Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Ja bih i za sledecu sezonu opet potpisao da igamo LE umesto LS. Duze traje i mnogo je neizvesnije. Ove godine sam bas uzivao, mozda i prvi put nakon 35 godina.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, Dimitrije said:

Mi smo osednuti idejom da je Zvezda veliki klub.

Ja ne pricam o fejlovima od jacih nego od slabijih. Stankovic je tri godine za redom ispadao od klubova koji su po UEFA rankingu:

93. Omonija

98. Serif

118. Haifa

Dok je Zvezda na 53. mestu.

Edited by JohnnyD

• Author
7 minutes ago, JohnnyD said:

Pa ja sam upravo napisao da smo sa Milojevicem igrali dva puta grupnu fazu lige sampiona, dve godine za redom, i onda kada je dosao Stankovic tri puta nismo probili taj plafon. Ne znam sta ti nije jasno?

Stankovic ove godine nije ispao u kvalifikacijama za Ligu Sampiona vec upravo Milojevic, sto znaci da ni on sam ove godine nije dostigao sopstveni plafon.

Sto se toga tice sta mi nije jasno, obicno mi ne bude jasno kad neko pise gluposti. Slabo razumem gluposti.

Edited by harper lee

Just now, harper lee said:

Stankovic ove godine nije ispao u kvalifikacijama za Ligu Sampiona vec upravo Milojevic, sto znaci da ni on sam ove godine nije dostigao sopstveni plafon.

Sto se toga tice sta mi nije jasno, obicno mi ne bude jasno kad neko pise gluposti. Slabo razumem gluposti.

Milojevic je dostigao i prestigao plafon 3 puta u koji Deki uvek udari celavom glavom. Sto se gluposti tice, u tvojim postovima ih ima u izobilju.

2 minutes ago, harper lee said:

Da se igralo samo dva-tri meseca kasnije izbacili bismo Pafos, da se igralo juce odvalili bismo ih od zivota. Pafos je solidan tim koji je na hype odigrao tih par meseci iznad ocekivanja i potonuo, naravno da pored Zvezde ne bi osvojio titulu u Srbiji. Problem je sto je kod nas letnji prelazni rok najvazniji i svake letnje kvalifikacije igramo dok tim jos nije "namesten", plus se Milojevic protiv Leha izglupirao sa Krunicem i ostavio ga da dobije zuti zbog kojeg nije igrao prvu utakmicu. I sada cemo opet isto da uradimo, pretpostavljam sa istim rezultatom. Ako na leto odu Seol i Tiknizjan, a vrlo je verovatno, opet cemo imati jednu liniju u timu i to defanzivnu koja ce da pretrpi ogromne promene.

Drugi problem, koji mozda i ne bude problem ove godine jer smo vec dosta bodova izgubili, je sto prolece nakon ispadanja iz Evrope obicno odigramo sa pola gasa i preko kurca jer smo titulu osvojili sto smo osvojili. To je nekoliko meseci neobaveznog fudbala i sticanja losih navika koje ne mogu tek tako da se otresu na pripremama i posle kad dodje gusto u kvalifikacijama.

Pafos je klub kao i Bode koji dugo na okupu ima iste igrace (doduse Bode duze nego Pafos) i zato su uigraniji sto je dobra kompenzacija za manjak individualnog kvaliteta. Jedan od razloga je da imaju finansijere i novac ne moraju da zaradjuju od prodaje igraca. Pafos bi razvalili ako bi oni igrali lose. Ali oni uvek ne igraju lose a mi uvek ne razvaljujemo. Oni su osvojili 9 poena u LS, isto koliko i Benfika i Marsej (Benfika se kvalifikovala za nokaut fazu zbog bolje gol razlike za samo jedan gol). To je respektabilan rezultat. Da li bi Zvezda uspela da to uradi da je ove sezone igrala u LS?

Edited by Dimitrije

• Author
21 minutes ago, JohnnyD said:

Milojevic je dostigao i prestigao plafon 3 puta u koji Deki uvek udari celavom glavom. Sto se gluposti tice, u tvojim postovima ih ima u izobilju.

Dobro, trebalo je na vreme da mi kazes da postove ne pises iz glave vec iz dupeta da ne gubim vreme na tvoje budalastine. Stavi sliku da vidimo kakva je tvoja glava pa da mozemo da uporedimo. Verujem da licis na Bred Pita pa te frustrira fizicki izgled drugih ljudi.

13 minutes ago, Dimitrije said:

Pafos je klub kao i Bode koji dugo na okupu ima iste igrace (doduse Bode duze nego Pafos) i zato su uigraniji sto je dobra kompenzacija za manjak individualnog kvaliteta.

I ovo je kljuc cele price. Mafijasima u upravi se prosto ne isplati da odrzavaju tim na okupu na duze, zato sto to znaci da nece imati priliku da operu pare preko dovodjenja igraca sumnjivog kvaliteta, ali kvalitet je tu u drugom planu, bitno je da se okrece. Zvezda je usla u jedan samounistavajuci mod koji "funkcionise" tako sto donosi pare malom krugu ljudi koji se trenutno pita za sve oko kluba, a unistava generalno domaci fudbal pa i reprezentaciju indirektno.

