Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Riera ph34r

Ako ništa drugo bar ne bi bilo dosadno. Još kad bi naleteo na Lalata

Strateg Celja ponovo je pokazao svoju vatrenu narav. Nakon meča sa Šamrok u drugom kolu Lige konferencije, u kom je njegov tim trijumfovao 2:0, odlučio je da verbalno "pecne" domaćeg trenera Stivena Bredlija. Da bi kontekst bio jasniji, njih dvojica su se verbalno sukobili još prošle sezone kada su se dva tima prošli put sastala, a sada je obračun nastavljen i na konferenciji posle sinoćne utakmice.
“On je već dugo ovde, ako se ne varam devet godina, i još uvek je u ovoj zemlji. Koliko znam, iz inostranstva ga niko nije zvao. Nije se maknuo iz Irske, mislim da to nešto govori o njemu.”

Naizgled banalna rečenica postala je detonator, jer je pogodila duboko ličnu priču. Naime, Bredli je proteklih godina odbijao pozive iz inostranstva zbog teške borbe svog sina Džoša sa rakom

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
Just now, levi said:

Riera ph34r

Cenim da bi se lako uklopio kod nas s ovakvim seljacenjima.

Meni se Milojevic ne dopada kao trener, ali iako limitiran on je pokazao da je u stanju da to svoje umece pretoci u pobednicki niz i kod kuce i u Evropi sa vrlo skromnim igrackim potencijalom. Medjutim, kako se podizao kavalitet igrackog kadra, tako je Milojevicev stil igre postajao sve manje odrziv. Ne samo zato sto Milojevic nije trener savremenih shvatanja i sto ne forsira kreativan fudbal, vec i zato sto je poslusnik i dozvoljava da mu klupska administracija sastavlja tim radi uvozno-izvoznih poslova. Zameram sto se tome nije suprodstavio po cenu podnosenja ostavke. Ako je vec razvio sistem igre u kome je Serif glavni igrac kada krecemo u napad, onda je morao da se suprotstavi prodaji Serifa. Arnautovic moze sto i Serif, i daleko vise od Serifa, ali Arnautovic je istrosen igrac i svaki ostriji duel u koji ulazi moze da rezultira povredom i duzim otsustvom sa terena. Serif moze da trpi nevidjene batine i da za par dana bude oran i spreman za novu utakmicu. Milojevic je morao da se suprodstavi prodaji Milosavljevica posto insistira da igra sa cetvoricom a ne sa trojcom u zadnjoj liniji. Sa stoperima koje ima, tesko prolazi igra sa dvojcom stopera jer ni Rodrigo, ni Veljkovic, ni Lekovic nisu dobri u takvoj formaciji (za Ucenu nemam pojma u kojoj formaciji je dobar). Mislim da bi bili bolji ako bi igrali sa trojcom u zadnjoj liniji. Tada bi nasi bekovi bili bocni igraci i kao takvi mnogo korisniji. Medjutim, Milojeevic se usteze od toga jer kada je pokusao nekoliko puta, tim nije dobro prolazio. Konacno, Milojevic nije smeo da uprkos svom nazoru Radonjica postavlja u startnu postavu zato sto Terzic vidi Radonju kao potencijal za Real Madrid, 'samo kada se malo uozbilji'. Te prodaje i forsiranje Rdonjica su mu poremetile sistem igre koji je forsirao na pripremama. Tako nesto je Miloje izjavio i u intervjuu za grcke medije.

8 minutes ago, levi said:

Riera ph34r

Nisam znao da Lalatovic jos uvek trenira nekoga. Ali kada bi se sreli, pre bih rekao da bi zajedno otisli na lumperajku nego da bi se pokacili.

Nisam znao da Lalatovic jos uvek trenira nekoga.

evo ga na JNA sada dok ovo pišemo, vratio se na mesto svojih najvećih uspeha

Edited by levi

5 hours ago, Segundo said:

Iako iz godine u godinu imam sve manje srca za FK, mnoge stvari su mi se zgadile, ipak volim da ispratim cak i nesto u domacoj ligi, evroutakmice gledam, a cesto se i unesem kao pre 20 godina, kao npr protiv Porta, bas, bas srcano.

