Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Ovaj se ponaša kao da igra brzopoteznu partiju šaha sa Putinom i hamneijem

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pitali su svojevremeno Stivena Kinga kako je davno, jos u Deadzone-u, predvideo dolazak Trampa, rekao je, vrlo jednostavno, ocekivao sam, pre ili kasnije, da na to mesto dodje neko ko je isti kao prosecan americki glasac.

25 minutes ago, 189- said:

isti je fasizam sada kao i pre dvajest godina fantom

makar vozovi idu na vreme trandže ne plivaju na koledžima, teško je reći koja opcija je gora

Pitanje perspektive, razni ljudi imaju različite prioritete. Amerikankama koje više ne moraju da se takmiče sa muškarcima je važnije da se ne ukida ženski sport od danske teritorije i međunarodnih carina.

2 minutes ago, Snow said:

Pitanje perspektive, razni ljudi imaju različite prioritete. Amerikankama koje više ne moraju da se takmiče sa muškarcima je važnije da se ne ukida ženski sport od danske teritorije i međunarodnih carina.

A tih je 0.002% u populaciji americkih belih morz zena, cime je ovaj ogromni i goruci problem povoljno resen.

3 minutes ago, Snow said:

na koliko ceniš veličinu te riley gaines populacije, koliko se zapravo muškaraca takmičilo sa ženama uopšte? ima li možda nekih podataka o rasprostranjenosti tog bitnog fenomena u mračna pretrampovska vremena?

Edited by Pokojni Ruxin

I jedan takav slučaj je previše, na primer muškarac je pobedio tu Rajli koja se politički aktivirala, što je Tramp maksimalno koristio. Niko od onih koji su zbog toga glasali za Trampa se neće predomisliti zbog Grenlanda, Gaze il čak građaskog rata.

Kad se neko u selu previse razmase..onda se seljani skupe, svako uzme po motku i useru ga od batina.

Slicno je bilo sa Napoleonom i Hitlerom. Ostaje da vidimo sta ce sa ovim dziberom da se desi i hoce li iko skupiti petlje da mu se suprotstavi. Da se uzdamo samo u biologiju, tanko je.

Inace..USA + Grenland nisu najveca drzava na svetu..Rusija je jos uvek veca..Ali USA+ Grenland + Kanada, to je druga pesma.

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

GoFundMe for ICE officer who shot woman in Minnesota hits over $750,000

jel se sećate kad smo neki bili zabrinuti zbog svog tog fašizma, a pametnjakovići sa ppp bili u fazonu ma danas se sve naziva fašizam, ta reč više nema smisao....

1 hour ago, 189- said:

isti je fasizam sada kao i pre dvajest godina fantom

Nije isti, danas ima GoFundMe a pre 20 godina nije bilo. Razlika drastična.

Pre 20 godina pucalo se u lice Iračanima više nego Minesotancima. (Lancet npr. ceni preko 600k žrtava samo u periodu između marta 2003 i juna 2006.) Ali sve dođe na naplatu kad-tad.

13 minutes ago, SNARC said:

Kad se neko u selu previse razmase..onda se seljani skupe, svako uzme po motku i useru ga od batina.

Slicno je bilo sa Napoleonom i Hitlerom.

Jeste brt, seljani se skupili i motkama umlatili Napoleona, a posle isto tako i Hitlera. Živa istina, ja sam bio Ivo Petović.

9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jeste brt, seljani se skupili i motkama umlatili Napoleona, a posle isto tako i Hitlera. Živa istina, ja sam bio Ivo Petović.

Najvise bih mogao da te uvredim time da ti objasnjavam ovu neobicno prostu metaforu.

Ali boli me bas qrac.

Jeste seljani su..aj zdravo.

33 minutes ago, SNARC said:

Meni prvo padne na pamet ona romska porodica što je svojim postojanjem uznemirila članove jednog lepog slovenačkog sela, pa su se seljani skupili, sve sa vilama i sekirama, i dotične Rome proterali u šumu. U drugoj dekadi XXI veka.

Hoću reći, metafora ti je nategnutija od praćke, a lynch mob je svuda isti i isto pogrešan.

Jedini primer koji meni pada na pamet je ubistvo Kena McElroy-a. Ali to se u ovom slučaju nažalost (ili na sreću, ako će onaj stvor biti naslednik?) neće desiti.

2 hours ago, Snow said:

I jedan takav slučaj je previše, na primer muškarac je pobedio tu Rajli koja se politički aktivirala, što je Tramp maksimalno koristio. Niko od onih koji su zbog toga glasali za Trampa se neće predomisliti zbog Grenlanda, Gaze il čak građaskog rata.

zapravo je riley gaines podelila peto mesto sa trans plivačicom u toj najčuvenijoj trci ženskog koledž plivanja. da, toliko je retardirano i zbog toga je ona moj ubedljivo omiljeni desničarski grifter heart

Možda je retardirano tebi, ja sam uvek na ženskoj strani, zbog tog muškog uljeza jedna devojka je izgubila mesto u finalnoj trci, i takmičarke su bile zastrašivane da prihvate njega i njegov egzibicionizam u svlačionici.

Verujem da je zahvaljujući akcentiranju tog slučaja Tramp dobio dosta glasova koje inače ne bi, pumpanje te priče je bio jako pametan potez.

e3fd81b6173d4f841b921ff891b906694e776585

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.