Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Тај лик би могао да испадне и добар играч на крају. Дошао је као клинац са другог континента, без икаквог периода адаптације је гурнут у ватру и отписан буквално након неколико утакмица. Притом је дошао са реномеом некаквог техничара међу ове наше месаре, није било ни реално да одмах улети и прави разлику. Репрезентативац Перуа је иначе.

Сад у оваквој финансијској ситуацији ово је добра ствар дефинитивно, у неким бољим околностима би га можда ваљало истрпети.

Генерално када је клуб у расулу онда се неретко и неки коректни играчи покажу лоше јбг. Имамо неколило примера скорашњих, рецимо Бојан Ковачевић се показао више него солидно у Шпанији, Аријага такође, чак ни Овусу онај није толико лош играч колико је код нас то изледало.

Океј некима и нема спаса као Гоху рецимо :D

sasvim je moguće da neko od tih igrača, kada ode u sredinu u kojoj postoj nekakv red, glava i rep, sistem, odaje sasvim drugačiji utisak

mi imamo jezive probleme u fazi odbrane i odatle se generiše i većina drugih problema. ako se to ne reši sasvim je izvesno da ćemo na kraju prvenstva da zaostajemo bar 10 bodova za Zvezdom

nisu to samo odbrambeni igrači, već igra cele ekipe kada se brani. ekipa sa dna tabele nam se šetaju i probijaju po krilima ili kroz sredinu kako hoće, kao da igramo protiv Bajerna ili PSŽ

Poslali smo i Zubairua na pozajmicu u 2.tursku ligu, sa navodnim uslovnim otkupom od 2.3 mil E.

Sa istog izvora stiže i vest da je mali Duća Jovanović otišao u Železničar za 20% narednog transfera lolol i pravo preče kupovine. Imbecilan potez potpuno.

Да не буде забуне Дућа Јовановић нападач, не Ланетов Роналдо.

Њему генерално истиче уговор на лето и очито није заинтересован да га продужи, што је разумљиво јер се вероватно осећа запостављеним, прескоченим како год. Тешко да је у таквој ситуацији могло да се извуче нешто више.

За Зубу не знам шта да мислим, никад ми није деловао као некакав преозбиљан таленат, плус та повреда.. Јасно је да ће Трифуновић бити исфорсиран, ту је и мали Б. Костић, Захид може да улети ако затреба. Можда није лоше да тамо добије више минута, па ако га откупе океј, ако не опет океј, имамо младог солидног играча.

Нама је десно крило проблем, тачно би нам неко као овај мали Овусу што ће код комшија ваљда легао као будали шамар, не можемо толико да се ослонимо на Сека јебеног, који притом није наш играч и треба да платимо милионско обештећење за њега онако бангавог. Сурдулаја има и оног неког Богдановића нападача занимљивог, нисам га гледао довољно али можда има смисла заменити Дућу њиме ако и њему већ истиче уговор у јуну као што пише на пар места. Мада како стоје ствари пре би био замена за Милошевића.

bilo kako bilo, dan posle početka priprema ostadosmo sa jednim jedinim špicem...

za jovana miloševiće koliko god da je dobar (a dobar jer se razigrao u partizanu) ovaj klub neće platiti 10 milki.

Ироније ли нама оваква његова експлозија у ствари није одговарала. Нити смо резултатски постигли нешто значајно (ураа јесењи шампиони), нити смо сада у прилици да га задржимо како стоје ствари.

Мени и тих 5 милиона делују као sci-fi за нас у оваквој ситуацији. Он јесте добар играч и има тек 20 година, али за колико би реално могли да га продамо након рецимо две сезоне, из ове наше јадне лиге за 15ак милиона макс и то под условом да настави са оваквим партијама. А ризик је увек ту, доста се он већ мучио с повредама за тако младог играча, ствари умеју да крену по злу очас посла.

Генерално клуб који мољака за кинту за чувени уефа мониторинг и функционише по принципу ако прође неки тикет уваљамо неког клинца, није у прилици да се разбацује ловом (коју нема).

Nije razbacivanje za igraca koji je kod tebe proigrao, nego investicija. Adekvatnu zamenu neces naci. Sada ga otkupis za 10 milki, sutra ga prodas za recimo 15. Takav igrac ti treba kao nosilac i da sledece sezone udjes u neko grupno evro takmicenje, sto samo moze da mu digne cenu..

Океј је то за клуб са стабилним финансијама, проблем је што Фк Партизан дословно крпи крај с крајем да преживи некако. Ево сад ми је искочила вест да им је КК позајмио 1.5 милиона евра, дакле буквално као лик у тешком курцу, дуговима, притиснут са сто страна од разних ортака, познаника, каматаша, па зајми од кога стигне, ускоро ће почети да краде кеви накит.

Тако и за тих 5 милиона, фазон е Штутгарте ми те паре сада немамо, али верујте продаћемо на лето клинца неког, нема шта да бринете, кад смо ми неког зајебали.

Наша једина нада је да сам Милошевић баш инсистира да хоће само у Партизан, да не жели да продужи уговор са њима и самим тим их стави пред свршен чин. Па онда некако намаћи тих пет милиона, мада по мени то и даље нема превише логике у тренутној ситуацији с обзиром да је тим препун рупа и да би за те паре могли озбиљно да се појачамо у свим линијама тима.

Em ulećeš kao neki Indijanac, em donosiš loše vesti

Добро нам дошао Чејен.

Милошевић кажу иде у Вердер на позајмицу. Дакле Штутгарт бира голуба на грани пре нашег врапчића у руци.

Лепа прилика за њега свакако, конкуренција му је вечито повређени Бонифејс и неки клинац Шваба његових година који се није прославио до сада.

Ми јбеш га замену тог квалитета не можемо да нађемо, посебно сад у јануару без икаквих финансијских средстава. Да смо на -10 ценим да би једноставно исфорсирали малог Костића максимално, овако се као бијемо за титулу и морамо да будемо амбициозни, па мооожда дође и неко ко је пунолетан и по америчким стандардима, мада капирам као бекап Колету.

Edited by johan nagel

ne kapiram zašto su dali dušana jovanovića besplatno (!), kad se već milošević ne vraća.

Зато што му истиче уговор у јуну и не жели да га продужи. Овако постоји одређена шанса да тамо проигра и клуб ипак заради неку цркавицу кроз те проценте. А ту је ваљда и то право прече куповине, не знам како то тачно функционише, вероватно можемо да изједначимо сваку понуду и наш је, или тако нешто.

Уместо Милошевића ће свакако неко доћи тако да би Дућан остао трећа опција како год окренеш, а он очигледно жели да иде и игра негде.

Zalizani da se rastrči u Dečiće i Tuzi da nađe špica

Kakav je ove godine Arsenal?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.