Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
40 minutes ago, Meduzalem said:

Arnautović je igrač vanserijske pismenosti i još veći autoritet na terenu. I potrošač šansi, jebiga, ali to se znalo oduvek. Mogli bi da počnu da ga prate umesto što muče onu loptu. Kad počne da mlatara rukama obično je već kasno za bilo šta. Najsvežiji dobar primer je gol Partizanu; stigao je Marko tada da osedi, oćelavi, fasuje Alchajmera, umre i rodi se ponovo dok nije konačno dobio loptu koju je smestio u ćošak. I sve to je trajalo ne duže od 5 sekundi.

Artnautovic je klasican primer igraca koji je celu karijeru proveo igrajuci u drugoj brzini i tesko se prilagodjava na sporost odigravanja kakva vlada kod nas. Krunic je takodje na pocetku imao isti problem, gubio je lopte kao na traci jer se niko nije otkrivao za pas i svi su cekali da ispuca loptu jako i nikome u nedostatku drugih resenja a on je mrsio, cekao slobodnog saigraca i gubio lopte pod pritiskom.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Protiv RKG u 17h

Sastav: Mateus - Avdić, Učena, Veljković, Seol - Elšnik, Handel - Lučić, Katai, Kostov - Arnautović.

Klupa: Draškić, Eduardo, Eraković, Gudelj, Tiknizijan, Bađo, Krunić, Zarić, Ovusu, Enem

Treci minut, sut Kataia, odbranio gosa do Kostova koji daje gol

1-0

Adem krenuo žestoka!

Ajde mali!

Bravo Vaso!

Avdic centrirao, Kostov 2 puta u precku

Odlicno centrira Avdic na ovih par utakmica na kojima sam ga gledao.

Ali od ove glavne kamere mislim da cu epilepsiju dobiti. Ostra slika je samo po sredini ekrana, ako se igrac nadje levo ili desno u sirokom kadru, kao da gledam Sos bubamaru.

meni se avdic sve vise svidja

Izgleda da nema desnu nogu, svi driblinzi u levo idu.

Ali veceras je dobar protiv RKG

Edited by Milosh76

ima mana, ali mi se svidja. ima muda, izgleda jak, igra direktno

u deuelu ga je onaj Cise otresao par puta kao juniora, što i jeste

Bonusi su nam najbolji na terenu. Da li ce Handel konacno da odigra neku loptu unapred? Svaki njegov pas je alibi. Lesnik je spor igrac ali danas dibidus. Ucena je danas Mucena. Sise muci i Avdica i njega, ali Ucena izvlaci deblji kraj.

• Author

Bas vidno pokusavamo da ubijemo ovu utakmicu. Ne pomaze ni uzasaan teren na kojem se lopta odbija kao kuglice u LOTO bubnju.

• Author

Avdic izgibe preko pola terena samo da bi dodao loptu Kataiju koji je sutnuo preko kurca i preko stadiona.

Loptica-skocica.

Adem vjerovatno najbolji veceras, iako mu je direktni rival poprilicno zajeban za ove uslove. Lucic bas u stealth modu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.