Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

On 14. 7. 2026. at 11:45, Lo Zingaro said:

Po ovoj tvojoj logici je sve kicerica ono sto nije brvnara pokrivena senom. Kako mozes uopste da poredis arhitekturu jedne imperije u svom istorijskom prajmu sa gipsanim lavovima na kapiji nekog gastosa u okolini Sapca. Valjda postoji neki istorijski kontekst. Po tom su kicerica svi gradovi anticke Grcke i Rima, a tek piramide onoliko besmisleno ogromne.

Koliko god bio nesklon glorifikaciji koja zaista često poprima oblike kiča, tačno je ovo... @Emerald nam je za Republiku sjajan ali, žao mi je ako oštro zvučim, UK baš ume da omaši: uglavnom ne zlonamerno, ali u ovom slučaju mislim da se malkice i to potkralo. Far be it from me da branim Lava i jednoroga, Krunu, Imperiju nad kojom Sunce, itsl. Prezirem ih celog života ali hajdete molim Vas... svako carstvo je na uporediv način slavilo... baš što drug aludira, the glory that was Greece i (naročito) the grandeur that was Rome. A o ideologiji te arhitekture ima tomova knjiga kakve sumnjam da bih mogao fizički da smestim u sopstveni stan...

• Replies 7.2k
  • Views 549.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ja ne kazem da se vama to nece svideti. Meni se nije svidelo. Na Trafalgaru su jos veci lavovi, pozlate koje lebde itd.

Ima u Hajd Parku, u slicnoj neoklasicnoj kicerici spomenik "Memorijalna Kapija" sa imenima kolonija na obeliscima ili sta je vec to, dakle nisu potrebni lavovi i letece pozlacene Viktorije sto daruje Novi Zeland, mada lepse sa stanovista humora, kada su lavovi.

Ali nemam problem sa ljudima kojima se to svidja.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.