited April 21Apr 21 by nautilus
April 21Apr 21 Vlade izmislio nov nacin akcentovanja Davidovca Nije Da Vidov Ac, ni Davi Dovac vec Davidova CEvo opet Zadar Sloba nije razlikovao kosarku od odbojke, sta ce biti kad se neki taki vrati na vlast kad ni sad kad ima para nema rezultataPuko Edited April 21Apr 21 by Ratamahatta
April 21Apr 21 Definitivno mi je hajlajt utakmice 0 minuta za Dobrića koji bi imao minimalno pet otvorenih catch up trojki,da se Veliki Strateg setio da postoji.
April 21Apr 21 “Jednostavno moramo biti bolji. Ovo nije bila dobra noć za naš tim, uključujući i mene. Ali ovo je nešto iz čega se uči. Ovo je prvi put da je ovaj tim na okupu, ima mnogo novih lica. Mislim da, kao čovek, mogu da preuzmem veliki deo krivice za večeras, ali znam da ću iz ovoga naučiti i vratiti se mnogo jači sledeće godine. Dakle, ovo je trenutak za učenje, pa ćemo videti kako će stvari ići, ali mislim da će ovo biti korak napred za ovaj tim. Mislim da sada postavljamo temelje za ono što ovaj tim može da postane”, odgovorio je Nvora na pitanje Meridian sporta.
April 21Apr 21 4 minutes ago, nautilus said:Redovno nas je razbijao dok je vodio Monako.I kad smo ih dobijali užasno smo se mučili, skapavali da nešto izvučemo iz utakmica koje smo morali dobiti.Utakmicu kad je poljubio grb na sredini terena smo ga ugazili stoka razlike... 92-68 beše...On može da pliva u ekipama koje imaju dosta kvalitetnih individualaca, i jednog alfu da mu da ključeve u ruke. Kao Džejmsa što je imao. I da tera izolacije do iznemoglosti. Ali takve ekipe mogu da vode i početnici, što je Spanulis pokazao... Da nije Monako pukao finansijski pa upao u krizu, ostao bi sigurno.Ali SO je jako siromašan trener što se tiče raznovrsnosti igre i implementacije (užasno mrzim ovu reč baš zbog njega). Jednodimenzionalni trener koji kad mu pukne plan A se redovno raspada... Što se nama sa njim desilo još pre 2 meseca... A i u prvom mandatu sa, ruku na srce, dosta slabijim timom....Neko će reći da smo po kvalitetu igrača taman tu gde zaslužujemo i da nije moglo više... Možda, ali zato nama i treba dobar trener pre svega koji će da napravi taj sistem i raznovrsnost igre, da koristi ono što ima na najbolji način. Trener Valensije na primer, a ni Penjaroja uopšte nije loš... SO to nije i velika greška bi bila da ga ostave na klupi sledeće sezone. Po meni je rezon da koliko sutra dobije zahvalnicu, pa da ova sezona ne bude baš toliko loša (sa njim će raspad biti još veći) , i da krenemo da gradimo priču za sledeću... Edited April 21Apr 21 by Michael Krueger
April 21Apr 21 Postoji razlog zbog koga je Nvora najuren iz Efesa.Čima je igrač trenutka.Sa Monetjunasom je napravljena ogromna brljotina - pogotovo što se Bolomboj nije pojavio večeras (verovatno je povredjen)Zvezda se prosto raspala u ovom drugom delu.Tim je loše selektovan i još gore vodjen.Ovde mora i da se menja trener i makar pola tima.Najveće pitanje ovde je - ko će da se zahvali Kaliniću i da izvuče živu glavu?Neko će reći da smo po kvalitetu igrača taman tu gde zaslužujemo i da nije moglo više...Ja nisam siguran da je moglo više osim koje mesto više (max 7)Prosto, Zvezda nema ni dubinu rostera, ni stabilnost prvotimaca za nešto više. Trener je samo šlag na tortu. Edited April 21Apr 21 by steins
April 21Apr 21 2 minutes ago, steins said:Postoji razlog zbog koga je Nvora najuren iz Efesa.Čima je igrač trenutka.Sa Monetjunasom je napravljena ogromna brljotina - pogotovo što se Bolomboj nije pojavio večeras (verovatno je povredjen)Zvezda se prosto raspala u ovom drugom delu.Tim je loše selektovan i još gore vodjen.Ovde mora i da se menja trener i makar pola tima.Najveće pitanje ovde je - ko će da se zahvali Kaliniću i da izvuče živu glavu?Kalina će se sam odjaviti, bez brige. On se razmišljao već prošlog leta...Ne smatram da treba menjati pola tima, pitanje je koga ćemo moći da zadržimo.Što se trenera tiče se slažem...
April 21Apr 21 Just now, assignment said:Kalina će se sam odjaviti, bez brige. On se razmišljao već prošlog leta...Ne smatram da treba menjati pola tima, pitanje je koga ćemo moći da zadržimo.Što se trenera tiče se slažem...Ne znam. Problem je što niko od ovih ne može da bude stabilan igrač startnih petorku u EL timu. Svi mogu da budu u nekoj rotaciji pa kako kome krene. Večeras je Zvezda pukla tamo gde je bila najjača - na centarskoj liniji - tri centra ukupno - 7p/10 skokova. Baš iznenadjujuće loše
April 21Apr 21 Samo da ne dođe rektor Đokić, on ne razlikuje bejzbol loptu od košarkaške, sve bi propalo, a i ja bih morao da gledam utakmice u domu penzionera umesto da budem stručni konsultant O utakmici ništa, muka mi je od ovog kluba, Ćelafuta, Drčele, Kaline i Čime Monekea
April 21Apr 21 Ne znam kojom magijom cemo osvojiti ABA sada. S Partizanom mozda i uspemo nesto na guzove, mada su nam oni zatvorili EL sezonu ove godine, ali sam ubedjen da s Dubaijem nemamo sanse na tri dobijene. Tako da je Sale sigurno bivsi na leto
April 21Apr 21 Najveći WTF sezone su 4 centra u timu a samo jedan plejmejker plus Jago. I onda se samo pritisne Kodi i mi nemamo rezervnu igru.
April 21Apr 21 1 hour ago, Dankan Ajdaho said:Definitivno mi je hajlajt utakmice 0 minuta za Dobrića koji bi imao minimalno pet otvorenih catch up trojki,da se Veliki Strateg setio da postoji.Jeste, kao sto je imao u derbiju prije 2 dana.