Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

7 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

slažem se sa boldovanim, samo što to manje vidim kao demokratsko i aktivističko luđenje. a više kao da su republikanci osetili na kojim identitetskim pitanjima mogu da dobiju podršku običnog džoa, pa iskarikirali koliko tog luđenja se zapravo zaista nameće običnom čoveku, u stvarnom svetu, van interneta.

znam 10+ ilegalnih imigranata koji su na izborima '24e podržavali Trampa, jer su im decu u osnovnoj i srednjoj školi učili kako je megasuper biti trans, 69 rodova, itd... nisu republikanci morali mnogo da karikiraju.

edit: nisu bili potpuno blesavi, Tramp je predstavljao rizik za ilegalce. ali su se demokrate zahebavale sa njihovom decom.

Edited by Gandalf

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

10 hours ago, Roger Sanchez said:

Ovo je taj elektorat koji samo Bernija čeka da krene napaljen u revoluciju

Kakva biased anketa. Nacin na koju su formulisane teme favorizuje republikance, plus ovelapping themes.

4 hours ago, Snow said:

Znači da je muško seksualno nasilje sistemsko, i da je Tramp iako sam silovatelj onemogućio povećavanje sistemskog seksualnog i ekonomskog nasilja nad ženama.

Kamala nikog nije silovala, niti će, ali zastupa politiku da siromašne žene moraju da se prihvate da nemaju pravo na dostojanstvo i bezbednost i da moraju da stradaju još više ako žele da vode aktivan društveni život, i da su svakom nedousluženom nepoznatom kripu nešto dužne.

Silovatelj i seksualni nasilnik onemogućio sistemsko nasilje nad ženama.

Žena koja je bila tužilac zastupala politiku da siromašne žene moraju da trpe nasilje.

Daj podijeli broj dilera😂

Edited by milfisland

1 hour ago, Budja said:

Kakva biased anketa. Nacin na koju su formulisane teme favorizuje republikance, plus ovelapping themes.

pride... bilo neko istraživanje koje pokazuje da je jako bitna tema o kojoj se priča. ne bih lako našao, ali bilo je nešto tipa da demokrate dobijaju kada se debata vodi o obrazovanju, republikanci kada se debata vodi o kriminalu. fora je bila u tome da nije posebno bitno šta se dešava, republikanci su u prednosti ako je goruća tema kriminal.

Edited by Gandalf

5 hours ago, Shan Jan said:

Kako da ti kazem, ja sa moje strane se trudim da mi predrasude ne uticu na ocenjivanje bilo koga a i glasan sam kad vidim proteziranje bilo kakvog nepotizma.

Iskreno mislim da samo edukacija ljudi i insistiranje na tome da se svi tretiraju jednako moze pomoci. Opet Srbija je, kad je poslovno okruzenje u pitanju, u daleko boljem stanju od vecine Zapadnih zemalja kad gledamo razne diskriminacije i predrasude.

Shan Jane, jel ikad u tvojoj firmi neka trandza ili zena dobila na kraju to mesto sto su joj spremali preko kvalifikovanijih muskenezija?

Mislim daj ne reci da je sav taj frust oko zlog DEIja bio ni za sta...

7 hours ago, Peter Fan said:

(prisjetiti se treba onog ucitelja koji je nakacio lazne sise velicine vaterpolo lopte, prozvao se uciteljicom i tako dolazio na nastavu)

LOL lik je zapravo desnicarski provokator i time je pokusavao da dokaze ni sam ne zna sta. Dolazio je tako jedno vreme, kad je video da nikome nije interesantan vratio se na standardno izdanje pre te faze. Evo ga i dalje radi na istom mestu.

• Author
55 minutes ago, Radoye said:

LOL lik je zapravo desnicarski provokator i time je pokusavao da dokaze ni sam ne zna sta. Dolazio je tako jedno vreme, kad je video da nikome nije interesantan vratio se na standardno izdanje pre te faze. Evo ga i dalje radi na istom mestu.

Point taken - nisam znao da je bio provokator.

Nisam nikad čula za ovo, a evo i lik kaže da je izneverovao.

8 hours ago, Mel said:

Shan Jane, jel ikad u tvojoj firmi neka trandza ili zena dobila na kraju to mesto sto su joj spremali preko kvalifikovanijih muskenezija?

Mislim daj ne reci da je sav taj frust oko zlog DEIja bio ni za sta...

