Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

PAOK vodi 3-0 u Lilleu, svašta.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

9 minutes ago, Spike said:

taman da na nas dodju ljuti

1 hour ago, Lo Zingaro said:

Ali kako sad opravdati postavljanje ovakvog strucnjaka na kormilo reprezentacije.

pa kontinuitet.....ne valjda naglo menjati pravac kretanja

1 hour ago, Spike said:

Kakva utakmica, nema čega nije bilo, kraj 3:4, poništen gol u 97. za 4:4, gledao pored basketa.

Ko drugi sport u odnosu na ovo naše.

Edited by sasha

Manevar gomila nicega za sat i po vremena

Gde god se lopta odbije, Bragini pokupe

Kao da je Kratko Ostanic vodio

Naša ekipa predstavlja idealan spoj fizičke nemoći i nedostatka intelektualnih kapaciteta. Oni koji su fizički spremni su divlji i nepismeni, a ovi koji nešto znaju ne mogu 10 minuta u kontinuitetu trčati.

Radonjalda je trebao odmah za gušu uhvatiti ala Dule Vujošević.

• Author

Terzic treba da uradi ono sto je Drcelic uradio u kosarkaskoj sekciji, da dovede trenera koji ce da primeni "Sferopulos ciscenje zasluznih gradjana". Zvezda ima potencijalno odlican tim, igrace koji mogu da igraju odlican fudbal, ali Zvezda takodje ima nedodirljive dripce koji "nikad nisu bolje trenirali u zivotu" sa tapijom na mestu u timu zbog cije kurcobolje se branimo sa manje igraca, svaki nam pokusaj presinga pukne i defanzivna tranzicija nam je kao u skolskom dvoristu. Sve sto je imalo da se kaze o utakmici sinoc rekao je Rade Krunic, da je njega sramota sta smo igrali i da se nada da je i druge sramota.

Inace je i bez toga bilo jasno kako cemo zavrsiti kad je na teren iza Arnautovica istrcala crna trojka u sastavu kilavi Radovan, nejaki Uros i kum Radojica.

On 19. 10. 2025. at 21:46, Segundo said:

Nisam gledao, pa ne bih o ovoj utakmici. Ali inace, ja bih ga stavljao od pocetka, ali uz zagrevanje krilnih igraca sa klupe od prvog minuta. Pa se odmah vidi jel vredi da bude na terenu ili ne. Ako ne, izmena.

Istina je da je znao sa napravi dar mar ulaskom sa klupe, i svi mi u nacelu smo misljenja da ce preokrenuti izgleda tima i ubrzati ceo tim, ali je bilo i X utakmica gde udje i posle drugog sprinta i jednog driblinga batali svoje postojanje na terenu. A onda tek trener nece da ga menja, jer je pojeo govno, nego ga ostavi do kraja i onda smo definitivno sa igracem manje.

Da citiram svoje reci od pre nekoliko dana na temu Neca Radonjic.

Samo je Miloje čkapi koja ne znam sta je htela da dokaze i ostavila ga na terenu i nakon prvih 45 minuta brukanja.

Daleko od toga da je on jedini bio los, cela ekipa je delovala uzasno, malokrvno, nedostojna igranja evroutakmica. Ali on je bio bas ono bljak.

Iako iz godine u godinu imam sve manje srca za FK, mnoge stvari su mi se zgadile, ipak volim da ispratim cak i nesto u domacoj ligi, evroutakmice gledam, a cesto se i unesem kao pre 20 godina, kao npr protiv Porta, bas, bas srcano.

Sinoc hvatam sebe kako vise cackam telefon, pricam sa ukucanima okrenut od tv-a, kako mi je skroz ok da odem do kuhinje na 5 min bez da povremeno bacim pogled da li se nesto promenilo. Nisam verovao da cu na ovom nivou fudbala to doziveti.

Edited by Segundo

Jednostavno sramotno. Teraj se Miloje.

• Author
21 minutes ago, Segundo said:

Samo je Miloje čkapi koja ne znam sta je htela da dokaze i ostavila ga na terenu i nakon prvih 45 minuta brukanja.

Daleko od toga da je on jedini bio los, cela ekipa je delovala uzasno, malokrvno, nedostojna igranja evroutakmica. Ali on je bio bas ono bljak.

Iako iz godine u godinu imam sve manje srca za FK, mnoge stvari su mi se zgadile, ipak volim da ispratim cak i nesto u domacoj ligi, evroutakmice gledam, a cesto se i unesem kao pre 20 godina, kao npr protiv Porta, bas, bas srcano.

Sinoc hvatam sebe kako vise cackam telefon, pricam sa ukucanima okrenut od tv-a, kako mi je skroz ok da odem do kuhinje na 5 min bez da povremeno bacim pogled da li se nesto promenilo. Nisam verovao da cu na ovom nivou fudbala to doziveti.

