Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Videlo se vec od drugog poluvremena da ga ne bismo dali ni tri dana da se igra. Bolno jalovi i bezopasni

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, kralj said:

Neverovatno, zaslužili smo ovo.

Moj je utisak da smo ispali taman za to malo pokazane bezmudosti i posledično propuštenih sansi

Just now, Frank Pembleton said:

Jbga...

Vaistinu

Bolje su sanse imali, a i jaci su. Jbg, zasluzeno

Ovaj Ovusu je zalutao na teren na kraju, fudbalski Jago

Katai standard

Seol svaka cast kako je trcao dva sata

Edited by Ratamahatta

Ds, Ovusu još jedan od niza krilnih promašaja.

Mi gol ovakvim protivnicima možemo zabit samo iz nekog prekida i gužve. Iz igre da se igra 5 utakmica ga valjda ne bi dali.

• Author

Steta ali propustili smo prolaz u Francuskoj, nije bilo realno da ih dva puta nadigramo na istu foru.

Entoni Tejlor je jedna najobicnija sluzava picketina. Nismo dobili nijedan faul u skoku, Lil ih je dobio desetak od kojih su pola bili flopovi. Na kraju nam je taj skok dosao glave, sve sto su imali do pred kraj utakmice dobili su tako sto su uspevali da nas pobede u skoku kod dugih lopti na nasoj polovini.

Lil je za klasu bolja ekipa, imaju ovih par pojedinaca koji su i Krunića učinili nevidljivim.I Dr. Žirua koji je neverovatan igrač. Što se mene tiče, herojski su momci odigrali, uz malo sreće prošli bi, što je već samo po sebi veliki uspeh.

Stanković je spremio ekipu kao za rat, najavio je otprilike da bismo mogli da se povučemo u početku, zvao da se navija i ako primimo gol, imao je plan za nastavak. Nije pomoglo što očito imamo kratku klupu.

Kostov ima na čemu da gradi World Class karijeru. Još je nedorečen u ovakvoj utakmici, ali napredovaće.

sramota,no i ocekivano od prevare na klupi i lopova koji nas vode

• Author
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ds, Ovusu još jedan od niza krilnih promašaja.

Da, veceras nam je Ovusu bio najveci problem.lolol Decko je do pre mesec dana igrao u Radniku iz Surdulice. Ne znam sta je bilo ko ocekivao od njega, usao je jer nema ko drugi.

steta, nije losa evropa bila ove godine. realizacija nam je losa doduse, zbog toga smo na kraju i ispali. sve u svemu, ja nisam nezadovoljan

Ekipa gde najskuplji igrac u istoriji dize ruke svaki minut, izneveruje i cudi se, a onda kada stvarno ima dobru sansu reaguje ko baba, nije zasluzila da ide dalje.

Just now, harper lee said:

Da, veceras nam je Ovusu bio najveci problem.lolol Decko je do pre mesec dana igrao u Radniku iz Surdulice. Ne znam sta je bilo ko ocekivao od njega, usao je jer nema ko drugi.

Ruku na srce, mogao je bar da pogodi broj krampona na cipeli, padao je kao lane na startu.

ovusu se uplasio, ne bih ga ocenjivao na osnovu ovih nekoliko minuta igre

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.