Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ti si koliko se sećam čestitao upravo trampu jedino na ubijanju tog nekog woke ludila, gde je eto vidimo glavni problem dei...a ja ti samo skrećem pažnju kako je on to tačno ubio dei

ali dobro batalićemo to, ajmo na ovo oko dva zla - ne sećam se da si ikad ponudio ikakvo rešenje za originalno zlo. kvote možda nisu bile najbolje rešenje, ali su bile nekakvo rešenje. ti si pre za nikakvo rešenje ili imaš neke bolje ideje?

Kako da ti kazem, ja sa moje strane se trudim da mi predrasude ne uticu na ocenjivanje bilo koga a i glasan sam kad vidim proteziranje bilo kakvog nepotizma.

Iskreno mislim da samo edukacija ljudi i insistiranje na tome da se svi tretiraju jednako moze pomoci. Opet Srbija je, kad je poslovno okruzenje u pitanju, u daleko boljem stanju od vecine Zapadnih zemalja kad gledamo razne diskriminacije i predrasude.

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ako znaš kako da edukujemo i zamolimo bigote da ne budu bigoti podeli leba ti, cela planeta će ti biti zahvalna. hitno je

Pa jbg, uspeo je komunizam da utera u glavu vecine ljudi u Jugoslaviji da je ok da je zena inzenjer ili nadredjeni. Verujem da se sve moze kad se hoce.

18 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ne znam kako si povezao problem diskriminacije pri zapošljavanju i želju trans ljudi da postoje, zvuči kao you problem

Niko trans ljudima ne brani da postoje. Ne postoji politička struja niti pojedinac koji zastupa takvu politiku.

Manipulacija se krije u činjenici da jedan podskup muškaraca želi da zauzme i time ukine ženske toalete, zatvore, svlačionice i sport.

Ne prihvataju žensko odbijanje da učestvuju u njihovim fantazijama, i pokrivaju se "diskriminacijom", tražeći ekstra prava koja niko drugi u društvu nema.

Oni su dobili pravo na dokumenta sa falsifikovanim polom, očekujući da svi koji su protiv takvih propisa ostanu bez političkih prava, da vlast natera represivnim aparatom celo društvo da učestvuje u njihovim deluzijama.

Ništa novo, tipično muško patrijarhalno ponašanje, nedousluženi kmekavi muškići.

10 minutes ago, Shan Jan said:

Iskreno mislim da samo edukacija ljudi i insistiranje na tome da se svi tretiraju jednako moze pomoci.

što se tiče transrodnih osoba i levog aktivizma u SAD, nije se radilo samo o nediskriminaciji i tretiranju ljudi jednako. već o ispiranju mozga = ko se ne slaže da su transžene prave i autentične žene, nacista.

rečeno drugačije, nije dovoljno da iz čiste pristojnosti foliram kako nema razlike između žena i transžena i da u javnosti žene i transžene tretiram na isti način. moram to i da mislim.

Edited by Gandalf

https://josephheath.substack.com/p/how-steve-bannon-baited-the-american

The attempt to move from gay and lesbian rights to trans acceptance has become something of a trainwreck, demonstrating along the way the inherent limitations of the culture industries. In part this is due to a failure to think politically about the issues involved, and to recognize that the “ask” involved in trans acceptance differs radically from the older LGB demands. While the “leave us alone” demands enjoy considerable public support, a large number of trans activists have been making the much more intrusive demand that the entire population reconceptualize their gender identity – such that men and women who are accustomed to thinking of themselves as simply men and women must now begin to think of themselves, and in some cases introduce themselves, as cisgendered men and women. Similarly, the new politics of pronouns attempts to give a small segment of the population the power to unilaterally turn every conversation into a Stroop task, in a way that again affects the entire population.

...

But part of the answer, I suspect, involves their early success in achieving outsized influence within certain elite institutions, including media corporations, and then vastly (vastly!) overestimating the effectiveness of these cultural institutions at achieving social change. Treating culture as a system of mind control, and believing that the culture industries have the power to program culture, no doubt contributed to this overestimation. Although this was the Frankfurt School thesis, there has been ample evidence for some time that it is incorrect. In reality, what the increasingly self-conscious liberal control of Hollywood has achieved is nothing but growing tide of ridicule, alienation, and backlash.

1984, thought police, amerika primorava bele muškarce da ga šilje na trandže!!

ja mislim da su svi ljudi koji ne misle da su neki ljudi pravi ljudi šabani, ali nije nikad bilo zabranjeno biti šaban fantom

Just now, Pokojni Ruxin said:

1984, thought police, amerika primorava bele muškarce da ga šilje na trandže!!

to je bio jedan od luđih argumenata. ako mi se ne diže na transžene, nacista.

1 hour ago, Moonwalker said:

Nije bolji.

Jeste. Ostatak ne bih komentarisao.

4 minutes ago, Gandalf said:

to je bio jedan od luđih argumenata. ako mi se ne diže na transžene, nacista.

sa koliko si se susreo te represije u stvarnom svetu, van interneta?

13 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

sa koliko si se susreo te represije u stvarnom svetu, van interneta?

ja lično sam imao par žustrih diskusija, ali znam ljude koji bili i lično pogođeni. cirkulišem u okruženju kojim u potpunosti dominiraju demokrate.

Edited by Gandalf

• Author
29 minutes ago, Gandalf said:

While the “leave us alone” demands enjoy considerable public support, a large number of trans activists have been making the much more intrusive demand that the entire population reconceptualize their gender identity

Ovo je pravo u sridu.

Ljudi bukvalno napravili karikature od sebe (prisjetiti se treba onog ucitelja koji je nakacio lazne sise velicine vaterpolo lopte, prozvao se uciteljicom i tako dolazio na nastavu), i onda ne samo zahtijevali poseban status za sebe, vec i proglasavli sve druge za nenormalne i zle.

I sad sta - ja ne samo da to treba da smatram za normalnim, vec i da za to agitujem? A ako ne, onda sam nacista?

Izvinjavam se ali Mustangov spirit compels me!

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.