Sinoc hvatam sebe kako vise cackam telefon, pricam sa ukucanima okrenut od tv-a, kako mi je skroz ok da odem do kuhinje na 5 min bez da povremeno bacim pogled da li se nesto promenilo. Nisam verovao da cu na ovom nivou fudbala to doziveti.

Otprilike ovo.

Obradujem se, više za sebe, kad dobiju, likujem zajebancije radi na 2:0 protiv LPoola i sl, apsolutno me ne dotiče kad izgube, jbg, znaš da je sve tu naopako i pogrešno. Mislim da mi svejedno i kad zveknu komšije. Mada to se baš i ne dešava u poslednje vreme, da ne ulazimo u to zašto, posebna tema.

Ovo sa promptnim odstranjivanjem BuljVujadina, kakva god dijabola ovaj bio, a prvi sam se sprdao sa besmislom njegovog izigravanja fikusa na klupi, je jedno novo dno.

Zakljucujem ipak da sam mator za bezrezervnu podršku. Valjda je i to ok.

Edited by MeanM@

25 minutes ago, levi said:

Riera ph34r

Kakav slepac. Pri tom to govori sa visine trenera Celja i još za trenera koji ga je u dvomeču pošteno eliminisao...

ja se pravim da mi je svejedno da bi se zastitio od srcanog udara, tuge i sramote. razbijanja protivnika u domacoj ligi ne pomazu, sta vise, odmazu jer su pokazatelj da u skorijoj buducnosti od razvoja fudbala u srbiji nema nista.

isto tako je i sa reprezentativnim fudbalom. blago se onima koje fudbal u srbiji ne interesuje, kao recimo delijama, fudbalskom savezu ili terzicu

Zvezda je danas mnogo bolja nego pre 10 godina. Ima bolje igrace, superiorna je u domacim takmicenjima, proizvodi kvalitetne mlade igrace i redovno igra u Evropi, uspevajuci da se redovno domogne grupne faze evropskih takmicenja. Cinjenica je da Zvezda nije kompetativna u Evropi jer joj Evropa sluzi kao sajam za prodaju mladih i kvalitetnih igraca a ne kao prilika da fudbalski napreduje. Ovo poslednje je problem koji vecina navijaca ima sa Zvezdom. Navijace vise ne zanimaju domaca takmicenja, cak ni evropskaosim osim ako nisu u LS (gde su atrakcija jaki evropski timovi a ne klub za koji navodno navijaju). Kada je bila u stanju kakav je danas Partizan, dolazilo je po 30,000 navijaca na utakmice sa Smederevom isl. jer je bila objavljena "Mobilizacija" a tu je bio i Robi. Nista se znacajno nije dogadjalo tada, igrao se slab fudbal, brzo se ispadalo se iz Evrope ali su zelje bile da se prekine dominacija Partizana, ili da se bar pobedi Partizan u nekom od derbija iako je u vreme derbija Partizan vec osigurao titulu sa dvocifrenom bodovnom prednoscu.

ima napretka, zvezda je finansijski i igracki jaca nego pre deset ili dvadeset godina. ulozeno je u infrastrukturu, ne trenira se po kaljugama, glavni teren po kvalitetu ne zaostaje od onih koje vidjamo po evropi. dominiramo u domacoj ligi, igramo evropu svake godine, sve tacno.

ono cega se ja bojim da je ovaj vidljivi napredak neodrziv na duze staze, jer je sportski aspekt podredjen finansijskom, a takav koncept neprirodan za ovu vrstu sportsko privredne delatnosti. nasa pocetna pozicija sa koje je terzic preuzeo vodjenje kluba je bila jako niska, pa je mozda bilo moguce delovati na terzicev nacin i dovesti do napretka, ali sada smo dosli do stepenika na koji ce biti teze zakoraciti, a to je uspeh u evropskim takmicenjima i dalja finasijska stabilnost kluba. za to su nam potrebni igraci i trener, okosnica tima na duze vreme, proizvodnja mladih igraca i zadrzavanje najvecih talenata malo duze vreme u timu. potrebna je i mnogo bolja liga, bolji fudbalski savez i jos mnogo toga. veliki novac u fudbalu lezi u tv pravima, reklamama, sponzorima i prenosima, ali toga kod nas nema, a ne vidim da ce u dogledno vreme i biti, sto znaci da ce finansiranje iskljucivo dolaziti iz trgovine igracima, dakle isto kao i do sada

Ma nije, fudbal je postao klasična privredna grana. Kad kažem klasična, mislim na zakonitosti na kojima počiva, ne na obrt kapitala.