• Author
15 minutes ago, Dimitrije said:

Pafos je klub kao i Bode koji dugo na okupu ima iste igrace (doduse Bode duze nego Pafos) i zato su uigraniji sto je dobra kompenzacija za manjak individualnog kvaliteta. Jedan od razloga je da imaju finansijere i novac ne moraju da zaradjuju od prodaje igraca. Pafos bi razvalili ako bi oni igrali lose. Ali oni uvek ne igraju lose a mi uvek ne razvaljujemo. Oni su osvojili 9 poena u LS, isto koliko i Benfika i Marsej (Benfika se kvalifikovala za nokaut fazu zbog bolje gol razlike za samo jedan gol). To je respektabilan rezultat. Da li bi Zvezda uspela da to uradi da je ove sezone igrala u LS?

Mi da licimo na Pafos ili Bode prvi bi navijaci i kriticari iz fotelje zapalili stadion. Ima raznih nacina na koji moze da se napravi rezultat.

Добро, ово је Терзанов MOD, покретна трака где се играчи продају и купују где је немогуће да се вежеш за тим. И Звезда је са том пословном и спортском политиком ту где јесте. Боде нема већи буџет, нити Пафос. Али они нису краве музаре за колонијално-криминални миље који влада Вучићстаном.

Just now, harper lee said:

Mi da licimo na Pafos ili Bode prvi bi navijaci i kriticari iz fotelje zapalili stadion. Ima raznih nacina na koji moze da se napravi rezultat.

Што?

2 minutes ago, harper lee said:

Dobro, trebalo je na vreme da mi kazes da postove ne pises iz glave vec iz dupeta da ne gubim vreme na tvoje budalastine. Stavi sliku da vidimo kakva je tvoja glava pa da mozemo da uporedimo. Verujem da licis na Bred Pita pa te frustrira fizicki izgled drugih ljudi.

Ajde mani se, ako nisi shvatio humor, postapalica je udara u plafon glavom, a sad sto mu je celava glava to je tako lakse da se udari u plafon i da zveci, nema nikakvih insinuacija na fizicki izgled Stankovica niti na celave ljude. Podsecas me ne nekoga ubacivanjem zle namere u tudje reci, tako da najbolje da prestanemo ovde.

To sto smo u domacoj vec spliskali 15 bodova ne mora da bude lose. Moracemo ostatak sezone da odigramo ozbiljno sto je bitno za nasu formu kada pocnu kvalifikacije za LS ili LE (sta vec budemo igrali). Vec u nedelju bicemo na iskusenju u Kragujevcu. Sa tim klubom smo u losim odnosima, oni nas ne vole i zele da nas pobede, dosta nasih igraca se istrosilo sinoc. Bice povuci potegni ako hocemo da u Kragujevcu ne napravimo kiks.

• Author
13 minutes ago, porucnik vasic said:

Што?

Mi smo licili na Pafos i Bodo u prvom Milojevicevom mandatu sa Gardistima pa je velika vecina navijaca jedva docekala da mu vidi ledja, kako njemu tako i njegovim pulenima. Videcemo gde ce biti Pafos ili Bodo za par godina, kao sto niko ne zna gde je sada Serif koji je takodje mamio uzdahe forumasa pre par godina ili Makabi Haifa. To su trenutne fascinacije tipa "Onjilo", samo se klubovi menjaju u zavisnosti od toga protiv koga igramo. Zato niko ne pominje Kopenhagen jer smo ga izbacili, Jang Bojs kojeg smo ne samo rutinski pobedili u gostima vec su svi ocekivali da ih pregazimo kao plitak potok a pre par godina smo ih izbacili na vacarenje, da ne govorim o tome da se taj isti Bodo u revansu protiv nas nije nista pitao koliko pre godinu i po dana.

Zvezda nije vise veliki klub ali u glavama vecine navijaca jos uvek jeste. Na kraju krajeva, imamo budzet koji od nas zahteva malo vise od prolazaka sedenjem u krilu golmanu i vacarenjem na kontre. To smo vec gledali sa Milojevicem i, kao sto rekoh, vecini se nije dopalo jer su ocekivali vise.

Mi smo Bodo razvalili u Beogradu ali su oni nas pre toga razvalili u Norveskoj; da ne bi Mimovica da nas izvadi iz bule u kojoj smo bili, ko zna kako bi se zavrsio taj prvi mec. Medjutim, Bodo je posle ispadanja iz LS odigrao odlicno u LE i dospeli do polufinala gde ih je izbacio Totenhem. Ove sezone igraju u LS i to prilicno dobro. Tim im je pretrpeo samo minimalne promene u igrackom kadru. Znaci dve godine za redom oni igraju uspesno u evropi. Drugim recima, nisu cudo za tri dana.

16 minutes ago, Dimitrije said:

Mi smo Bodo razvalili u Beogradu ali su oni nas pre toga razvalili u Norveskoj; da ne bi Mimovica da nas izvadi iz bule u kojoj smo bili, ko zna kako bi se zavrsio taj prvi mec. Medjutim, Bodo je posle ispadanja iz LS odigrao odlicno u LE i dospeli do polufinala gde ih je izbacio Totenhem. Ove sezone igraju u LS i to prilicno dobro. Tim im je pretrpeo samo minimalne promene u igrackom kadru. Znaci dve godine za redom oni igraju uspesno u evropi. Drugim recima, nisu cudo za tri dana.

Овај подебљани део је кључан. Ми смо управо супротност том погледу Норвежанима, и мислим да због тога некакав такмичарски помак набоље из ове ситуацију за Звезду немогућ. Никаквог континуитета, свако има цену и на продају ту нема планирања на дуже стазе. И ту нису проблем Милое, Деки па и израелска превара.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.