Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

4 minutes ago, Spike said:

Mi gol ovakvim protivnicima možemo zabit samo iz nekog prekida i gužve. Iz igre da se igra 5 utakmica ga valjda ne bi dali.

Za sledeći nivo i prolazak ovakvih protivnika, još koji igrač koji ume da iznese tranziciju i pusti loptu napred brže od postavljanja/vraćanja njihove odbrane. To sad nemamo ili nume trener da postavi. Mnogo puta carinjenje, a vidi se da može brže.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, kralj said:

Ruku na srce, mogao je bar da pogodi broj krampona na cipeli, padao je kao lane na startu.

to da, ja sam video da se okliznuo barem tri puta

Veliki žal mad

U zacetku jedne od kontri, izgubio je duel od njihovog beka od kog je duplo sporiji, a lopta mu bila bliza kad je krenuo u duel. Maksimalno svez, a ovaj bek njihov ne znam sad tacno, mozda je vec 110 minuta bio u igri

Nemojte gresiti dusu za Ovusua, jako mlad je momak, jos uvek takticki sirov. Pritom ga je trema pojela na ovim bitnim mecevima. Za nekih sest meseci , godinu dana ce se moci zakljuciti da li je promasaj ili pogodak. I Djiga je bio nesnadjen na pocetku

3 minutes ago, JohnnyD said:

Ekipa gde najskuplji igrac u istoriji dize ruke svaki minut, izneveruje i cudi se, a onda kada stvarno ima dobru sansu reaguje ko baba, nije zasluzila da ide dalje.

Nivo bezobrazluka i nabeđenosti u situaciji gde ga je Kostov napucao loptom je doslovno za anale.

On je ostao u ofsajdu zato što se kreveljio i širio ruke još dok je akcija u toku, jer jelte, prethodno neko nije ispoštovao, NJEGA, veličinu, pa je zato to morao teatralno da prikaže čitavom stadionu.

Kakav kreten.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nivo bezobrazluka i nabeđenosti u situaciji gde ga je Kostov napucao loptom je doslovno za anale.

On je ostao u ofsajdu zato što se kreveljio i širio ruke još dok je akcija u toku, jer jelte, prethodno neko nije ispoštovao, NJEGA, veličinu, pa je zato to morao teatralno da prikaže čitavom stadionu.

Kakav kreten.

Jeste bilo tako kao što si rekao, ali to je radio i Ronaldo kroz celu karijeru, čak je i zbog sudijske odluke bacio traku i otišao u tunel.

Inače, meni deluje da bi fulao za malo, ali nije pušten jedini kršten ugao, svakako je bilo blizu.

Ali Stankovic koji uvodi Kataia u najgorem momentu meca, kad je utakmica dostigla fizicki zenit i blizi se kraju, dok je njegov kolega uveo neke klince brzanjce - prvo, vrsis pritisak na Kataia koji je najstariji igrac i fizicki ne na tom nivou kao 10-15 godina mladji igraci, a drugo i mnogo bitnije - Katai je tehnicki izuzetno jak igrac, i treba mu prostora i vremena da ta tehnika da rezultat, a ne na silu (pogledati sta je Ziru uradio na ovom mecu). Znaci ili mu das sansu od pocetka, ili zaboravi na njega za "minut-dva". Pogotovu jer dolazi pun samopouzdanja iz derbija gde je radio sta je hteo i bio ubedljivo najbolji igrac. Direktan poraz Stankovica, koji je vodio utakmicu kao amater.

Ne shvatam sta je bila zamisao sa Enemom. Samo zato sto je upalilo u prvoj utakmici u kojoj je to bio sticaj okolnosti ne znaci da treba to striktno da iskopiras i za revans i lisis ekipu klase.

Kataija koji je resio derbi i u formi je uvodis u produzetku, bas bezveze.

Туга, јеботе. Баш ми је криво. Нисмо заслужили да испаднемо. Требали смо играти у нашој стандардној формацији а после бункер.