U smislu obrta, jedna je od moćnijih.

Ovo što se dešava je banalno logičan modus operandi za koji decenijama pišemo da treba da se implementira, ne zato što smo mnogo pametni, nego zato što postoje brojni afirmativni primeri kako klubovi naše veličine i renomea evoluiraju kroz ovu tržišnu eskalaciju. Bukvalno 20 godina pišem da u svakoj generaciji mora da bude 2–3 nosioca klinca, a od uvođenja staze šampiona, da je to napasti legitiman biznis plan koji se višestruko isplati.

Nama se, naravno, ne isplati višestruko jer pare lutaju po raznoraznim računima dok se ne skrase na nekom, koji sa klubom veze nema.

14 hours ago, Dimitrije said:

Zvezda je danas mnogo bolja nego pre 10 godina. Ima bolje igrace, superiorna je u domacim takmicenjima, proizvodi kvalitetne mlade igrace i redovno igra u Evropi, uspevajuci da se redovno domogne grupne faze evropskih takmicenja. Cinjenica je da Zvezda nije kompetativna u Evropi jer joj Evropa sluzi kao sajam za prodaju mladih i kvalitetnih igraca a ne kao prilika da fudbalski napreduje. Ovo poslednje je problem koji vecina navijaca ima sa Zvezdom. Navijace vise ne zanimaju domaca takmicenja, cak ni evropskaosim osim ako nisu u LS (gde su atrakcija jaki evropski timovi a ne klub za koji navodno navijaju). Kada je bila u stanju kakav je danas Partizan, dolazilo je po 30,000 navijaca na utakmice sa Smederevom isl. jer je bila objavljena "Mobilizacija" a tu je bio i Robi. Nista se znacajno nije dogadjalo tada, igrao se slab fudbal, brzo se ispadalo se iz Evrope ali su zelje bile da se prekine dominacija Partizana, ili da se bar pobedi Partizan u nekom od derbija iako je u vreme derbija Partizan vec osigurao titulu sa dvocifrenom bodovnom prednoscu.

ovo za derbije nije tačno, u 4 od 6 vezanih titula za pfc, imali ste šansu da u zadnjem derbiju u sezoni pobedom izbijete na prvo mesto

2 hours ago, kralj said:

Ma nije, fudbal je postao klasična privredna grana. Kad kažem klasična, mislim na zakonitosti na kojima počiva, ne na obrt kapitala.

U smislu obrta, jedna je od moćnijih.

Ovo što se dešava je banalno logičan modus operandi za koji decenijama pišemo da treba da se implementira, ne zato što smo mnogo pametni, nego zato što postoje brojni afirmativni primeri kako klubovi naše veličine i renomea evoluiraju kroz ovu tržišnu eskalaciju. Bukvalno 20 godina pišem da u svakoj generaciji mora da bude 2–3 nosioca klinca, a od uvođenja staze šampiona, da je to napasti legitiman biznis plan koji se višestruko isplati.

Nama se, naravno, ne isplati višestruko jer pare lutaju po raznoraznim računima dok se ne skrase na nekom, koji sa klubom veze nema.

jeste, ali u zemljama gde su tv prava, sponzorstva, novac od prodaje ulaznica i slicno, glavni ili veliki deo izvor finansiranja kluba. ili tamo gde je klub u vlasnistvu bogatog vlasnika koji je spreman da ulaze sopstveni novac. kod nas to nije slucaj i vecina novca dolazi od prodaje igraca i zarade od ucesca u evropskim takmicenjima. da bi zaradjivao od evrope treba ti tim, ali ako prodajes najbolje igrace neces ga imati i u najboljem slucaju lutaces tu gde sada mi lutamo

Katai potpisao novi ugovor do 2027.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.