Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

10 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Kaze Mijat da je bio dogovorio Sedorfa pre Blagoja, ali se predomislio.

ko se predomislio Sedorf ili Mijat?

nešto nisam u fazonu da slušam Mijata sad, malo mi je mnogo

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Evo ko neće da sluša, može da čita sažetak sa Amadeusa

„Kako ćemo se jednog dana vratiti u normalu? Vrlo lako. Vrednost igrača raste, od letos do danas je skočila sa 17.000.000 na više od 40.000.000 evra, a projekcije za leto su da će biti između 70.000.000 i 80.000.000 evra. Mi ćemo morati u junu da prodamo jednog ili dva igrača od ovih popularnih, da bismo mogli da sredimo čitavu našu situaciju i da bismo mogli da se pojačamo, a istovremeno uložimo novac u Akademiju. Može da se desi i da neko sada u januaru plati izlazne klauzule, što mislim da je teško izvodljivo, ali nikad se ne zna...“

„Ima nekoliko evropskih klubova, konkretno dva iz Engleske, koji imaju interes za Simića. U ovom trenutku moglo bi da se dođe do 7.000.000 ili 8.000.000 evra na ime transfera, što je nama velika stvar. Međutim, ja znam šta će se desiti. Na leto mi dobijamo ponudu u vrednosti izlazne klauzule od 15.000.000 evra. Znam, zato što je ta projekcija, osim ako se Nikola ne povredi, ali to moraš da rizikuješ. Niko nije napravio ništa veliko ako nije rizikovao. Zagrizao si veliko, čekaš veliko“.

„Stavili smo klauzule svima njima, da ako neko sad dođe, na primer, i plati 20.000.000 miliona za Kostića... Bili su skauti Milana, kao i skauti više engleskih klubova. Svaka naša utakmica je mnogo propraćena, ne samo direktnim skautom, nego indirektnim. Ljudi pričaju, zovu, dosta pozitivnih stvari se dešava, ali moramo sačuvati kadar, zato što se pored te vrednosti mi moramo takmičiti. Ja želim da budem prvi na kraju sezone. Moja ideja nije da rasprodajem igrače. Računamo na sve njih. Mi u ovom trenutku, jedino da neko dođe i plati klauzulu za nekog igrača, taj će otići. Plan za januarski prelazni rok je ne da ne prodamo nikog od njih, nego eventualno da se pojačamo ako možemo. A kako da nađemo novac? Ja sam sad u procesu da animiram privrednike iz inostranstva da pozajme pare Partizanu na osnovu transfera koji će se dogoditi. Na osnovu cene koje će naši igrači imatu u junu. Nije to baš lagano, ali i to se može“.

„Ako me pitate koju bih poziciju doveo sad da imam pare, angažovao bih štopera, a doveo bih levog beka, doveo bih i desnog, kako bi odmorio malo Milan Roganović, pokida se dečko“.

„Nenad uživa moje maksimalno poverenje, došao u situaciju kad nismo imali silnih opcija. Pričam sa velikim brojem trenera, to nije tajna. Ja sam prošle godine imao završenog Klarensa Sedorfa, da dođe na mesto trenera. A onda razmišljam, nismo mi spremni za stranca. Pogotovo za takvo ime. Posle mesec dana će otići, pitaće se: „Ljudi, šta je ovo ljudi, jeste vi normalni? Odoh ja“. Nenad poznaje klince. Naravno, potrebno je još mnogo toga da nauči, u predstojećem perioduće će to i uraditi. Ne mogu da otkrivam detalje na koji sam način skapirao da je Stojaković u ovom trenutku naša najbolja opcija“.

Novac koji je država direktno i indirektno dala Partizanu za godinu i dva meseca, od oktobra 2024. do decembra 2025. je sledeći: direktna ulaganja, u kešu, 10.685.000 eura. A onda indirektna davanja, kroz sponzore, MTS, Zinđin i ostale 4.320.000. Fale 2.000.000 evra za ovu godinu 2 miliona, što znali da je ukupno država dala 19.389.000 evra. Mi smo državni klub, sve je to u redu“.

Po našim predviđanjima, za januarski monitoring, uključujući dug prema Patriku Andradeu, nama je potrebno oko 4.000.000 evra, da prođemo uspešno. A onda nam je za martovski monitoring  potrebno otprilike isto toliko. Dakle, 8.000.000 evra! Na sve to, mi smo u reprogramu za porez gde je dug 22.000.000 evra. Taj reprogram je napravljen u aprilu, to je urađeno tako da imamo grejs period od godnu dana koji ističe 1. aprila. I onda odmah moramo da platimo 1.200.000 evra, jer u suprotnom pada reprogram. Tako smo sve do 2030. u obavezi da plaćamo 420.000 eura mesečno još. Fiksno. To ne možeš da ne platiš”

Italijani pisu da ce Milan uzeti Kostica za 5 milki sad u januaru. On trenutno ne vredi ni toliko, ali to bi bila premija, s obzirom da si ga doveo za 900k. Ako bude cekao 20 milki, nikada ih nece docekati. S druge strane, ako prodajes klinca posle samo pola sezone, onda je i logicno da nece dostici vecu cenu, prosto premalo vremena da se razvije.

