Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Dimitrije Janković bolje da uzme minutažu kapitenu Dragojeviću. Prosto je bio lider generacije i veći talenat.

Karabeljov treba da ostane, taman da se vrati Zdjelar lično. Izuzetno zahvalan igrač.

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Bugarin je realno mesar, al je za razne Ugresice i slicne Dr. Fudbal glavom i bradom.

A ovaj Stojakovic je definitivno Mijatovicev korisni idiot, nije da samo tako izgleda.

Ja bih bratka zadrzao bez razmisljanja, ali kapiram i njega, hoce da igra covek a ne da vadi kamenje iz vatre kad nasi klinci iz izloga nesto zajebu. Bas me zanima koju ce cenu uspeti da dobiju za dragojevica, ugresu i simica na kraju...

Sigurno manje od Karabeljova, koji je Mesi za razne Dragojevice, Ugresice, Simice i ostale. Nisu ti fudbalski skauti sisali vesla pa da im neko moze uvaliti skart robu. Oni mogu samo da sanjaju da se neki Salke uopste interesuje za njih..

Stadion Partizana određen je za jedan od stadiona gde će se igrati utakmice i mi smo predali projekat rehabilitacije stadiona i terena i ono što je potrebno za utakmice tog ranga. Taj projekat je vredan oko sedam miliona evra. On uključuje i izgradnju jednog terena, još plus jednog terena na Teleoptiku i to bi bila ogromna stvar, jer bismo stadion doveli u sasvim pristojno stanje. Ne bi to bio novi stadion, ali bi na Teleoptiku manje–više zaokružili sa ovim terenom koji sad radimo sa veštačkom travom. To su uslovi koji su Partizanu potrebni, uz izgradnju kampa za smeštaj mlađih kategorija i time bi se ta priča, što se tiče infrastrukture, za neki blizak period uspešno okončala“, pričao je Rasim Ljajić za sajt Superlige.

A, što se tiče konkretnih stvari koje bi trebalo da se urade na stadionu u Humskoj...

„Ima nekoliko stvari: mi imamo problem sa tribinama zbog diletacije, mora to da se sanira, jer sve što dobro uradimo u svlačionicama, kod prve kiše imamo dole poplave, tako da bi morali to da saniramo. Posle, po propisima, mora da se srede novinarske lože, mora da se srede još neki drugi prostori koji su neophodni da bi stadion mogao da bude primljen da bi se igrale evropske utakmice. I naravno, travnati deo terena bi morao da se takođe menja, reflektori bi morali da budu deo tog ukupnog projekta, da se zamene i to bi za nas u ovom trenutku zaista bilo više nego dovoljno. UEFA je to odredila, definitivno se država obavezala da će ispuniti uslove koje UEFA traži. Mi smo predali Savezu projekat i sada očekujemo da Savez konačno reši to“, istakao je Ljajić.

У преводу напудерисаћемо бабу (на самрти) и то је за нас у овом моменту више него довољно

a da stavite krov koji bi zaštitio tribine, samim tim i svlačionice isopr njih, o prijateljima fudbala da ne pričam, to ovom pazarskom pilićaru nije palo na pamet, jbg krov bi pojeo realno te parice ovako će možda okrečiti klupske prostorije, zameniti travu što je cca 200k € po terenu i predstaviti to kao sređivanje od sedam milki, od priče o internatu za mlađe kategorije dobijem proliv, tu priču je vrteo i đura mutavi pre 15 godina, pa vepar i vampir pre 10, evo sad i ovi pokreću istu tu priču ali avaj nema para, jer ako puderisanje babe košta 7 milki, internat bi koštao barem 20 hihi

Fino društvo.

Nije Darko nego Danko..

18 hours ago, gone fishing said:

a da stavite krov koji bi zaštitio tribine, samim tim i svlačionice isopr njih, o prijateljima fudbala da ne pričam, to ovom pazarskom pilićaru nije palo na pamet, jbg krov bi pojeo realno te parice ovako će možda okrečiti klupske prostorije, zameniti travu što je cca 200k € po terenu i predstaviti to kao sređivanje od sedam milki, od priče o internatu za mlađe kategorije dobijem proliv, tu priču je vrteo i đura mutavi pre 15 godina, pa vepar i vampir pre 10, evo sad i ovi pokreću istu tu priču ali avaj nema para, jer ako puderisanje babe košta 7 milki, internat bi koštao barem 20 hihi

Pa makar pola zapadne tribine i to bi bio ćar i drugi stadion.

Plus bih ja i mnogi poput mene, momentalno kupili sezonske za pokriveni deo tribine. I eto stalno rasprodatih mesta.

23 hours ago, gone fishing said:

nemoj molim te da se stavlja krov dok ovaj režim ne bude bivši.........ja se ne bih osećao ni najmanje prijatno pod takvim krovom, nit bih želeo da vodim ćerku pod isti. ako će projekat da realizuje Japanska firma, a nadzor da rade Norvežani i da u ugovoru piše da ni jedno fizičko i pravno lice iz Srbije, Bosne, Crne Gore i bližeg okruženja ne sme da priđe radovima dok se ne okončaju niti da učestvuje u istima, onda može

dobro nam je i ovako......osnovni preduslov da pružamo podršku jeste da smo živi

Edited by Ted

Ма нас свакако чека судбина Панатинаикоса илити константно сељакање између ове наше руине за домаће утакмице, и оног чуда напредног што га граде у Сурчину за Европске.

Мијат се распиштољио, сменио и тренера голмана, фикус се наравно ништа не пита око свог стручног штаба, није у његовој надлежности ваљда.

shooting old west GIF by GritTV

G9e8jGPW4AAVCrn?format=jpg&name=medium

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.