Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

I zaboravih da dodam da je pomoc koju je Zvezda dobiljala od Vucicevog rezima morala da plati neupitnom lojalnoscu prema tom rezimu, od vrha uprave do navijaca na stadionu. Zato se na stadionu ciji su navijaci uvek prkosili rezimima i politickim autoritetima, danas ne cuje "Vucicu pederu", "Pumpaj" i sl. anti-rezimska skandiranja. Peva se Drazi, Kosovu, i psuje UEFA mafija, a klupska vrhuska javno pokazuje krvav srednji prst. Sve u skladu sa drzavnom politikom.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
1 hour ago, Dimitrije said:

Harpere gresite jer ne uvazavate misljenja sagovornika vec ih omalovazavate ako se ne slazu sa vasim. Ja nisam rekao da je dominacija Zvezde u fudbalu zato sto je Vucic njen navijac (a pad Partizana zato sto je Vucic doveo Vazuru i Vucelica da uniste klub). To su besmislice. Medjutim, Vucic je uveo Terzica u Zvezdu i sklonio Dzajica na mesto u upravi gde ne moze da ima uticaj na politiku kluba. Omogucio je da klub da uzme nesto i sa drzavnih jasli i pronasao sigurnog sponzora. Kockao se sa Terzicem i uspelo mu je jer je Terzic umeo da iskoristi datu priliku prvenstveno zahvaljujuci Milojevicu koji je vratio Zvezdu na pobednicki put i kod kuce i u Evropi. To je donelo finasije Zvezdi od UEFA pa kasnije i od prodaje igraca. Drzavne jasle su uskakale kada je trebalo da se dobije neka UEFA licenca, drzava je oprastala kasnjenje u placanju poreza, ali toga je s vremenom bilo sve manje jer je Zvezda postajala konkurentnija u Evropi i stvarala kvalitet u omladinskoj skoli koji joj je donosio novac. Partizan je imao slicnu priliku u doba Mirka Marjanovica, imao dobre ljude u upravi ali je sve to upropastio i srozao se na prosjacki stap zahvaljujuci losoj upravi a ne Vucicu. I da je vlast pomagala Partizano visestruko nego Zvezdi, opet bi se desio krah jer je klub imao losu upravu.

Dakle, slazemo se.

Sto se UEFA licence tice, ja ne znam da smo mi ikada imali potrebu da uzimamo drzavne pare jer nismo prolazili UEFA monitoring, niti znam da smo ih dobijali.

Sto se sledeceg posta tice, da ne kvotujem ponovo, slazem se. Nije da se nije culo "pumpaj" sa tribina ali retko i nedovoljno, koalicija uprave i organizovanih navijaca se postarala da tako bude. "Vucicu pederu" i ne zelim da se cuje sa tribina, ne vidim nijedan razlog zasto bismo vredjali pedere.

Ne treba ni da se Vučiću viče na stadionu, nego da se skandira odlazak Ćaci uprave i da se bojkotuju ili sabotiraju utakmice dok se to ne desi.

A ko ima nešto protiv Vučića neka dođe na protest, hvala bogu uvek ima nešto na repertoaru, neka šeta od Čačka do Novog Sada, ili u ime naroda udari na Ćacilend. Nijedna se vlast nije smenila na stadionu, neće ni ova.

2 hours ago, harper lee said:

Dakle, slazemo se.

Sto se UEFA licence tice, ja ne znam da smo mi ikada imali potrebu da uzimamo drzavne pare jer nismo prolazili UEFA monitoring, niti znam da smo ih dobijali.

Sto se sledeceg posta tice, da ne kvotujem ponovo, slazem se. Nije da se nije culo "pumpaj" sa tribina ali retko i nedovoljno, koalicija uprave i organizovanih navijaca se postarala da tako bude. "Vucicu pederu" i ne zelim da se cuje sa tribina, ne vidim nijedan razlog zasto bismo vredjali pedere.

Meni se to skandiranje nimalo ne dopada jer se seksualno opredeljenje koristi kao pezorativ. (Isto tako mi se ne dopada kada skandiraju "Vucicu Siptare!"), Ali to je zazivelo medju anti-rezimskim delom stanovnistva i zato pominjem.

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Portugaliju na utakmicu trećeg kola Lige Evrope sa Bragom.

Na spisku igrača koji su otputovali su: Mateus Magaljaeš, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Jung Vu Seol, Nikola Stanković, Rodrigao, Freklin Tebo Učena, Miloš Veljković, Stefan Leković, Nair Tiknizjan, Adem Avdić, Mahmudu Bađo, Tomas Handel, Rade Krunić, Timi Maks Elšnik, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Felisio Milson, Nemanja Radonjić, Luka Zarić, Piter Olanjinka, Bruno Duarte i Marko Arnautović.

Utakmica između Brage i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova.

Espen Eskas, norveški sudija, biće glavni arbitar.

20 hours ago, Lo Zingaro said:

6:1 je realan rezultat i prikaz trenutnog stanja i domacem prvenstvu. Kako je doslo do toga da je to danasnja realnost je druga prica i nisu nikakva klinacka podmetanja.

Nije bitno uostalom, ocigledno ljudima ne smeta kriminal i mafija kad je u pitanju “dobrobit” sopstvenog kluba. Da se razumemo, gledam i ja utakmice i dalje ali eto izvini sto mi smetaju ode mafijaskoj upravi i pljuvanje po tz. nesposobnoj konkurenciji.

Aj ti meni objasni kako je došlo do toga da Zvezda 1991. pobedi Olimpiju u Ljubljani 5:0?

Ili 3 dana posle Bajerna, sa pola tima još pijanog od proslave, naguži Partizan 3:0 za 30 minuta i onda povuče ručnu j dopusti protivniku i da postigne gol, da ne bude baš tolika bruka?

Tek kad je odskočila od "kvalitetne" SFRJ lige Zvezda je osvojila Evropu. Dok je osvajala za picinu dlaku ništa.

44 minutes ago, sigurnost said:

Aj ti meni objasni kako je došlo do toga da Zvezda 1991. pobedi Olimpiju u Ljubljani 5:0?

Ili 3 dana posle Bajerna, sa pola tima još pijanog od proslave, naguži Partizan 3:0 za 30 minuta i onda povuče ručnu j dopusti protivniku i da postigne gol, da ne bude baš tolika bruka?

Tek kad je odskočila od "kvalitetne" SFRJ lige Zvezda je osvojila Evropu. Dok je osvajala za picinu dlaku ništa.

Druze, kakve veze ima tvoje pitanje u kontekstu pisanja o sprezi klupske uprave i drzavne mafije u 2025 godini?

26 minutes ago, Lo Zingaro said:

Druze, kakve veze ima tvoje pitanje u kontekstu pisanja o sprezi klupske uprave i drzavne mafije u 2025 godini?

Pišem kao odgovor na tvoj post o rezultatu utakmice CZ-IMT.

1 hour ago, sigurnost said:

Pišem kao odgovor na tvoj post o rezultatu utakmice CZ-IMT.

Dobrotm

Mateus - Seol, Rodrigao, Učena, Tiknizjan - Hendel, Krunić - Radonjić, Kostov, Ivanić - Arnautović

Što Glazer nije ni na klupi?

• Author
2 minutes ago, Sokrat said:

Što Glazer nije ni na klupi?

Dosao je povredjen sa reprezentativne kampanje. Nista strasno, nabio je prst, ali na postedi je.

Ajmo danas dupla pobeda protiv Pirinejaca.

Jel Babika teže povređen?

Bezveze je sto Timi Maks ne pocinje..

Brate

Bolja atmosfera na Čukarički-Lučani

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.