Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 hours ago, harper lee said:

Ovaj tim otprilike jedino tako moze da igra a da bude uspesan osim ako Grejem ne pokaze neke neocekivane first-pass plejmejkerske kvalitete. Ako nekom treba da trcimo u ledja sve vreme to je onda vremesna Barselona, ako ih izmorimo na vreme bice ovo laksa utakmica nego sto svi ocekujemo. Ako oni nas budu pripitomili i uvukli u 5 na 5 kosarku bice zajebano odbraniti se, pre svega od Sengelije. Ono sto ce biti posebno zanimljivo videti je kako smo iskoristili ovu praznu nedelju u adaptaciji Grejema i Batlera.

Ovde mi naredjivamo

Kad sam pisao o matorosti Barse, to je to. Kalenic, Oyeleje i Moneke ce resiti Veselog, Sengeliju i Vilija, treba nam da Brizuela ne poludi opet i da Panter odigra svoju klasicnu utakmicu s 16 poena iz 15 suteva i brejnfartovima u zadnjoj cetvrtini

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

15 minutes ago, Ratamahatta said:

Ovde mi naredjivamo

Svidja mi se attitude.

1 hour ago, Ratamahatta said:

Ovde mi naredjivamo

Kad sam pisao o matorosti Barse, to je to. Kalenic, Oyeleje i Moneke ce resiti Veselog, Sengeliju i Vilija, treba nam da Brizuela ne poludi opet i da Panter odigra svoju klasicnu utakmicu s 16 poena iz 15 suteva i brejnfartovima u zadnjoj cetvrtini

1na1 defanzivno, svako od njih može da podnese taj matchup, iako smo niži. problem će biti kontrola skoka, mora se tu timski parirati, dobrim pozicioniranjem i reakcijama na promašaje, ne može moneke da bude jedini lik ovde, koji kontroliše skok

u napadu, u istim duelima, bi trebalo da imamo prednost u brzini, ako pogađamo ofc

Ako igramo ono nase ne brinem nista. Ovaj tim bole kurac ako ga ne ide sut spolja, naci ce se nacini. Suci tradicionalno nece biti uz naaarod

Nagledao sam se Barselone ove sezone, svakakve tekme su igrali. Unistili su Makabi ovde kao da je Spartak, Zelimira ni sami ne znaju kako su dobili, protiv Bajerna i Efesa igrali neki downtempo, protiv Reala i Valensije uptempo, Zalgiris ih je unistio, s Asvelom i Kinderom su se patili kod kuce. Kapiram da je irelevantno, ali i u ACB se pate, gube kuci od indijanaca, dobijaju teska gostovanja, nepredvidivo i nekonstantno sve

Po meni su i Real i Valensija jaci odnji, ali ajde videcemo.

kada kazem "pogadjamo" mislim i na kontre, ulaze, otvorene suteve

ali da, slazem se da smo u prednosti ako vaspostavimo nas ritam

Kaćemo mi da se pobunimo? Jebo te, imamo Alta banku na leđima.

Kad budemo imali 9-14

Kolko imamo sad?

• Popular Post

KwNf-sMr?format=jpg&name=small

Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

• Popular Post

Screenshot_20251203-120739.png

Čita forum, Tomiću Milane!

Ovi se drogiraju lolol

Lepo je što ostaje naš vrač, mudrac, guru, dobri duh, faktor mira i stabilnosti. U svetu egoista takav čovek je renesansna ličnost.

Apsolutno

CMM, Nwora, Chima, Ojeleye, Moti - petorka dobrih ljudi

Iako je jedan bugarin, a drugi ima frizuru kao one Del Bojeve random opajdare iz osamdesetih

Montejunas je prvi stranac posle Čarlsa kome bi dao kapitensku traku.