Ja ne pratim FK nešto više od evropskih mečeva plus derbi. Najveći problem po mom utisku je kvalitet tj. realizacija u napadu. Mi smo prolaz u stvari promašili u prvom meču gde smo bili ubedljivo bolji rival a dobili "samo" 1:0 ...

Stankelu su posle prvog meča proglasili za trenerskog maga i preporodu i jeste da igramo modernije i više mi se sviđa od Miloja... ALI rezultati prilično isti...

• Author

Ali, kako tipicna atmosfera na topiku. Kurcenje i proglasavanje Lila za dunsteraj od ekipe posle prve utakmice i sad drvlje i kamenje na igrace i trenera.lolol

Izgubili smo od sebi ravne ekipe koja igra vise ovakvih utakmica i u stanju je da u duzem periodu pruzi ovakav intenzitet, o cemu govori i ukupan rezultat. Mogli smo bolje u celom dvomecu ali za tako nesto su neki igraci morali ozbiljnije da shvate svoje karijere a ne da im Ziru pokazuje koliko snage i kondicije moze da ima covek u njegovim godinama. Nama Ivanic nije igrao, Radonjic je probisvet, Arnautovic nema snage za vise od 45 minuta a Katai ni za toliko, to su sve igraci koji treba da nam donose golove. Na sve to imas dve-tri krstene izmene od kojih ne dobijas nista novo vec samo menjas poziciju za poziciju a oni ih imaju pet i to igrace razlicitih profila koji odgovaraju raznim fazama utakmice. Pozadi to uopste nije izgledalo toliko lose ali mislim da je Stankovic pozurio s povratkom Erakovica, mnogo je los bio u prvom poluvremenu.

Razliku na ovoj utakmici je napravio ulaz Lila u napad stalnim ispucavanjem golmana na Zirua koji je spustio more lopti saigracima i to nismo nikako mogli da resimo, nije nas Lil nesto nadigrao u polju.

• Author
1 hour ago, JohnnyD said:

Ali Stankovic koji uvodi Kataia u najgorem momentu meca, kad je utakmica dostigla fizicki zenit i blizi se kraju, dok je njegov kolega uveo neke klince brzanjce - prvo, vrsis pritisak na Kataia koji je najstariji igrac i fizicki ne na tom nivou kao 10-15 godina mladji igraci, a drugo i mnogo bitnije - Katai je tehnicki izuzetno jak igrac, i treba mu prostora i vremena da ta tehnika da rezultat, a ne na silu (pogledati sta je Ziru uradio na ovom mecu). Znaci ili mu das sansu od pocetka, ili zaboravi na njega za "minut-dva". Pogotovu jer dolazi pun samopouzdanja iz derbija gde je radio sta je hteo i bio ubedljivo najbolji igrac. Direktan poraz Stankovica, koji je vodio utakmicu kao amater.

Katai je bivsi igrac, sve izmene su bile rezonske imajuci u vidu sta smo imali na klupi danas.

Ali Ziru, doktor fudbala wub Vazda sam ga cenio kao igraca kroz karijeru, cak i kad ga je dosta ljudi pljuvalo. Jedan od potcenjenijih igraca u protekle dve decenije, nadavao se nekih zaista izuzetnih golova u toku karijere.

Edited by Arthur Kirkland

Ali Ziru ne pada kada mu neko oduzme loptu, ne siri ruke, ne podize svaki cas stucne, pokusava da svoje greske ispravi, ne pravi lice pacenika kada mu ne ide. Ziru nema tehniku i vic kao nas matori centarfor, ali je zato korisniji za ceo tim.

Ono kada je Kostov napucao Arnautovic u glavu dok ovaj stoji u debelom ofsajdu i gleda sta se desava ispred kaznenog prostora me je bas iznerviralo. Ne znam da li je ona lopta isla u okvir gola, ali gde od sve muke koje imamo sa sutevima na gol da pogodi Marka u glavudzu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.