Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Kakav izlazak iz time outa jbt, dovuces se zubima i noktima do -7 i onda ovako primis 5 poena

• Replies 18.4k
  • Views 823.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Moneke Monanoke.

Organizovano i implementirano na obe strane

Moneke bekovski ulaz, vamo Panter sam na trojci i pusta ga se u tranziciju i ceka pod kosem

Actually, Salo je poprilicno izgubio kontrolu nad ovom ekipom. Čak i da zna šta hoće, a ne zna, teško da on ovu grupu igrača može da natera da daju 100% u odbrani.

Just now, MeanM@ said:

Ma glupa je definicija act of shootinga. Šta ako su ruke na lopti. I taj pokret ka košu se fejkuje lako i jeftnio. Jasno je šta je zaista pokušaj šuta, a šta sprdnja sa lose osmišljenim pravilom.

Ma nisu ono bila 3 bacanja, drugo je kad igrač anticipira taktički faul pa nadmudri, drugo je ovo kad drži loptu u rukama i i posle kontakta diže.

Jbg ovo je drugi trener koji je izgubio istu ovu ekipu, nešto ne stima, ali tim je prepolovio kvalitet i stisnuo jajca kako sezona dosla kraju

Klajburn baca felširane frižidere u vrh table... i naravno da ulazi sve.

1 minute ago, MeanM@ said:

Ma glupa je definicija act of shootinga. Šta ako su ruke na lopti. I taj pokret ka košu se fejkuje lako i jeftnio. Jasno je šta je zaista pokušaj šuta, a šta sprdnja sa lose osmišljenim pravilom.

Pa znam ali nije to ništa što je započeo sad Vili Hgmz na ovoj utakmici. Priča se uveliko o reviziji tog pravila ali za sad je tako.

Kolike su ove njihove telesine, jesu li oni najviša ekipa u EL?

Eeedemo nismo primili 50!!!!

Ruku na čuku neviđena partija Klajburna.

2 minutes ago, MeanM@ said:

Actually, Salo je poprilicno izgubio kontrolu nad ovom ekipom. Čak i da zna šta hoće, a ne zna, teško da on ovu grupu igrača može da natera da daju 100% u odbrani.

Minić je izgubio ekipu sad je jasno, Salo samo pokušava da spase šta se spasiti može sleep

Edited by ducca

Au kakvi bednici.

Dobrić je kažnjen zbog nečega, utakmica kao nacrtana za njega?

Salo i Nvora su lako zamenljivi

Nama se napad svodi isključivo na 1 na 1 na 1, ništa akcija, ništa timska igra... Ma nemoguće da je do trenera... Igrači se bore...

Kada su ovi sa basket news pričali o meču, nisu mogli da veruju da je Kodi u nedelju igrao 30 min...

3 minutes ago, ducca said:

Minić je izgubio ekipu sad je jasno, Salo samo pokušava da spase šta se spasiti može sleep

Ko je Minić?