Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Samo je stadion jedini naš drug

zato

AJMO SADA SVI NA JNA

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Ladno ko za kurac

Mislim da Zdjelar i Mitar neće igrati

Janković u 11, April u ekstazi.

Zašto Partizan kao domaćin igra u "gostujućoj" garnituri?

Baš tanak Janković.

Hajde možda uđe u ritam, nije ni igrao mnogo do sada...

kakva agonija

kakav izbor igrača za prvih 11

kakav dupli pas bez uspeha

takav i rezultat.

mijate jel vredelo?

Bilo je ocekivano kada su pustili Milosevica. To sve govori o ambicijama kluba..

koliko se dijana s arene iznervirala, malo je falilo da iznapusava stojakovica u mix zoni.

Ovo je verovatno neka dodatna tekma fore, ako smo 80% zatvorili.

1 hour ago, Zico said:

Zašto Partizan kao domaćin igra u "gostujućoj" garnituri?

Mrzim ove baksuzne dresove, jebo ih CSKA. Hvala ti Franjo za crno-beli komplet.

.

1 hour ago, Milošica said:

Baš tanak Janković.

Hajde možda uđe u ritam, nije ni igrao mnogo do sada...

Meni je on bio manje sporan od Dembe Seka ili Petrovića, ali ideja da od početka ne igra Bogdan Kostić (kad već nema Trifunovića) nas je skroz ukanalila. Sve se već videlo na pripremama sa dve odložene utakmice i očajnim nastupima tima.

Mijatovićev trener je probušeni kurton koji je u nekoliko utakmica ukenjao sve što je Blagoje gradio, izgubio laganih osam bodova i sad možemo da očekujemo standardni prolećni raspad.

Apsolutno se slažem za Seka, ovo je možda i najgora utakmica jednog igrača u Partizanu ove sezone.

I dalje mi je nejasno šta je Peđa mislio sa smenom Blagojevića.

Edited by Milošica

Isto sto i sa dovodjenjem Blagojevica. Savo je i otisao jer nije zeleo da mu drugi govore ko treba da igra. Onda dovedes no name trenere..

Па и Саво је но наме тренер (играчка каријера на страну). Али капирам шта хоћеш да кажеш, да је велико фудбалско име и да му је теже сугерисати тим него неком анонимусу.

Елем Благојевић и овај филозоф у покушају свакако нису из исте приче, Благоје је радио у Казахстану и Мађарској поприлично успешно, док је овај лик тотални почетник са сезоном у Телеоптику и другој лиги Словеније. Ја га лично не кривим ништа, није се ту сам поставио.

Ово данас је било очекивано ужасно, овај тим у овом саставу и са овим тренером не може да побеђује у серији и заиста мислим да нас чека грчевита борба за друго место.

Ne menja sustinu. Ni Blagoje, ni ovaj ne odlucuju samostalno ko igra. To znaju i igraci, zbog cega oni nemaju kontrolu nad timom. Mi smo se i pod Blagojem srecno provlacili protiv Zeleznicara, Radnickog i jos nekim utakmicama, kiksirali protiv Nislija tamo, brukali se protiv Macve i Cuke. Samo zato sto je Zvezda kiksirala vise nego sto je ocekivano, stvorila se iluzija da mi mozemo da se borimo za titulu, iako uopste nemamo kvalitet za tako nesto. Sve cemu ova sezona sluzi je afirmacija klinaca, pa da se prodaju. To je bilo jasno jos u junu prosle godine..

..За шта се Благојевић испоставио као идеално решење јер су клинци под његовом командом напредовали и играли фудбал изнад свих очекивања. То што смо неочекивано били и 'у конкуренцији' за титулу је само плус.

Међутим смењен је јер 'није тренер који доноси титулу' и на његово место је постављен почетник који нити је спреман да освоји титулу, нити делује способно да клинце подигне на виши ниво.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.