Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

I 700 je mnogo za zvezdu ko je lud da plati da gleda utakmice izmedju njih i njihove navijacke grupe

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

druge navijačke grupe

Milosevicu naprsla kost sake, nece ga biti u poslednjem kolu

Prisetimo se i kad je Dr. Excel samo za KKP gostovanje u Želji setovao cenu na 1000din, ima tome 15+ godina vec. Kvarni su k'o kvaran zub.

37 minutes ago, Lord Stef said:

jer naravno, kome će da prsne, naprsne ili pukne nešto nego najboljem igraču. ova leva smetala, to sve rumeno i zdravo, ima da živi 100 godina

doduše, možda će sad da mu "prska" i "puca" svašta, kao deo plana da se uvere potencijalni kupci i ostala žgadija koja bi da ga uzme, da se obogaljio i da od toga nema leba i da se okrenu na drugu stranu, jer je najbolje da ostane tu gde jeste

Mijat već šalje mejlove sa snimcima Joce kako počinje lagano da trenira nakon "teške povrede"

Guy Wheelchair GIF

Edited by Ted

31 minutes ago, Lord Stef said:

А можда ни после тога. Биће врло занимљиво шта ће бити с њим. С једне стране Штутгарт би био луд да га се одрекне тек тако, док му са друге стране истиче уговор на лето '27, тако да немају пуно простора за калкулисање. Такође ако играч жели да остане код нас, то је озбиљан фактор у преговорима. Капирам да нова позајмица не долази у обзир, тако да можда прође она нека Мијатова опција, нпр 2 милиона за обештећење и подела профита од излазног трансфера из Партизана. Још само да избунаре две милке однекуд.

Šta kaže Slačala, vidim snimao sa Krsmom

Nas bivsi - i meni veoma omiljen - golman Popovic intervju - OBAVEZNA lektira - naci cete objasnjenja za sezonu u kojoj je Stanoje imao plus 5.... brani u Dunajskoj Sredi, Slovacka, EU, drugi na tabeli on je kapiten, Klub forsira mlade igrace (i cela liga), 90% privatni vlasnik 10% grad....

B92.net
No image preview

Aleksandar Popović za B92.sport o periodu u Partizanu: "M...

Partizan jeste poznat po tome što gotovo uvek izbaci neko dete iz svoje škole u prvi tim, ali kada je reč o golmanima - na prste jedne ruke se mogu nabrojati "jedinice" u ovom veku koje su došle iz om

Одлично стање травнате подлоге на новоизграђеном стадиону у Лозници..

jbg. moraš sam na slavu da odem, ne merem gledati

Ништа пропушташ најгоре полувреме сезоне до сада, против крајње наложеног и премираног противника.

pretpostavio sam da će govna iz filijale da kidaju

Pavle Ilić D

Bila su tri povlačenja za žuti, od toga jedno nije ni svirano.

Par igraca imta izgleda kao da su tek iz osnovne izasli. Mi maltene loptu nismo uspeli ne da prenesemo, nego prinesemo centru. Oranica nije opravdanje, ovo je cisto neznanje i netalenat, a kod nekih i pitanje stava - ocajni smo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.