Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
1 minute ago, Dimitrije said:

Tesko cemo mi ovde vise od boda. Nema igre, nema samsi, a Radnicki je motivisan.

Posle pola sata je bilo jasno da gol mozemo da damo samo slucajno, a slucaj moze da se desi u bilo kojem minutu utakmice. Imamo impresivnih 0 sansi za gol za 85 minuta.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

3 minutes ago, harper lee said:

Ivanic nam je upropastio apsolutno svaku akciju osim jedne, koju je upropastio Katai tako sto je iz ofsajda ukrao loptu Badju koji je imao sut na prazan

To su nam kreatori igre i glavni golgeteri.

Samo jedno goni se Vladane sa nase klupe.

O igracima drugi put kada se uspostavi neki normalan sistem igre i izbace "zasluzne vadete" iz postave.

Bice ovo sezona koju cemo da pamtimo po mnogo pojacanja, po Pafosu i sipadanju iz LS, po ispadanju iz LE posle zavrsetka grupne faze, po smeni trenera. Mozda i po izgubljenoj tituli.

3 minutes ago, Dimitrije said:

Bice ovo sezona koju cemo da pamtimo po mnogo pojacanja, po Pafosu i sipadanju iz LS, po ispadanju iz LE posle zavrsetka grupne faze, po smeni trenera. Mozda i po izgubljenoj tituli.

sve tako osim titule

• Author
3 minutes ago, Dimitrije said:

Nemamo mi od koga da izgubimo titulu ali to ne umanjuje ovu sramotu koju prikazujemo sa ubedljivo najskupljim i najjacim timom u ligi.

Imamo jos 5 utakmica u LE, daleko smo od ispadanja.

Milojevic je trebalo davno da leti, bas protiv Pafosa.

A titulu necemo izgubiti svakako, jer smo mnogo jaci od svih u tzv SLS.

Edited by Milosh76

4 minutes ago, Dimitrije said:

Dotle nije došlo.

Miloje zdravo.

1 minute ago, Milosh76 said:

Imamo jos 5 utakmica u LE, daleko smo od ispadanja.

Milojevic ne trebalo davno da leti, bas protiv Pafosa.

po prikazanoj igri tesko

2 minutes ago, harper lee said:

Nemamo mi od koga da izgubimo titulu ali to ne umanjuje ovu sramotu koju prikazujemo sa ubedljivo najskupljim i najjacim timom u ligi.

Ako Partizan nastavi da igra dobro, a mi se ne izvucemo iz pada forme, onda derbi odlucuje. Sada smo egal u bodovima i sa utakmicom vise. Cini mi se da igramo u Novom Sadu u cetvrtak. Sa ovom igrom, kao i igrom koju smo pokazali u Bragi i onoj protiv IMT (gde su nas protivnici castili kod svakog gola), a protiv motivisanog protivnika mi cemo tesko do bodova.

Uzmite ga za selektora dok nismo izgubili titulu sa duplo boljim timom od cele lige zajedno.

• Author
2 minutes ago, Dimitrije said:

Ako Partizan nastavi da igra dobro, a mi se ne izvucemo iz pada forme, onda derbi odlucuje. Sada smo egal u bodovima i sa utakmicom vise. Cini mi se da igramo u Novom Sadu u cetvrtak. Sa ovom igrom, kao i igrom koju smo pokazali u Bragi i onoj protiv IMT (gde su nas protivnici castili kod svakog gola), a protiv motivisanog protivnika mi cemo tesko do bodova.

Partizan je bezvezan tim sa bezveznim trenerom ishajpovan preko svake mere u javnosti da bi se pogurala nova uprava mitovima o domacim klincima.

Na kraju, to uopste nije ni bitno. Utakmice se dobijaju i gube, titule se osvajaju ili ne osvajaju, nismo mi pretplaceni ni na pobede ni na titule. Ono sto jeste bitno je sto sa ovakvim timom izgledamo kao bedna, negledljiva grupa gradjana sa nula timske hemije, nula organizacije i nula fudbalske harizme. Milojevic je gotov na zimu i to je potpuno jasno, izbor novog trenera ce otprilike pokazati da li imamo ambicije kao fudbalski klub ili cemo na klupu instalirati nekog novog Terzicevog pajtasa koji ce da nastavi zapoceti posao kupoprodaje igraca.

Daleko je kraj decembra , u ovakvoj formi i sa ovakvim govorom tela, svaka nova utakmica je zestoko kockanje. Naprosto njegov glas vise ne dopire do usiju fudbalera, posebno senatora.

Od svih njih, Kanga je zadnji morao da ode, jer cak i sa 42 ljeta na grbi, moze da resi ovakve utakmice. Bar ima kondiciju za 180 minuta, za razliku od nekih koji ne mogu ni 30 minuta JSL tempa da izdrze.

Ovo danas je verovatno jedna od top 5 najbednijih utakmica od 2017 u domacoj ligi. Ne pamtim da bukvalno nijednu pravu sansu nisu mogli da kreiraju. A i kako bi, sve sto su dotakli ovi prema napred , su zapravo bili poslednji bedem Radnickog, jer su sve radili protiv interesa sopstvenog tima, posebno Ivanic.

Ali nebitno i taj user gol da je pao sustinski nista ne bi promenio o ukupnom utisku koji ovaj tim ostavlja maltene od jula meseca - tim bez energije i volje za fudbalom, sjeban u fudbalski pojma iz ko zna kojih razloga, govor tela u vecini meceva katastrofalan, to je sve krenulo jos od revansa sa Lechom, da ne govorim o sramoti protiv Pafosa, pa nadalje.

Jedini argument za ovo danas, je da smo igrali bez Arnautovica, Duartea i prodatog NDiaja, naprosto je nemoguce i veoma tesko igrati fudbal bez spiceva. O fantazijama Terze sa bonusima je tek besmisleno pricati, maltene direktno pucanje u nogu svakom timu, gde moras da izvodis kojekakve kerefeke od tima da bi isponuo pravnu fudbalsku normu.

Od naše igre tragičnije mi je saznanje da na ovoj temi ima ljudi koji veruju u basnu o "partizanovim" bebama.

Ja sam gledao Partizan u nekoliko domacih utakmica i oni uopste ne izgledaju lose. Upravo sam ih gledao protiv ovog Radnickog u Nisu, 2-2, gde se Partizan ispromasivao a mogao lako da pobedi. Danas je Radnicki odigrao slabije nego protiv Partizana, a imao je bolje sanse od Zvezde. Nije za direktno poredjenje ali Partizan dobija domace utakmice i jedini kiks im je protiv Zvezde. Deluju motivisanije, njihovi navijaci su uz njih (delom jer time pokazuju da su protiv AV koga vide kao glavni razlog za propast svog kluba i dominaciju Zvezde). Zvezda nema ni motivisane igrace, ni motivisane navijace (stavise, vecina je negativno nastrojena protiv kluba u celini). Jeste najskuplji tim u ligi, ali to nije dovoljno.

Promena trenera u ovom trenutku nece se desiti osim ako Miloje ne podnese ostavku a Terzic predje na Vucicevu recepturu, VD, pa postave Milosevica ili Milijasa dok ne iskopaju nekog da dodje posle zavrsetka jesenje sezone i pre pocetka priprema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.