Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

"Posle svih ovih godina, otkako sam otišao iz Zvezde, mada se sad vratio jedan od najboljih trenera i to nema veze sa Dejanom Stankovićem, on je čudo i pozdravljam ga, možda je sada bio trenutak da kažu: 'Nenade, vratićemo te na tri meseca, da ti vratimo sve ono što si ti dao Zvezdi kao igrač i trener, što si poginuo dva puta za nas'. Prvo sam 'poginuo' kao igrač kada sam otišao u Šahtjor, a imao sam Galatasaraj, drugi put kada sam odlazio kao trener. Da sam ostao još dve godine, ko zna gde bih danas bio. Nismo imali ništa, struju i vodu, igrači imali po 3.000 evra plate, ali sam sve to prihvatio. Stabilizovao sam Zvezdu tada, možda su sad mogli da me vrate do leta, da mi kažu da za leto planiraju 'Petra Petrovića', Dejana Stankovića ili onog trenera što su ga hvalili da je novi Murinjo, ali da će prvo meni da se oduže za sve, da osvojim titulu što bi mi posle olakšalo da ostvarim milionski transfer u inostranstvo kao trener. Sad je bila šansa."

Lalat D

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Samo nam slika i bulaznjenje ovog skota fali na ovom forumu. Kako vam nije muka.

Zna li se sta je sa Ivanicem? Povreda koja na pocetku drugog dela sezone nije izgledala kao veliki problem i cak je bilo nagovestaja da je sanirana je izgleda ozbiljnije prirode. Da li je za Mirka sezona zavrsena?

648122805_1378466094322692_1916623772420

Srecan rodjendan

Nema prvog evropskog trofeja za srpsku i jugoslovensku košarku (

• Author
2 hours ago, Dimitrije said:

Zna li se sta je sa Ivanicem? Povreda koja na pocetku drugog dela sezone nije izgledala kao veliki problem i cak je bilo nagovestaja da je sanirana je izgleda ozbiljnije prirode. Da li je za Mirka sezona zavrsena?

Nije. On je u principu vec mogao da igra i u revansu protiv Lila ali vuce tu povredu misica dosta dugo i presekli su odlukom da je potpuno zalece i da ga ne maltretiraju da igra povredjen, tim pre sto racunaju na njega da jos dugo vodi Zvezdu i zavrsi karijeru kod nas. Da li ce igrati do kraja sezone ili nece na kraju nema ni veze, nije da nam je neophodan za domacu ligu, igrace kad bude potpuno spreman.

Sve hoću i nikako da pitam za Miću, ali je gos'n Dimitrije bio brži...

Falio nam je Mića pakleno protiv Lila, ali zdrav 100%. Možda je i bolje što ga Stanković nije uveo u igru jer bi ga izložio objektivno većem riziku nego ćaru. Nisam siguran u kolikoj meri je uopšte mogao da pomogne ulaskom u 2p, ako imamo u vidu da mu uvek treba vremena da se vrati u tim nakon povreda, a kamoli dok postigne radnu temperaturu.

Jako neobičan igrač u suštini, izvanrednih mentalnih karakteristika kojima pokriva slabiju fizikaliju. Ne sećam se da je ikad kukumavčio i kenjao za ovo ili ono. Jedini momenat je bio nekog januara, kad je bila opcija da ode, ali i to je prošlo bez naduvavanja situacije. Sedeo je na klupi kod Miloja više nego što je igrao. Tek je proigrao kod Stankovića i eto mu još jednog plusa na mentalni kvalitet. Mnogi igrači (da ne kažem većina) bi izgubili živce i tražili da odu već posle mesec i po do dva. Još se sve to dešavalo u njegovom prajmu. vlade

8 hours ago, Gutterball said:

Lalat D

IMG_3055.gif

U 15 do 3 u N.Pazaru kup

Mateus - Eraković, Veljković, Učena - Seol, Krunić, Kostov, Elšnik, Tiknizjan - Duarte, Kata

Klupa: Draškić, Rodrigao, Avdić, Bađo, Handel, Ovusu, Zarić, Lučić, Arnautović.

Šta je sa Glazerom, jel opet neka povreda?

29 minutes ago, sasha said:

U 15 do 3 u N.Pazaru kup

Mateus - Eraković, Veljković, Učena - Seol, Krunić, Kostov, Elšnik, Tiknizjan - Duarte, Kata

U kupu ne moraju 2 bonusa?

5 minutes ago, Sokrat said:

U kupu ne moraju 2 bonusa?

Izgleda da ne mora mada sam mislio da važi i za kup. A možda izgubimo službenim rezultatom

Kad pre incidenti? Sta se desilo?

Kad pre prekid...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.