Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Screenshot_2026-01-12-00-49-49-901_com.android.chrome-edit.jpg

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/damir-cakar-se-vraca-u-partizan/533192

Ti si prvi trener Damire...

mmw - kad ponestane rešenja u junu, kad ih svi otkače, stojaković se vraća u teleoptik, a damir čakar izjavljuje kako je potpuno spreman da svim srcem da sebe u partizan, klub koji ga je lansirao, posebno imajući u vidu da je stekao PRO licencu a i krao je zanat gledajući šta radi Marko Nikolić u AEK-u

Нешто размишљам, не може да не упадне у очи како клубови из наше лиге, са још доста јаднијим буџетима успевају да избунаре неке сасвим коректне странце, оно не не знам који ниво али за нашу лигу раде посао у потпуности.

Да не набрајам сада али било је и има ту сасвим коректних играча.

Како ми нисмо добацили даље од Папе Фирера ево не знам бога ми, ко ту тачно не зна да ради свој посао ако један Радник Сурдулица, Уб, Панчево или Ниш ископају за кило кикирикија играче који би за тренутни Партизан били појачања.

Ево спонзор нам Максбет јавља да смо заинтересовани за неку Немачку рагу од 34 лета из Брауншвајга. Иначе клуб чувен по томе што нам је одатле дошао Де Медина.

IMG_0246.jpeg

Колико се овај човек жртвује за нас

Njegovu politiku ćemo videti na leto kada na naplatu stignu tužbe od kalulua i Blagoja, opet će biti moljakanje jer nije sposoban da prodajom igrača zaradi lovu, bitno mu je bilo da otera igrače koje je doveo vepar hihi

0:3 против Муре, једне од најгорих екипа Словеначке лиге. И то све у првом полувремену, док смо имали озбиљан тим на терену.

Каже тренер легенда "пустио сам их да играју без инструкција да видим како ће да се снађу"

ako je jedini plan da se svakih mesec dana kuka kod Vučića za pare, ja sam za to se ide u bankrot i da se krene od nižih liga.....to možemo i mi navijači da finansiramo za početak

evo sad nas je otresao i neki fenjeraš iz Slovenije.....ostali smo bez najboljeg igrača, klub je u blokadi, pojačanja nema, na terenu izgledamo jezivo a prvenstvo počinje za dve nedelje

trener odaje utisak jeftinijeg Blagoja, koji je i sam bio jeftinija verzija nekog ozbiljnog stručnjaka.....ostalo je još Nađ da preuzme.....ili Linta

Трудио сам се да будем максимално благонаклон према ткз радној групи, јер сам свестан какво расуло је оставио вепар за собом, али ово мољакање за сваки евро постаје јако дегутантно, овако је клуб могао да води и Ђорђе Томић или било који насумични човек са трибина.

Једино што нису подобни за ту улогу, јер не би умели/желели с оволико ентузијазма да помињу свако мало председника и његову великодушну помоћ.

On nas je i zavio u crno, on nek nas vadi.

Karma is a bitch

Stiže špic. Sebastian Polter, Nemac.

Odlična karijera do pre 3 godina, a onda pad. Da li povrede, godine ili nešto treće, ne znam.

Edited by Milošica

Lik ima 34 godine, nije bio standardan ni u Braunsvajgu. Uopste ne razumem ovaj potez, ako se uopste dogodi. Besplatnih 34-ogodisnjih spiceva koji ne daju golove ima i kod nas, Bojovic npr. Kapiram da, ipak, dolazi prvi spic, a ovaj cemu ce da sluzi, a uz to i ne radi, pojma nemam.

Pise cuveni Di Marcio da trazimo 12 miliona + bonuse + procente Milanu za Andreja Kostica.

ne možeš sa budžetom za letovanje u Sutormoru u predsezoni da ciljaš Sejšele all-inclusive......ne možeš ni Toroni

to je to, što bi rekli stari Sloveni, takav nam je price range

tek ako i kada se zavrte neke pare od transfera, može eventualno da se malo podigne prag

što ne mora da znači da je ovaj lik nekakav krš i da neće biti od koristi. dolazi iz druge nemačke lige, koja je jača i bolja od lige u kojoj će igrati do juna

kakav god da je, bolji je od duleta jovanovića koji je već u železničaru i iskusniji od andreja kostića koji je već jednom nogom u milanu... tako da...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.