Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 minutes ago, zorglub said:

isuse

@Hamlet Strašni @Midžeta @Mindaugas Žukauskas Jel' mogu rasprave o muškim plivačicama i ženskim svlačionicama da se prebace na odgovarajući topik?

Na koji odgovarajuci topik?

Da li je ovo topik za promovisanje kulturolske politke americkog GOPa?

Ako je tako neka pinuju informaciju. Sta ti je neprijatno?

Nego pricacemo o necemu, a nesto cemo pod tepih ili pidrum foruma da nas slucajno ne povezu sa tim.

Kako ce jedna baraba okruzena istim takvin barabama sa sacuva zene kao grupu?

Koji kredibilitet te barabe imaju? Kako diskusija o tome ne pripada ovom topiku?

Edited by Moonwalker

1 hour ago, Snow said:

Tramp i co su u poziciji su da hvataju za onaj organ bez kazne zato što su bogataši.

Zato valjda treba omogućiti i random kripovima koji nisu bogataši da upadaju u ženske toalete i gledaju žene kako se presvlače, jer inače diskriminacija?

I sirotinja treba da ima pravo da bez posledica seksualno uznemirava žene?

Postojeći problem rešavamo tako što pravimo novi?

Znači ako je neko bogat može da vata žene za mindžu.

Znači da je muško seksualno nasilje sistemsko, i da je Tramp iako sam silovatelj onemogućio povećavanje sistemskog seksualnog i ekonomskog nasilja nad ženama.

Kamala nikog nije silovala, niti će, ali zastupa politiku da siromašne žene moraju da se prihvate da nemaju pravo na dostojanstvo i bezbednost i da moraju da stradaju još više ako žele da vode aktivan društveni život, i da su svakom nedousluženom nepoznatom kripu nešto dužne.

@Moonwalker Stanje u non-cis zajednici pod Trampom je po važnosti otprilike na dnu spiska naspram svih sranja koja se dešavaju, a s obzirom na to da topik sa istovetnim raspravama već postoji, mogu tamo i da se nastave. Sumnjam da će iko zameriti ako rasprava bude usko povezana s vladavinom Mango Musolinija.

Edited by zorglub

13 minutes ago, zorglub said:

@Moonwalker Stanje u non-cis zajednici pod Trampom je po važnosti otprilike na dnu spiska naspram svih sranja koja se dešavaju, a s obzirom na to da topik sa istovetnim raspravama već postoji, mogu tamo i da se nastave. Sumnjam da će iko zameriti ako rasprava bude usko povezana s vladavinom Mango Musolinija.

Pa zar za sva ostala sranja takodje nemate sad posebne teme?

Taman i da je na dnu vaznosti, nisam ja pocela. Ali imam prava da pitam koji je kredibilitet ljudi koji imaju da se pozivaju na zastitu nekoga?

Tramp, Mask, Theil (odrastao u religioznoj fundamentalistickoj porodici)?

I u krajnjoj liniji sto da se ne zna i ovo ostalo, sto bi bilo od manje vaznosti i ono sto me posebno zanima sto vas tisti toliko da bas ove stvari gurnete u podrum, pri tom prenoseci svakojake druge gluposti sa neta?

Edited by Moonwalker

10 minutes ago, Moonwalker said:

Taman i da je na dnu vaznosti, nisam ja pocela. Ali imam prava da pitam koji je kredibilitet ljudi koji imaju da se pozivaju na zastitu nekoga?

Tramp, Mask, Theil (odrastao u religioznoj fundamentalistickoj porodici)?

I kakva je razlika ako to pitaš na topiku koji je usko povezan s temom? Ne znam o kakvim podrumima pričaš.

Scape-goating manjina via napade na DEI ili toboznju ugrozenost po javnim prostorijama je Trampov modus operandi i imo pripada ovom topiku.

8 minutes ago, zorglub said:

I kakva je razlika ako to pitaš na topiku koji je usko povezan s temom? Ne znam o kakvim podrumima pričaš.

Zasto da to ne bude na ovom topiku?

