Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

4 hours ago, roux senyurt said:

meni se avdic sve vise svidja

Ogresio sam se i ja, neuporedivo bolji nego u prvom delu sezone kada je bio igrac manje kad god je igrao. Sta znaci rutina i prostor da se istrpe pocetnicke greske

Momak je poceo da stice samopouzdanje sto se najbolje videlo u danasnjoj utakmici. Sto je utakmica vise odmicala igrao je sve sigurnije i bolje.

• Author
17 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Ogresio sam se i ja, neuporedivo bolji nego u prvom delu sezone kada je bio igrac manje kad god je igrao. Sta znaci rutina i prostor da se istrpe pocetnicke greske

Avdic ima ozbiljne rupe u igri koje mora da ispravlja, daleko je on od igraca na kojeg mozes da se oslonis. Pre svega Stankovic mora da ga natera da sledecih dva-tri meseca na treninzima iskljucivo barata desnom nogom. ne toliko da bi mogao njome da uradi nesto sto podjednako kvalitetno moze levom vec da bi sebi otvorio vise opcija kod prodora i driblinga kojima je inace sklon. Previse je predvidljiv, ima jednu fintu na koju nikad niko ne nasedne jer svi znaju da kad prebaci na desnu ili stane ili vrati loptu unazad jer nema poverenja u pas i centarsut kontra nogom. Seola ce u tom smislu biti pretesko zameniti slicnim igracem ali dok je tu Avdic bi mogao ponesto da nauci od njega. Neverovatno je da nam igrac izadje iz omladinske skole a da mu jedna noga sluzi kao staka.

Ima jos nekih nedostataka ali pre svega po pitanju snage i koncentracije ali se oni mogu nadoknaditi treningom i igranjem bez vecih problema, vec sad je u mnogo stvari dosta napredovao od prvih utakmica. On je inace vazio za jednog od najboljih talenata u svojoj generaciji ali je imao tesku povredu zbog koje nije igrao nekoliko meseci.

• Author
23 minutes ago, Dimitrije said:

Momak je poceo da stice samopouzdanje sto se najbolje videlo u danasnjoj utakmici. Sto je utakmica vise odmicala igrao je sve sigurnije i bolje.

Ne znam za samopouzdanje ali najbolje je odigrao u prvih desetak minuta utakmice.

Ja bih Kostova makar još godinu dana u Zvezdi.

• Author
22 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ja bih Kostova makar još godinu dana u Zvezdi.

Teorije nema. I Monako je hteo Mbapea duze ali takvi igraci ne ostaju u klubovima u kojima poniknu. I da imamo pet puta veci budzet samo bi mu cena bila pet puta veca i to je to.

2 hours ago, harper lee said:

Ne znam za samopouzdanje ali najbolje je odigrao u prvih desetak minuta utakmice.

Moj je utisak da je Avdic igrao sve sigurnije i bolje kako je utakmica odmicala. Na pocetku ga je Sise mucio ali uloge su se promenile, narocito u drugom poluvremenu kada je Avdic stavljao Sisea na muke u fazi Zvezdinog napada. Odlazak na desnu stranu ga je poremetio ali i tada je na kraju utakmice uspeo da napravi fintu i sut koji zamalo nije usao u mrezu.

• Author
44 minutes ago, Dimitrije said:

Moj je utisak da je Avdic igrao sve sigurnije i bolje kako je utakmica odmicala. Na pocetku ga je Sise mucio ali uloge su se promenile, narocito u drugom poluvremenu kada je Avdic stavljao Sisea na muke u fazi Zvezdinog napada. Odlazak na desnu stranu ga je poremetio ali i tada je na kraju utakmice uspeo da napravi fintu i sut koji zamalo nije usao u mrezu.

Na pocetku je tog istog Sisea ostavio u prasini kad smo dali prvi gol, pa ga je jos jednom ostavio u prasini kad je Kostov dva puta glavom gadjao precku, ako se ne varam to je sve bilo u prvih dvadesetak minuta prvog poluvremena. Jednom je imao problema kad je Lucic uklizavanjem pocistio jedinu opasnu situaciju pred nasim golom ali ni tada ga Sise nije presao vec je prebacio na kontra nogu i centrirao kroz njega. To je bilo pred kraj poluvremena, nakon cetrdesetog minuta. Nisam primetio da je imao nekih velikih problema tokom utakmice ali je i Radnicki odigrao kukavnu utakmicu pa je utisak malo povoljniji.

