Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

fali Vujadin očigledno

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
5 minutes ago, Dimitrije said:

Ja sam gledao Partizan u nekoliko domacih utakmica i oni uopste ne izgledaju lose. Upravo sam ih gledao protiv ovog Radnickog u Nisu, 2-2, gde se Partizan ispromasivao a mogao lako da pobedi. Danas je Radnicki odigrao slabije nego protiv Partizana, a imao je bolje sanse od Zvezde. Nije za direktno poredjenje ali Partizan dobija domace utakmice i jedini kiks im je protiv Zvezde. Deluju motivisanije, njihovi navijaci su uz njih (delom jer time pokazuju da su protiv AV koga vide kao glavni razlog za propast svog kluba i dominaciju Zvezde). Zvezda nema ni motivisane igrace, ni motivisane navijace (stavise, vecina je negativno nastrojena protiv kluba u celini). Jeste najskuplji tim u ligi, ali to nije dovoljno.

Promena trenera u ovom trenutku nece se desiti osim ako Miloje ne podnese ostavku a Terzic predje na Vucicevu recepturu, VD, pa postave Milosevica ili Milijasa dok ne iskopaju nekog da dodje posle zavrsetka jesenje sezone i pre pocetka priprema.

Sta mislite, zasto je Radnicki odigrao losije protiv Zvezde, cak i ovakve Zvezde, nego protiv Partizana? Hint: fudbalsku utakmicu igraju dva tima.

Partizan nije napravio nijedan kiks u ligi, izgubio je od Zvezde koja je igrala dok nije povela 2:0 a onda peske privela utakmicu kraju jer smo za tri dana igrali evropsku utakmicu. Batalite me s tim bajkama, gledao sam ih i ja nekoliko puta.

Oko Partizana se ne slazemo.

Šta je sa Duarteom? Ne znam kome je na pamet palo da stavi Olanjinku u vrh napada? Šta je sa Babickom? Milson brat je fizički inferioran do bola! Jasno je da ni skauting ne može da pogodi baš sa svim, ali urađeno u ovom prelaznom roku je blagi užas.

Promjena je potrebna, rezovi se moraju napraviti. Pitanje je samo da li će da lete senatori ili Miloje.

1 minute ago, Jesper23 said:

Šta je sa Duarteom? Ne znam kome je na pamet palo da stavi Olanjinku u vrh napada? Šta je sa Babickom? Milson brat je fizički inferioran do bola! Jasno je da ni skauting ne može da pogodi baš sa svim, ali urađeno u ovom prelaznom roku je blagi užas.

Promjena je potrebna, rezovi se moraju napraviti. Pitanje je samo da li će da lete senatori ili Miloje.

IMG_2648.gif

Sportklub
No image preview

Ostaje li Milojević trener Zvezde: Ovako stoje stvari...

Glavno fudbalsko pitanje u Srbiji je - ostaje li Vladan Milojević šef stručnog štaba Crvene zvezde?

RIJERA IMAO POZIV VEĆ POSLE PAFOSA

Rijera je kontaktiran posle eliminacije Crvene zvezde od Pafosa u plej-ofu za Ligu šampiona i da je Španac dao potvrdan odgovor uveliko bi radio na Marakani, ali želeo je da odradi posao u Ligi konferencije sa Celjem do kraja i dođe u novi klub uoči pripremnog perioda – zimskog ili letnjeg.

7 hours ago, Jesper23 said:

je sa Duarteom? Ne znam kome je na pamet palo da stavi Olanjinku u vrh napada? Šta je sa Babickom? Milson brat je fizički inferioran do bola!

Duarte je povredjen, kao i Arnautovic.

Babika je polomio nogu i nece ga biti do proleca verovatno.

E zato je igrao Olajinka, kome je i prirodna pozicija napadac.

Ostaje nam Miloje, ura

Sportklub
No image preview

Zvezda i Terzić se oglasili oko Vladana Milojevića

Kao što je Sport klub jutros i najavio, Vladan Milojević ostaje trener Crvene zvezde.

Cim ga UO podrzava, znaci da ce posle Lila biti bivsi.

vidim da je elsnik potpisao do 2028. drago mi je jer je stvarno solidan igrac sa dobrom glavom iako ove sezone igra mnogo losije nego prosle kada je za mene bio igrac sezone. moguce je da je bio sludjen propalim odlaskom u tursku pa se to odrazilo na igru, a moguce je i to da nije sve funkcionisalo kako treba izmedju njega i miloja (ovo stvarno nagadjam). cak zamisljam da je produzio ugovor ako su mu predocili planove kluba u bliskoj buducnosti koji su mu se dopali.

sto se tice miloja, ja mislim da on ostaje do zime bez obzira na rezultat protiv lila, a onda nam dolazi ovaj rijera iz celja

Rieira vam sigurno neče doči fantom

Pre čete dobiti Keka 😁

Edited by Cash

Kek? Onda bolje Milijas

Kekekeke..

Bilo bi atraktivno kao kod Miloja.

Daj Pižona bolje

Superozbiljni Partizan, bebe iz Humske, bebeca kaznena ekspedicija... Gubi u Sapcu od Macve 2-0 jos oko pola sata da pokazu vrhunski kvalitet.

1 minute ago, Milosh76 said:

Superozbiljni Partizan, bebe iz Humske, bebeca kaznena ekspedicija... Gubi u Sapcu od Macve 2-0 jos oko pola sata da pokazu vrhunski kvalitet.

nego miloše da te pitam nešto, pošto vidim da si raspoložen, a nemaš muda da postuješ na odgovarajućem topiku

kakav je tvoj stav o tome što je vujadin savić izbačen iz stručnog štaba vladana milojevića?

a možeš i o tome što je izbrisan iz crvene zvezde kao igrač(i kapiten)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.