Da, onaj rad kad gledas utakmicu Lige Evrope tima za koji navijas da bi skratio vreme dok ne pocne utakmica Evrolige tima za koji navijas. Mene vec godinama emocionalno angazuju samo kosarkasi, reprezentacija i klub, i do pre nekoliko godina Novak Djokovic, u smislu da tesko prozivljavam kad izgube. Fudbal, reprezentacija i klub, kao da igra neka leva ekipa za koju sam se opredelio da kao navijam tokom utakmice da bi mi gledanje bilo zanimljivije. Ravna linija. Ponekad me u trenutku iznervira kad vidim bas nesto ruzno tipa bahacenja na terenu, gluposti i posebno sam alergican na lose sudjenje ali 15 sekundi posle zavrsetka utakmice samo slegnem ramenima jer sam taj film vec gledao bezbroj puta i zaboravim.

Ne moze nijedna ekipa koja stavlja u tim dripca poput Nemanje Radonjica da racuna na bilo kakav uspeh. Kurcobolja i sabotaza ekipe jer mi se moze je zarazna bolest. Fudbal je trkacka igra i kad igrac vidi da zbog jednog uvek istog lika stalno mora da trci duplo vise jer ovog boli kurac da se pomeri pre ili kasnije kaze sebi "nisam se ja kamenjem na boga bacao da bih to trpeo" i odjebe takvog trenera, takav tim i takav klub. To moze samo u slucaju da se zoves Leo Mesi pa cela ekipa trci za tebe jer svojim kvalitetom celu ekipu cinis boljom, ne moze ako si splavar ciji je talenat odavno vec stvar urbanih mitova jer vise ni svoju pokojnu babu ne mozes da pretrcis. A mi u timu imamo najmanje dvojicu nikad igraca koji su nekad imali veliki talenat a sada su samo trule jabuke u ekipi. Pri cemu je ovaj drugi, Katai, ponecim i zasluzio da bude zasluzni gradjanin, Radonjic svoj privilegovani status ima samo zbog toga sto smo mi privatno govno od kluba u kojem osim kupoprodaje igraca i zarade od procenata nikog zapravo i ne zanima sta tim igra.

41 minutes ago, Segundo said:

Ja sam se skenjao i rekao pih kad nisu dali treci, kad su nas izradili ono pred kraj opet i otislo preko gola. 3x na slicnu foru

Seol bi mi jedini seo u avion natrag, trcao je i trudio se kao mazga sve vreme. Nasa 3 centralna vezna nisu stvorila sansu celu utakmicu osim one kontre u trecem minutu, i nikad nisu bili na svojim mestima kad su nas ovi napadali. Promaja duvala u tom sektoru non stop. Odigrali smo svih 90 minuta kao onih prvih 15 minuta drugog poluvremena protiv Seltika. Mateus je pogresio kod prvog gola, doduse mozda bi ga primio i da je ostao na golu ali ono je wtf kao Bajko u Bordou. Drugi bi mozda odbranio da nije bilo deflectiona

Gledao sam Lil par puta ove sezone, oni 90 minuta trce ko sumanuti, a znaju i lopte. Mladi Ziru ce dati 3 komada pored ovih nasih buzdovana

Iz godine u godinu djelujemo neuvjerljivije i losije igramo a tim na papiru bolji.