Da ne bilo neprijatno sta sve govedo nosi sa sobom?

PodrumTM ostava teme na forumu

Salon.com
No image preview

How Kristi Noem turned ICE into the Proud Boys

Footage shows the right-wing group’s founder developing the “recruit giant losers” strategy

Edited by Moonwalker

«He communicated these views to his fledgling community of wannabe brownshirts through “The Gavin McInnes Show,” which streamed on Compound Media from June 2015 through August 2017. That year, Juliet Jeske — an anonymous activist who has since outed herselfand become a journalist — contacted Salon with dozens of clips she’d gathered from watching the entirety of the show. McInnes appealed to a young male audience with shock jock tactics, which included using a butt plug live on camera “to own the libs.” But going through the clips over eight years later, what’s striking is that it was all there from the beginning: the gross beliefs the fueled the Proud Boys, and now ICE and its supporters; the reliance on deadbeats and losers as foot soldiers; and the advocacy of violent tactics we’re now seeing play out in the invasion of Minneapolis.

From the beginning, McInnes understood that he could access a large, untapped resource that is America’s loser population. Before Johnny-come-latelies like Elon Musk started assembling mediocre white men who are low on intelligence and high on resentment, McInnes was reeling them in with a steady patter of assurances that he had the secret to restore them to level of social status and respect the modern era had supposedly stolen from them. On his show, he portrayed both women and people of color as imbeciles who cannot handle equality or freedom. He claimed to hold the key to restoring masculinity to his viewers, mostly through bigotry, beer and violence. In retrospect, as ICE agents in Minneapolis have taken to kidnapping, beating and even shooting people on the streets, what really stands out is how much effort McInnes put into creating elaborate justifications for right-wing violence.

»

Izdvojen citat

1 hour ago, Snow said:

Znači da je muško seksualno nasilje sistemsko, i da je Tramp iako sam silovatelj onemogućio povećavanje sistemskog seksualnog i ekonomskog nasilja nad ženama.

Kamala nikog nije silovala, niti će, ali zastupa politiku da siromašne žene moraju da se prihvate da nemaju pravo na dostojanstvo i bezbednost i da moraju da stradaju još više ako žele da vode aktivan društveni život, i da su svakom nedousluženom nepoznatom kripu nešto dužne.

sta bre lupetas, gde je to kamala zastupala?

24 minutes ago, Moonwalker said:

Zasto da to ne bude na ovom topiku?

Zato što je onaj za to bolji.

I dalje ne razumem za podrume...

3 minutes ago, zorglub said:

Zato što je onaj za to bolji.

I dalje ne razumem za podrume...

Nije bolji.

Sve sto zastupaju u fulu na jedno mesto.

jer na tome su dobili izbore. Ne na ekonomiji, nego na ovome.

Edited by Moonwalker

8 hours ago, Shan Jan said:

Jebe mi se za Trampovu administraciju. Ja ti pricam da smo ovde, u Srbiji, imali da je amrricka firma vrsila diskriminaciju, vrlo ocigledno preskacicu kvalitetniji kadar ne bi li ispunili svoje diversifikacijske kvote. Dva zla ne cine dobro.

ti si koliko se sećam čestitao upravo trampu jedino na ubijanju tog nekog woke ludila, gde je eto vidimo glavni problem dei...a ja ti samo skrećem pažnju kako je on to tačno ubio dei

ali dobro batalićemo to, ajmo na ovo oko dva zla - ne sećam se da si ikad ponudio ikakvo rešenje za originalno zlo. kvote možda nisu bile najbolje rešenje, ali su bile nekakvo rešenje. ti si pre za nikakvo rešenje ili imaš neke bolje ideje?

8 hours ago, Lezilebovich said:

samo je zanimljivo da taj proces ukidanja benefita belim muškarcima dovodi do toga da se beli (bivši) muškarac takmiči sa ženama

ne znam kako si povezao problem diskriminacije pri zapošljavanju i želju trans ljudi da postoje, zvuči kao you problem

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.