Edited by Jimmy Kowalski

Нису сисали весла ни ти инострани клубови јбг. Динамо Зг би га потенцијално уваљао за тих 20 милиона јер би могли да чекају, не гори им да продају на прву иоле већу понуду. Мали је за нас одиграо мање од 800 минута фудбала и већ му је скочила цена х5.

Надам се да су инсистирали на некаквим процентима, никад не знаш да ли ће потенцијално да експлодира тамо, па да не буде као Влаховић играч од 80 милиона на којем смо митм зарадили 3.

Оно што би било паметно је да се те паре преусмере на Милошевића, никаква позајмица до лета нам не ради посао. Договорити се са Штутгартом, платити 2 милиона рецимо уз проценте, ако он инсистира да остане овде (што је упитно ал нагађам) то нам је озбиљан адут у преговорима, поготово што му уговор с њима истиче на лето '27 па немају ни много простора да чекају или да га опет сељакају по некаквим позајмицама.

Za Mijata samo sledeca dva pitanja:

1. Koje sponzore je doveo u klub i koliko novca su ulozili? Isljucujuci drzavu.

2. Kolika su mu godisnja primanja od kluba?

Mijat je lud ko konj. Pozajmljuje pare od inostranih privrednika na osnovu buduce imaginarne vrednosti igraca. Plan dostojan profesora boldrika

Da vidim tu budalu koja će dati 15 milki za Simića.

Vredi on 15 miliona, ali dinara.

To za Milan i Kostića je preneo i Fabricio Romano i on navodi cifru od oko 5mil koja uključuje i bonuse. E sad ima raznih bonusa, ali ja ne vidim neki koji će moći uskoro da se ostvari (broj utakmica, broj golova, titula...) i onda se to približava nekoj cifri od 2.5 - 3 miliona koja se ranije spominjala. To bi bio skandal prodaja (posebno imajući u vidu da je došao za skoro 1mil + procente).

Meni je jasno da je igraču ovakav poziv privlačan, ali smatram da je za klub kontraproduktivna - velika šansa za neuspeh, samim tim i eventualni procenti od naredne prodaje gube vrednost, loš marketing (dobijaš etiketu kluba koji ne prodaje gotove ili uspešne proizvode, a takođe šalješ poruku da su ti otkupne klauzule bajke). Ovo se ne odnosi na (SF) slučaj da dođe neka ala i istrese 20 mil - to se prodaje na prvu, sve sa mašnicom i ne zanima te previše nikakva njegova sudbina.

Više bih se obradovao da prodamo igrača u neki Šturm, Briž, Nordsjeland i sl. za 3-4 mil + %. Nema preskakanja stepenica za igrače, a ovi klubovi su se pokazali kao dobra odskočna daska za dalje uspešne transfere.

2 hours ago, Nebojsa said:

Za Mijata samo sledeca dva pitanja:

1. Koje sponzore je doveo u klub i koliko novca su ulozili? Isljucujuci drzavu.

2. Kolika su mu godisnja primanja od kluba?

Za prvo je zaduzena Midg Milka.

Za ovo drugo je rekao 0. Svako bira da li mu veruje ili ne. Ali sve i da radi za 0, svako zna da ce se naplatiti od prodaje, kao i svako od kvarteta koji je dosao na celo kluba.

@Profesionalac

Све то из другог пасуса је говорио и Мијатовић у оном првом гостовању код Попа и дефинитивно би ова продаја (од 2-3 милиона) била антитеза томе.

С друге стране би уједно била и показатељ да озбиљнијих понуда за ове остале играче очигледно нема, а да се паре морају намаћи некако.

Од свих играча од којих би се дало зарадити нешто више лове, Костић тренутно има најмању минутажу и његова продаја би се из тог угла најмање осетила. Опет ако си дао милион плус кажу 15% за њега, потписао петогодишњи уговор и поставио клаузулу на 15 милиона, а након шест месеци га продајеш за 2.5-3, онда испадаш јако неозбиљан и показујеш отворено сву слабост клуба.

Kaze joksa burek da je omaleno bugarce zatrazilo transferce

Сабрао братко два и два и скапирао да код фикуса нема места за њега и да ће се форсирати до изнемоглости Угреша и Драгоје какве год партије пружали.

Али он (Мијатовић) не жели да му да ишта, штавише у фазону је таман се отвара место за младу наду Димитрија Јанковића. А ту је и онај мали Макевић, коме треба бугарски старкеља од 30 година.

Edited by johan nagel

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.