Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

49 minutes ago, Snow said:

Broj je nebitan, i jedan muškarac u žeskoj trci, toaletu ili zatvoru je previše.

Muškrci mogu da nastave da se bave sportom, u muškoj kategoriji, niko im ne brani.

Žene ne treba da ustupaju svoja prava i mesta u finalu muškarcima odsekli oni kitu ili ne, osećali se oni ženom ili ne.

upravo si uterao jadnim ženama ovog tipa u svlačionici, ne znam kako možeš da živiš sa sobom fantom

MV5BOTk0YzhhZDgtNTBkYS00MzE0LThlMWUtOTQ4

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne znam ko je tip, ako je ovo žensko na testosteronu daj da vidimo kako izgleda u ženskom društvu, bez filtera i profesionalne fotografije, žena sa bradom je i dalje žena, to se uživo jasno vidi, i neće silovati ni zlostavljati druge žene jer to žene ne rade. Što se tiče sporta zbog testosterona bi bila diskvalifikovana jer se to smatra dopingom.

5 minutes ago, Snow said:

Ne znam ko je tip, ako je ovo žensko na testosteronu daj da vidimo kako izgleda u ženskom društvu, bez filtera i profesionalne fotografije, žena sa bradom je i dalje žena, to se uživo jasno vidi, i neće silovati ni zlostavljati druge žene jer to žene ne rade. Što se tiče sporta zbog testosterona bi bila diskvalifikovana jer se to smatra dopingom.

joj ti si jedan od onih you can always tell mučenika happy

pa ništa, ti objasni ženama da treba da se osećaju komotno kad piške pored suzane

images?q=tbn:ANd9GcS5K5zWexWUnaj9L8V5wZd

a ja ću da piškim pored huntera i da imam stage fright, ko me pita kacam muško jbg sad
hunter-schafer-cuckoo-photocall-74th-ber

savršeno je logičan taj tvoj svet koji si zamislio, nema šta

Ljudi koji nemaju problem sa vidom razlikuju pol, to je urođeno , ili možda tvrdiš suprotno?

Ja stvarno ne znam ko je to.

Da, uživo i na nemontiranom videu ženama se odmah vidi da su žene, imale bradu ili ne, dva koraka je dovoljno.

Na prvi pogled, ovlaš, može da se pogreši, ali posle 10 sekundi sve je jasno.

11 minutes ago, Snow said:

Ljudi koji nemaju problem sa vidom razlikuju pol, to je urođeno , ili možda tvrdiš suprotno?

Ja stvarno ne znam ko je to.

Da, uživo i na nemontiranom videu ženama se odmah vidi da su žene, imale bradu ili ne, dva koraka je dovoljno.

Na prvi pogled, ovlaš, može da se pogreši, ali posle 10 sekundi sve je jasno.

jedan od ova tri lika koristi žensko kupatilo, pogodi koji bez guglanja fantom

Brian-Smith-copy.jpg

chella-hed-2.jpg

e39ccde747024c109611dea539e761ff

Ako su ti likovi žene koje su izmenile svoj izgled testosteronom i operacijama svakako zbog svoje bezbednosti treba da koriste ženske prostorije.

Stavi Hantera i mišićavog bradonju iz prethodnog posta kako stoje jedno kraj drugog i sve će biti jasno.

Da li sad kažete da ljudi generalno ne razlikuju pol? Šta je svrha tih fotografija? U doba AI?

Pojedinačni slučajevi gde žene menjaju izgled pomoću operacija i testosterona i pri tome stvarno počinju da izgledaju kao muškarci najverovatnije su stvarno muškarci, slučaj kao Kaster Semenja, kojem su pogrešno zabeležili pol na rođenju zbog urođenog deformiteta polnih organa.

15 minutes ago, Radoye said:

Ovaj bradati bokser je rodjen kao zena.

https://en.wikipedia.org/wiki/Patricio_Manuel

žene čuvajte se, konzervativci žele da ubace latino boksere perolake kategorije u vaša kupatila! anti-woke gone mad!?

Ja imam samo jedan wc u kuci, koristimo ga i ja i zena. Izgleda jedno od nas bi trebalo da se nuzda na novine u kuhinji.

15 minutes ago, Seabass said:

Ja imam samo jedan wc u kuci, koristimo ga i ja i zena. Izgleda jedno od nas bi trebalo da se nuzda na novine u kuhinji.

Pa ima i drugih resenja, da jedno od vas promeni pol. Ne mora odmah novine da se potezu i teska artiljerija...

1 minute ago, Mel said:

Pa ima i drugih resenja, da jedno od vas promeni pol. Ne mora odmah novine da se potezu i teska artiljerija...

Vidis to mi ranije nije palo napamet, odlicna ideja. Ja cu promijeniti pol, mislim da bih bio lijepa zena.

Just now, Mel said:

ali svi će znati da je jedno od njih dvoje/dve/dvojice bolesni egzibicionista u tom slučaju unsure

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

ali svi će znati da je jedno od njih dvoje/dve/dvojice bolesni egzibicionista u tom slučaju unsure

Pa gde ces 1 posteni komsiluk bez toga, pbg...

Evnuha u svaki zenski wc da na ulazu uradi sumnjivim licima kurometriju, ne pusta nista iznad 1 cm

4 hours ago, Snow said:

U slučaju da je to tačno, da li zbog toga što taj trener siluje plivačice treba da još više muškaraca dođe u priliku da flešuje, siluje i zlostavlja devojke? Jedan trener je silovao igračicu, zato treba da dozvolimo momcima da zauzimaju mesta devojkama? Gde je logika?

Logika je da od flešovanja, silovanja i zlostavljanja nije bilo ništa i digla se buka oko te teorijske mogućnosti, veća nego kad se silovanje, zlostavljanje zaista dogodilo. Samo to nam govori i to prilično jasno, da se ne radi ni o silovanju ni zlostavljanju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.