Ja ne mislim da Zvezda ima potencijalno odlican tim. Na nekim pozicijama, ima odlicne igrace (golmani, cetralni vezni red), na nekim pozicijama nema dovoljno dobrih igraca (centarfor, bekovi), na nekim pozicijama ima nedovoljno dobre ili lose igrace (stioperi i krila). Zvezda pod Milojem igra sa spicevima koji omogucavaju preskakanje sredine (Serif, Arnautovic). Tako se spremala za LS jer se ocekivalo da ce tako morati da igra protiv jacih timova. Kada su prodali Serifa, ostao je samo Arnuautovic a drugog igraca takvog tipa nisu imali/doveli. Duarte nije igrac koji moze da osvoji dugu loptu i odlozi je svom saigracu (juce nije uspeo ni jednu dugu loptu da osvoji) i Damjanovic (jos uvek) nije za seniorski fudbal. Ako je Arnautovic ozbiljnije povredjen, mi smo u skripcu jer nam igra nije skorjena za napadaca kao sto je Duarte (koga Miloje koristi vise kao kvaritelja igre nego kao realizatora i asistenta). Stoperi su bas losi. Rodrigo je dobar u vazduhu ali izuzetno spor i nonsalantan kada je lopta na zemlji. Ima tehniku ali da se okrene treba mu vreme kao da je tanker na pucini. Ucena moze da igra dobro ali je sklon kiksevima, pogotovo u utakmicama kada nas pritiskaju, i to se nece promeniti. Veljkovic je igrac koji je trebalo da ima ulogu Dragvica, da bude vodja u poslednjoj liniji, ali on je vise alibi igrac nego vodja. Lekovic je slabija verzija Rodriga. Levo krilo nemamo. Svi koji su na toj poziciji prodefilovali, Milson, Ivanic, Lucic, Olajinka, su se pokazali kao losi. Desno krilo nemamo, jer Radonjic (vise) nije za profesionalni fudbal, Babika je igrac samo za slucaj kada se branimo pa da sevne kontra preko njega (uz to ima tragicno losu realizaciju), i ostali igraci koji su prodefilovali na mestu levog krila su ostavili isto tako los utisak i na desnom. Imamo jednog solidnog beka, Seola, jednog pogubljenog igraca Naira koji skripi u defanzivi i koga ignorisu u ofanzivi (nije cudo da je pogubljen), i jednog igraca za nivo domace lige, Stankovica. Dok ne dodje trener koji ce od ovih igraca uspeti da skocka tim koji ce da igra drugaciji fudbal gde ce bar neki od igraca uspeti da se pronadju i snadju, mi cemo u Evropi da budemo razmontirani od svake organizovane i uigrane ekipe, bez obzira na kvalitet igraca takvog tima. Mi cemo i dalje da pobedjujemo u domacoj ligi jer nema organizovanih i uigranih timova a individualni kvaliteti nasih igraca jaci su od vecine domacih.

Zna li se sta je sa Arnautovicem?

Licno bih bas bio iznenadjen da se vrati pre proleca

Steta sto Lil juce bar bod nije izvukao

• Author
17 minutes ago, Dimitrije said:

Ja ne mislim da Zvezda ima potencijalno odlican tim. Na nekim pozicijama, ima odlicne igrace (golmani, cetralni vezni red), na nekim pozicijama nema dovoljno dobrih igraca (centarfor, bekovi), na nekim pozicijama ima nedovoljno dobre ili lose igrace (stioperi i krila). Zvezda pod Milojem igra sa spicevima koji omogucavaju preskakanje sredine (Serif, Arnautovic). Tako se spremala za LS jer se ocekivalo da ce tako morati da igra protiv jacih timova. Kada su prodali Serifa, ostao je samo Arnuautovic a drugog igraca takvog tipa nisu imali/doveli. Duarte nije igrac koji moze da osvoji dugu loptu i odlozi je svom saigracu (juce nije uspeo ni jednu dugu loptu da osvoji) i Damjanovic (jos uvek) nije za seniorski fudbal. Ako je Arnautovic ozbiljnije povredjen, mi smo u skripcu jer nam igra nije skorjena za napadaca kao sto je Duarte (koga Miloje koristi vise kao kvaritelja igre nego kao realizatora i asistenta). Stoperi su bas losi. Rodrigo je dobar u vazduhu ali izuzetno spor i nonsalantan kada je lopta na zemlji. Ima tehniku ali da se okrene treba mu vreme kao da je tanker na pucini. Ucena moze da igra dobro ali je sklon kiksevima, pogotovo u utakmicama kada nas pritiskaju, i to se nece promeniti. Veljkovic je igrac koji je trebalo da ima ulogu Dragvica, da bude vodja u poslednjoj liniji, ali on je vise alibi igrac nego vodja. Lekovic je slabija verzija Rodriga. Levo krilo nemamo. Svi koji su na toj poziciji prodefilovali, Milson, Ivanic, Lucic, Olajinka, su se pokazali kao losi. Desno krilo nemamo, jer Radonjic (vise) nije za profesionalni fudbal, Babika je igrac samo za slucaj kada se branimo pa da sevne kontra preko njega (uz to ima tragicno losu realizaciju), i ostali igraci koji su prodefilovali na mestu levog krila su ostavili isto tako los utisak i na desnom. Imamo jednog solidnog beka, Seola, jednog pogubljenog igraca Naira koji skripi u defanzivi i koga ignorisu u ofanzivi (nije cudo da je pogubljen), i jednog igraca za nivo domace lige, Stankovica. Dok ne dodje trener koji ce od ovih igraca uspeti da skocka tim koji ce da igra drugaciji fudbal gde ce bar neki od igraca uspeti da se pronadju i snadju, mi cemo u Evropi da budemo razmontirani od svake organizovane i uigrane ekipe, bez obzira na kvalitet igraca takvog tima. Mi cemo i dalje da pobedjujemo u domacoj ligi jer nema organizovanih i uigranih timova a individualni kvaliteti nasih igraca jaci su od vecine domacih.

