Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
7 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Sto Pitera izvadi majmumcina?

Zato sto nam ne znaci nista na ovakvom terenu, sa ovakvom igrom i sa ovakvom odbranom Radnickog mogli smo komotno saobracajni znak da posadimo napred i bilo bi isto. Ideja je veroravtno da Katai nesto pokusa po zemlji izmedju zadnjih linija Radnickog. Na kraju nije ni bitno, ko god da nam je napred ne bi nam znacio nista jer ne igramo nista. Telefoniramo pasove a i kad su igraci Radnickog daleko da bi ih presekli pasovi su kilavi, spori, bez ostrine. Ekipa igra kao da igraci nisu jeli tri dana, samopouzdanje im je potpuno ubijeno i niko nista ne pokusava osim da doda prvom do sebe i centrira jako i nikome kad uopste dodjemo u priliku za centarsut. Naravno, kako je Zaric izasao Milson je ponovo preseljen na pogresnu stranu i to bi bilo to od njegovog uticaja na igru.

Ono sramotno izdanje protiv Brage ocigledno nije bilo slucajno, tim je potpuno razvaljen i ovo nam je ubedljivo najgore poluvreme u sezoni kad je domaca liga u pitanju. Vidim da Radonjic nije ni u protokolu, izmislice oni neku povredu ali mislim da je jasno da je on zavrsio za neko vreme u Zvezdi. Ocekujem veoma brzo ozbiljne rezove u timu, mozda cak i pre zimske pauze a tada sigurno.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
4 minutes ago, Sokrat said:

Ne gledam utakmicu, po Sofascore su izašli Olajinka i Veljković u 43. minutu. Jel moguće da nije moglo da se sačeka poluvreme?

Veljkovic je izasao zbog povrede. Olajinku zasto je stavljao pa promenio verovatno ni njemu nije jasno ali menjati igraca na ovaj nacin na nekoliko minuta pre kraja poluvremena vise je poruka igracu nego zamena koja ima nekog posebnog smisla. Olajinka je popizdeo i to s pravom, on je najmanji krivac sto smo ovoliko lose izgledali u prvom poluvremenu.

• Author

Novi trener mora pod hitno. Mi kad je Ivanic ovako los, a nikad nije bio gori, jednostavno nemamo nikakvu igru napred.

• Author

Gospodo iz kluba, mogli ste igracima da promenite krampone. Kisa je, klizav je teren.

Mozda je izasao zbog broja stranaca, Milson, Badjo, Seol i Olajinka... Morao je neko od stranaca da izadje da bi usao Rodrigao

Edited by Milosh76

Nemamo ni igru pozadi. Stoperi nam igraju na ivici kiksa.

Negledljivo u pm... Brati Milsona lijevo covjece boziji. Nevjerovatno kakav dunster, sve gori i gori & gluplji i gluplji. Interesuje me je li i njemu Terzic odsjekao kaznu?

Trenutni tim do kraja utakmice... Mateus, 4 u odbrani, pa onda Badjo, Handel, Krunic, Kostov, Ivanic i Katai...

hail

velika razlika u odnosu na proslu sezonu je konstantna losa forma elsnika i ivanica

Počelo valjanje. Nema ovde više ničega.

Ova grupa gradjana igra u NS protiv Vose u sredu ili cetvrtak 😂

Kako je sebican Sale Katai frust Dvojica sama na penaltiku i nema povratne..

Katai se doslovno oprašta od života nakon svake akcije :(

Edited by Dankan Ajdaho

• Author

Ivanic nam je upropastio apsolutno svaku akciju osim jedne, koju je upropastio Katai tako sto je iz ofsajda ukrao loptu Badju koji je imao sut na prazan gol.

Tesko cemo mi ovde vise od boda. Nema igre, nema samsi, a Radnicki je motivisan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.