Jeste. A sad odjebi sa ovakvim podjebavanjem.

47 minutes ago, duda said:

Meni je sva buka, bilo oduševljanje bilo frapiranost, u vezi sa nečijim bivanjem nominovanim za Nobelovu nagradu veoma smešna, sad sam zaboravio koje su kvalifikacije da nominuješ nekoga jer sam čitao pre 20 godina recimo ali nije bilo daleko od toga da si univerzitetski profesor... a akademik definitivno može da nominuje koga god hoće. Dakle, član SANU ili HAZU može koga god hoće da nominuje. A ima, naravno, još gomila drugih titula koje ti omogućavaju da nominuješ nekoga za nagradu... ne znam, čini mi se da milioni ljudi širom sveta mogu nekoga da nominuju.

Volodymyr Zelensky. It formed after their joint White House visit last August. The chat enables quick coordination on abrupt or destabilizing moves by Trump. Greenland tensions and tariff threats prompted calls for a tougher, more independent European approach toward Washington, evolving into broader security coordination.

https://x.com/polidemitolog/status/2013348236468146677

54 minutes ago, duda said:

U pitanju je ironična nominacija, taj švedski poslanik Brant je bio antifašista i hteo je time da se naruga prethodno podnetoj nominaciji Čemberlena, takođe od strane švedskih parlamentaraca s argumentom da je "spasao naš deo sveta od užasne katastrofe". Ubrzo je povukao nominaciju pošto mnogi to nisu shvatili.

The nomination was withdrawn 1 February 1939 by nominator E.G.C. Brandt, an anti-fascist member of the Swedish parliament who never intended his submission to be taken seriously.

https://www.nobelprize.org/nomination/archive/show.php?id=3243

Evo i teksta nominacije, piše da je Hitlerova ogromna ljubav prema miru dokumentovana u Majn kampfu i da će verovatno, ako ga ratnohuškači ostave na miru, doneti mir Evropi, a možda i celom svetu.

To the Norwegian Nobel Committee

I hereby humbly suggest that the Peace Prize for 1939 is awarded the German Chancellor and Führer Adolf Hitler, a man, who in the opinion of millions of people, is a man who more than anyone in the world has deserved this highly respected reward. Authentic documents reveal that in September 1938 world peace was in great danger; it was only a matter of hours before a new European war could break out. The man who during this dangerous time saved our part of the world from this terrible catastrophe was without no doubt the great leader of the German people. In the critical moment he voluntarily did not let weapons speak although he had the power to start a world war.

By his glowing love for peace, earlier documented in his famous book Mein Kampf – next to the Bible perhaps the best and most popular piece of literature in the world - together with his peaceful achievement – the annexation of Austria-Adolf Hitler has avoided the use of force by freeing his countrymen in Sudetenland and making his fatherland big and powerful. Probably Hitler will, if unmolested and left in peace by war mongers, pacify Europe and possibly the whole world.

Sadly there still are a great number of people who fail to see the greatness in Adolf Hitler´s struggle for peace. Based on this fact I would not have found the time right to nominate Hitler as a candidate to the Nobel Peace Prize had it not been for a number of Swedish parliamentarians who have nominated another candidate, namely the British Prime Minister Neville Chamberlain. This nomination seems to be poorly thought. Although it is true that Chamberlain through his generous understanding of Hitler´s struggle for pacification has contributed to the saving of world peace, the last decision was Hitler´s and not Chamberlains! Hitler and no one else is first and foremost to be thanked for the peace which still prevails in the greater part of Europe; and this man is also the hope for peace in the future.

As Chamberlains obviously can claim his share of the peace making, he could possibly have a smaller part of the Peace Prize. But the most correct thing to do is not to put another name beside the name of Adolf Hitler and thereby throwing a shadow on him. Adolf Hitler is by all means the authentic God-given fighter for peace, and millions of people all over the world put their hopes in him as the Prince of Peace on earth.

Stockholm, January 27, 1939

https://www.nobelpeacecenter.org/en/news/hitler-as-a-nobel-laureate

Apsolutno nigde nisam pronašao da je Hitleru zaista bilo stalo do te nagrade.

Edited by vememah

^^ Ovo je kao prva klasa EU, a ostali van chata lete ekonomskom ... Baš debar primer jedunstva kom se navodno teži

Ako je Viber grupa to zvuci veoma ozbiljno.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.