Mi imamo los tim ali gomilu dobrih igraca. I neki od tih koje ste nabrojali u nekom drugom sistemu sa boljim trenerom koji zna kako da ih koristi izgledali bi neuporedivo bolje. Ali Milojevic je to sto jeste, trener koji se oseca komotno samo u jednom osnovnom sistemu sa nekoliko varijacija i samo za taj sistem mu trebaju igraci a oni koji se ne uklapaju, koliko god bili kvalitetni, kod njega jednostavno ne mogu da igraju. Klasican primer je Milson koji je mnogo bolji igrac od onoga sto pokazuje kod nas ali covek je inbound krilo i sve vreme igra na pogresnoj strani jer Ivanic mora da igra na levom krilu iako uopste nije krilo i na toj poziciji ima smisla samo u opciji da zalama unutra, pravi visak i iz sredine trazi opcije za pas ili sut. Mi da dovedemo Mesija i Ronalda na krilima Milojevic ne bi znao sta ce sa njima, u poslednjih par sezona smo probali gomilu skupih igraca sa odredjenom reputacijom na tim pozicijama i nijedan se nije pokazao kao dovoljno dobar.

Drugo, imamo tri solidna i kompatibilna stopera i dva beka koji su mnogo bolji u ofanzivnim zadacima, nijednom nismo probali da odigramo neku kombinaciju sa trojicom pozadi. Makar da probamo, mozda ne bi radilo ali mi nismo ni probali. Olajinka je kao lazni spic u prvih nekoliko utakmica izgledao kao odlicno pojacanje, od tada igra sve samo ne na toj poziciji i naravno da je propao kao igrac, cak i da mu kao olaksavajucu okolnost uzmemo tesku povredu koju je imao. Kad igramo sa dva spica nama Duarte igra desetku i to je cak i izgledalo dobro, cim je na red dosao "projekat Kostov" i klinac pomeren napred da bi se napravilo mesto za Handela a Kostov nabio cenu kao "desetka" Duarte je izgubio mesto u timu i ispao iz forme. Sada to vise i ne igra vec je alternativa Arnautovicu sto on ne ume da igra pa ne samo da je ispao iz forme vec je postao izuzetno nervozan jer ne zna sta mu se desava. Do pre par kola je igrao kao zver, sad ili ne igra ili igra na pogresnoj poziciji stvari koje ne moze da igra, naravno da pizdi zbog toga.

Najgore od svega je sto Milojevic nema nikakvu kontrolu ni nad ekipom ni nad sastavom tima koji treba da mu igra. Nas fudbal ne interesuje, nas interesuje da na silu guramo klince kako bismo ih bolje prodali u prvom sledecem prelaznom roku a "stara garda" igra kad hoce, koliko hoce i sta hoce. Mi sa evropskim takmicenjima zavrsimo onog trenutka kad se kvalifikujemo za njih, kad to prodje igramo da nam prodje vreme. Prosle godine smo LS koristili da prodamo Maksimovica, ove godine LE koristimo da prodamo Kostova. U to isto vreme, godine 2025, nama krila igraju Mirko Ivanic i Nemanja Radonjic. Svi znamo da Milojevic nije trener za ovaj tim ali takodje znamo da on sedi na klupi jer Terzic ne moze da nadje boljeg trenera kojem ce on da sastavlja tim, posto bi mu bolji trener rekao da sa svojim ceduljicama moze da se tera u tri picke materine.

FK Crvena Zvezda nije fudbalski klub, kad to shvatimo bice nam sve lakse. To je proizvodno i uvozno-izvozno preduzece koje ulaze samo onde odakle moze da zaradi i sve je tome podredjeno, cak i utakmice Lige Evrope i Lige Sampiona. Nasi ciljevi su titula, izlazak iz evropskih kvalifikacija i prodaja svakog mladog igraca kojeg mozemo da prodamo, dok to radi Terzic nece nista da menja. Sinoc gledam negde pred kraj utakmice, Braga nas rastavlja od zivota na terenu a na klupi Ivanic i Radonjic, dvojica do tada ubedljivo najgorih igraca na terenu zamenjenih nesto pre toga, nesto pricaju i ubise se od smeha. Uopste ne gledaju utakmicu, jebe im se. Milojevic posle utakmice komentarise nasu igru kao novinar ili prosecan navijac a ne kao trener ekipe, bez ikakvih emocija razvezao o tome sta smo radili i kako smo igrali, koliko mekano, daleko od igraca, nedisciplinovano. Nije ga ni dotaklo ono sto se desavalo, kao da ga se nimalo ne tice.

Pricati o igracima negativno u celom tom galimatijasu je gubljenje vremena i nije fer. To su sve mnogo bolji igraci od onoga sto igraju a zasto igraju tako kako igraju to je pitanje za upravu i strucni stab a ne za njih. Krunic muceni sinoc samo sto nije zaplakao kad je davao izjavu, covek je hteo da umre od sramote.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.