Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
11 minutes ago, Milosh76 said:

Crvena zvezda igra u sledećem sastavu: Mateus - Seol, Milosavljević, Veljković, Tiknizjan - Krunić, Elšnik - Babika, Ivanić - Duarte - Šerif.

Pa da vidimo sta je smislio MIlojevic.

Nesto mi se cini da ce oni nas napasti od prvog sekunda, da ce manje kalkulisati nego mi. Njima gol takodje mnogo znaci, jer mi onda moramo da damo 2 da bi obezbedili produzetke.

Ocekujem dobru utakmicu.

Verouem da je Milojevic gledao drugu utakmicu Pafos - Dinamo i nadam se da je skrenuo paznju igracima na ono sto je video. Protiv Kijevljana su u revansu pritisli od pocetka, dosta rano dali gol i iskljucili Dinamo iz utakmice, prilicno sam siguran da ce isto pokusati protiv nas.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Rodrigao na klupi ...mad

Da, ovaj lajnap mi deluje kao da je Miloje rešio njih da pritisne od starta. Gledao je on revanš sa Dinamom 5x.

Ovo je dobar sastav u kojem su igrali vecinu utakmica u kvalifikacijama osim protiv Pafosa u Beogradu. Ostaje na momcima da odigraju dobro.

• Author

Nisam siguran da je ovo utakmica za Milosavljevica ali da ne mracim bezveze pre vremena. Pokazao se dobro u Beogradu.

Ajmo Zvezdo

oni su lagano imali luksuz da poštede Oršića neprijatnosti na neugodnom gostovanju, i da rezultat ne trpi

kao da je stvarno Terza dogovorio sve sa predednikom bokserskog saveza

Babika i Milosavljevic kiksali. Srecom lose sutnuo

Glava opet svira Sebastijanu sa sastavom, doduse mozda je i dobio direktivu da se stavi u izlog sta se ima staviti.

Babika ako nesto ne uradi na ovoj utakmici, letece na klupu pre nego sto izgovori "Puma".

E moj Babika

Koliko sporo igramo ,za Babiku smo znali da mu je očajna realizacija i odluke u završnici ali da bar slučajno ne može da nabaci .

Moramo agresivnije napred ,losi napadi .

Prolazi vreme niti se branimo niti napadamo .

Nema ko da da neku dobru loptu .

Edited by elementary

Sve podseca na Serif, cak i stadion

Ima se neka kontrola lopte, al ideja sta ce sa njom pred njihovim golom, za sad nista

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Sve podseca na Serif, cak i stadion

To sam i zaboravio ,koji rez je bio ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.