Nekako se uvek ustezem od kritike na racun igraca kad se igra na ovakvom terenu, ovo su obicno teske utakmice za timove koji su navikli da igraju fudbal "do noge" jer i najjednostavniji pasovi postaju problematicni kad lopta krece da se odbija na sve strane. Dosta dobro smo izgledali imajuci u vidu sve sto smo odigrali u poslednjih desetak dana i kako smo na kraju ispali od Lila. Ono sto je vazno i sto se nadam da ce biti slucaj od ove utakmice pa nadalje je da Stankovic ima herca za mlade igrace, imao je i u prvom mandatu pa nema razloga da menja taj stav. Kako izgleda konkurencija rekao bih da nam se ubrzo smesi dvocifrena bodovna razlika na tabeli tako da ce biti prilike da se klinci naigraju.

Radnicki na papiru ima tim koji bi verovatno mucio i to debelo mucio, recimo Zvezdu od pre 15 godina, Sokler bi verovatno bio pojacanje za tadasnju Zvezdu, kao i ovaj Evandro, a i ovaj po desnoj strani, pa cak i onaj Isa Ba po levoj koji je u prosloj sezoni, ako se secam, pravio ozbiljnu razliku za Kragujevac u njihovim utakmicama.

Nama ispada da je liga smesna, a zapravo je jaca nego pre 15 godina i to prilicno jaca, samo sto je taj proces isao mic po mic, pa se ne vidi, kao kad dizes tegove pa se gledas svaki dan, a da uporedi slike od pre 5 godina i iz sadasnosti , video bi razliku. Tako i mi sa ovom ligom, naprosto je Zvezda za par stepenika vise nego pre 15 godina, pa se zato cine Kragujevci, Cukaricki , Panceva i slicni da su kao nekad Kula, Borca i slicni igzibicionisti superligaski, a istina je zapravo da su budzeti klubova nikad jaci.

Jednostavno, moraju jos vise da ulazu, u struku posebno, ako Nis dovede Grka koji je sa Olimpijakosom osvajao titule tamosnje, mogu i ostali klubovi. Cukaricki ima tim kombinaciju ex Zvezda i FKP plus par talentovanih plus par domacih rutinera tipa Docic, ovaj Cukaricki bi lagano dobio Lukicevu Zvezdu.

Mi imamo neopisivu zelju da nipodastavamo sve domace i kad treba i kad ne treba.

Sto se tice hrvatske lige, lani je bilo svrsavanje svaki vikend kako je "tamosnja liga super za gledanje" jer su Dinamo, Hajduk i Rijeka kiksali svako drugo kolo, a to veze nema sa kvalitetom lige, vec sa kvalitetom vodeceg trija, evo vec ove sezone, Dinamo ima skoro +10, a Rijeka je na nekih 15 poena minusa, a ista liga, isti stadioni , isti treneri, isti ili slicni rosteri.

Pa nasa liga je jesenas po toj logici bila super zanimljiva, jer su tri vodeca tima bila u 5 poena razlika, sa 6,7 utakmica gde Zvezda recimo nije pobedila, a imala je veoma dobru evropsku jesen. Hocu da kazem da se ovdu merila kvaliteta rastegljiva kategorija, nekad se to gleda krzo neizvesnost domace lige, a nekad po broju stranac u ostalim klubovima, budzetima i kvalitetu infrastrukture. U nasoj ligi jedino Kragujevac ima krsh teren, jer jedino oni NISU sredjivali podlogu, svi ostali jesu ili imaju hibrid ili vestak, samo oni imaju i dalje oranicu iz praistorije, ne znam zasto.

Edited by gorance

Raspored do kraja ligaskog dela SLS

26. kolo: Crvena zvezda – Napredak

27. kolo: IMT – Crvena zvezda

28. kolo: Crvena zvezda – Radnički Niš

29. kolo: Radnik – Crvena zvezda

30. kolo: Crvena zvezda - Spartak

U plejofu se parovi prave na sledeci nacin

31.kolo: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8
32.kolo: 4-1, 2-3, 6-7, 8-5
33.kolo: 1-3, 5-7, 2-4, 6-8
34.kolo: 7-1, 3-5, 8-2, 4-6
35.kolo: 1-5, 4-8, 2-7, 3-6
36.kolo: 8-1, 5-4, 6-2, 7-3
37.kolo: 1-6, 2-5, 3-8, 4-7

U cetvrtak Kup sa Novim Pazarom u gostima.

Edited by Milosh76

Poslušajte Jankaru kod ona dva idiota. Mnogo mi se svidelo kako je obradio Lil i klupsku strategiju. I elokventno i pristupačno mom poimanju tematike.

Ne gledam ovu dvojicu, Popa i Kalinića nikako, izašao mi neki šorts i zaintrigiralo me.

I zaboravio sam da igramo sutra kup u Novom Pazaru(14.45) dok nisam ćaletu uzeo listu u kladionici da ima parove da zna šta da gleda

IMG_20260304_075002_edit_246401697049910

Srećan nam divan dan :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.