Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Raspali Miloe u misiji razjebavanja logike 'bolje takmičarski LE, nego turistički CL'.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Šta promašiše. Ovi da su hteli napunili bi nas.

Nije da nismo znali, ali Miloje mora da dobije nogobulj.

16 minutes ago, Lo Zingaro said:

I Mateus je veceras daleko ispod svog proseka.

Pa kad je na vetrometini, prosecno je branio, daleko od toga da je bio los. A bukvalno bi Natho bolje odigrao za Zvezdu od Radonjica veceras.

kao da sam gledao utakmicu piksijeve reprezentacije

Uspeli smo na kraju da dođemo do 5 faulovapiggy

Radonjić više ne bi smio počet ni jednu europsku utakmicu. Raspored nas baš nije mazio s ovim nizom Porto-Braga-Lille, ne vidim kako se uz ovakav pristup može uzeti bod i kući protiv Francuza. Nadam se da s Arnautovićem nije ništa ozbiljno. O Milojeviću ne vrijedi više ni pričati, što mu prije vidimo leđa, to bolje.

• Author

Ovo je gora Zvezda od one sa Gobeljicem i Buljadinom Savicem, izgledali smo kao da smo se juce prvi put skupili. Mi veceras jedan jedini duel nismo dobili, kad god su nas pritiskali gubili smo lopte a kad su nas pustali da igramo nismo mogli cak ni da donesemo loptu u 16. Ovako lose izdanje je vrlo jasan signal da je Milojevic bivsi, niko nije hteo ni da se potrudi da igra. Ono sto su igrali Radonjic i Ivanic ne moze se drugacije okarakterisati nego kao sabotaza ekipe.

Mnogo veci problem je povreda Arnautovica, nadam se da je bio samo udarac i da nije nista ozbiljno.

Ali kako sad opravdati postavljanje ovakvog strucnjaka na kormilo reprezentacije.

6 minutes ago, Milosh76 said:

Pa kad je na vetrometini, prosecno je branio, daleko od toga da je bio los. A bukvalno bi Natho bolje odigrao za Zvezdu od Radonjica veceras.

Da, mislio sam ispod svog proseka koji uvek jako visok.

Nije samo do Miloja, vec i do igraca. Sa igracima kojima je svaki drugo dodavanje pogresno, koji kiksiraju, koji izigravaju cirkuzante, koji ne komuniciraju medju sobom, tesko moze i bolji trener nesto da uradi. Ne moze da se igra ozbiljna odbrana sa igracima kao sto su Rodrigo, Ucena i Nair. Ne moze da se igra dobar napadacki fudbal sa klovnovima kao sto su Radonjic i Milson. Ne moze da se igra dobro ako ti je najbolji ofanzivni vezni van forme jos od priprema. Ne vredi dobar srednji red ako nista drugo ne funkcionise. Verovatno smo izgubili Arnautovica na duze vreme. Moracemo sa Duarteom koji deluje pogubljeno od kada je preseljen na klupu posle dolaska Arnautovica. Prodaja kljucnih igraca kao st su Milosavljevic i Serif zanacajno je oslabila igru ovog tima.

Edited by Dimitrije

7 minutes ago, Lo Zingaro said:

Ali kako sad opravdati postavljanje ovakvog strucnjaka na kormilo reprezentacije.

Nece on u reprezentaciju. Ostace Bata Mirkovic VD (omiljena funkcija Vucicevog rezima) do kraja kvalifikacija, a onda ce da biraju novog selektora za nove kvalifikacije.

1 minute ago, Dimitrije said:

Nece on u reprezentaciju. Ostace Bata Mirkovic VD (omiljena funkcija Vucicevog rezima) do kraja kvalifikacija, a onda ce da biraju novog selektora za nove kvalifikacije.

To je mnogo razumnija opcija, ali avaj razum i radikali..

17 minutes ago, roux senyurt said:

kao da sam gledao utakmicu piksijeve reprezentacije

Ja Zvezdu ne gledam bukvalno nikad..ali veceras bacih pogled i isti sam utisak stekao..Pokusaj seksanja koriscenjem mlitavog spolovila.

14 minutes ago, Lo Zingaro said:

To je mnogo razumnija opcija, ali avaj razum i radikali..

Verovatnije je da su ih svi dostupni odbili.

Dve preostale moze bilo ko da vodi, a od NG nek nadju nekog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.