Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Nek je i protekcija, uvek obe ruke dizem da se da sansa nekom klincu. Mozda i ispadne nesto od njega, plus kinta. U svakom slucaju bolje nego dovoditi isluzene olupine poput ovog Svabe ili raznih Mitrovica..

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Зајебана је ситуација јер данашњи клинци хоће све и одмах, са 17-18 година први тим или палим негде ћао. И свакако нисмо ми једини који имамо тај проблем, јуче читам неки клиња запалио из Барселоне у Псж чим је напунио 18 година, јер му ови нису истог момента понудили уговор.

Кажу да су и Угрешић и Драгојевић били близу одласка пре овог присилног подмлађивања, да се не враћамо сад на Поповића, Алексића, Мирчетића..

Овом малом је вероватно обећано да ће ускоро бити првотимац, могуће као услов да дође уопште. Зашто готово да није ни играо у омладинцима остаје питање, углавном због тога се и створила толика фрка јер очигледно има протекцију.

Edited by johan nagel

Елем кажу договорен Здјелар, одличан играч за наше прилике у најбољим годинама.

С обзиром на причу Мијатовића од почетка, ово више делује као да су Данкови потези (нагађам).

Остаје да се види како ће овај филозоф то све да уклопи јер се створила одређена гужва сада на тој позицији, будући да играмо само на једном фронту. Плус чињеница да клинци морају да играју по сваку цену.

Митровић штопер је исто на папиру океј појачање, мада су обојица прилично ван ритма јер дуго нису играли.

Питам се само због чега овако нису могли Урошевића да потпишу.

Леви бек и десно крило су и даље проблем који не делује да покушавају да реше..

1769689510910_611392299_2376131406190283_264570453163636463_n.jpg.webp

Ово ко мим неки, Мијат Ди Каприо, с Митровићем (35) на дистанци, Здјелар (30) мало присније, с неким од 20 би се изгрлио и изљубио.

2 minutes ago, johan nagel said:

Ово ко мим неки, Мијат Ди Каприо, с Митровићем (35) на дистанци, Здјелар (30) мало присније, с неким од 20 би се изгрлио и изљубио.

20250304_221822.jpg

Ovaj Mitrovic, ako iole jos ima fudbala u sebi, je ozbiljno pojacanje. On sam je izbacio Stanoja u dvomecu sa Gentom u prethodnim kvalifikacijama, bio je bolji od celokupnog tadasnjeg tima FKP... samo ako je i dalje za ozbiljan fudbal...

Zdjelara ne volim ali ajde ok pojacanje...

DO or DIE u Septembru za Grupe to je jedino sto me zanima, u tom smislu dobra pojacanja, da i ovi mladji igraci napreduju....

15 minutes ago, mozzer said:

Ovaj Mitrovic, ako iole jos ima fudbala u sebi, je ozbiljno pojacanje. On sam je izbacio Stanoja u dvomecu sa Gentom u prethodnim kvalifikacijama, bio je bolji od celokupnog tadasnjeg tima FKP... samo ako je i dalje za ozbiljan fudbal...

Zdjelara ne volim ali ajde ok pojacanje...

DO or DIE u Septembru za Grupe to je jedino sto me zanima, u tom smislu dobra pojacanja, da i ovi mladji igraci napreduju....

Zdjelar i Mitrović su odlična pojačanja, samo i ja bih rekao da je to Dankov doprinos. I ništa što Mijatov genije na klupi ne može da usere.

7 minutes ago, April said:

Zdjelar i Mitrović su odlična pojačanja, samo i ja bih rekao da je to Dankov doprinos. I ništa što Mijatov genije na klupi ne može da usere.

On je prelazno resenje, a mislim da dolazi ovaj crnogorski trener sto je uzeo titulu sa Rijekom naletos... Dankov doprinos malo naivno Pedja je kljucni covek ove uprave Danko bolje da se pozabavi UEFA kontaktima (sto nista nije uradio letos imali smo jezivo sudjenje i zreb u Evropi).... dobra pojacanja

Edited by mozzer

23 minutes ago, mozzer said:

On je prelazno resenje, a mislim da dolazi ovaj crnogorski trener sto je uzeo titulu sa Rijekom naletos... Dankov doprinos malo naivno Pedja je kljucni covek ove uprave Danko bolje da se pozabavi UEFA kontaktima (sto nista nije uradio letos imali smo jezivo sudjenje i zreb u Evropi).... dobra pojacanja

Koje je on prelazno rešenje ako nam usere sezonu pored ovako kljakave Zvezde? Peđa je već napravio cirkus sa Stojakovićem, zatim udario na temelj omladinske škole protekcijom malog Laneta, a pri tom i verovatno napravio veliki problem klincu pred formiranim timom koji ga verovatno neće prihvatiti i navijačima koji ga čekaju na nož. Sve jako podseća na slučaj braće Šćepović koji su na kraju ispali najveće žrtve protekcije koju su imali.

Mijatović ničim još nije dokazao da je ključni čovek uprave, sem besomučnih slikanja za televiziju, jer od njegovih kontakata dosad niti smo dovukli nekog talenta, niti smo napravili neku ozbiljnu prodaju kojoj se nadamo. Jedini kontakt koji je doneo u proteklih godinu dana je veza sa huljom.

Slazem se da jos nista nije dokazao - zato i kazem Do or Die jesenas. Domace prvenstvo je besmisleno komentarisati, vise od 50% utakmica su flagrantne namestaljke

Edited by mozzer

4 hours ago, April said:

Ovo poslednje je presudno.

Ма чак и са озбиљнијим тренером овај тим би имао потешкоћа јер нам је Милошевић био кључни играч у фази напада у сваком смислу.

Одиграли смо само три пријатељске утакмице од којих је једна отпала на 'самоорганизовање', тако да улазимо прилично неспремни у други део сезоне у којем је реалније да се боримо са Војводином за друго место, него да маштамо о некаквој титули.

Тако да и ова појачања су нам битнија за лето када дођу кључне европске утакмице, надамо се са другим тренером и додатно оснаженим саставом.

Edited by johan nagel

G_7dDSTW4AAWKB8?format=jpg&name=large

Сви на Јна резултат није битан игра Партизан

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.