Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

10 minutes ago, Seabass said:

Ja jos nisam nacisto ni sta je "woke", a tek je misterija sta je "woke ludilo".

Za mene ovo spada u tu kategoriju:

Edited by Sammael

• Replies 7.1k
  • Views 534.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 15. 1. 2026. at 1:46, mustang said:

Polako se ali sigurno grebe po povrsni korupcije u Kaliforniji. Srecna sam zbog toga. Minesota je mala beba za nas.

Kada bi samo svo pranje novca, korupciju pohvatali usa budzet bi se jako brzo obnovio.

I mislim da ce neki djoka da se desi da se federal reserve i da se centralna banka odjebu u potpunosti (samim tim i po svetu) a usdt crypto bude smernica. Ne znam kako jos tehnicki to moze al svi putevi vode vec ka nezavisnosti od nje.

Mmmm🤔

Ja sam mislio da si ti u Dakotu prešla. A ti još kod tih demsa i imigranata sjediš. Nije ti ga lako.

25 minutes ago, Sammael said:

Za mene

Mislim da je problem u tome sto svako moze "za sebe" definisati sta je. Za mene taj tvoj primjer nije woke, nego izbjegavanje odgovora na pitanje. To radi 100% politicara, ukljucujuci i ove anti-woke.

Sta je woke, ima li neka opsta definicija da svako razumije?

5 minutes ago, Seabass said:

Čekaj da pogledamo u Registru opštih definicija, usvojenom od UN, i u nadležnosti Agencije za opšte definicije UN, sa sedištem u Lisabonu.

3 hours ago, Lo Zingaro said:

Ladno je prihvatio.

Zar si sumnjao:

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/115902023696178994

It was my Great Honor to meet María Corina Machado, of Venezuela, today. She is a wonderful woman who has been through so much. María presented me with her Nobel Peace Prize for the work I have done. Such a wonderful gesture of mutual respect. Thank you María!

4 minutes ago, Seabass said:

Mislim da je problem u tome sto svako moze "za sebe" definisati sta je. Za mene taj tvoj primjer nije woke, nego izbjegavanje odgovora na pitanje. To radi 100% politicara, ukljucujuci i ove anti-woke.

Poenta je na kakvo pitanje izbegava odgovor, tj. šta smatra za nezgodnu situaciju pa gleda da se izvuče.

4 minutes ago, Seabass said:

"Woke" je neformalan oblik reči "awake" u kontekstu društvenog osvešćenja - biti svestan relevantnih sociopolitičkih pitanja. To je bilo originalno značenje pre sto godina, Childish Gambino se proslavio "stay woke" pesmom van ikakvog društvenog ili političkog konteksta.

Od BLM ere na ovamo uglavnom se koristi kao pežorativ - etiketa za performativno osvešćene dušebrižnike koji ne kapiraju da su identity politics rupa bez dna, da nikad neće moći da udovolje svima vezujući se u čvor i glumeći ludilo.

ogvhs-the-more-you-know.gif

Just now, Ayatollah said:

"Such a wonderful gesture of mutual respect."

Mutual lol Ustupila mi žena svoju nagradu, divan gest uzajamnog poštovanja. Ona me poštuje pa mi je dala, ja je poštujem pa sam primio.

Legenda hail

14 minutes ago, Seabass said:

Evo pa citaj natenane, nasao sam ti, tesko je bilo: https://en.wikipedia.org/wiki/Woke

20 minutes ago, Weenie Pooh said:

Mutual lol Ustupila mi žena svoju nagradu, divan gest uzajamnog poštovanja. Ona me poštuje pa mi je dala, ja je poštujem pa sam primio.

Legenda hail

Nemoj tako, dao je i on njoj svoj neverovatno vredan mrčndajz u potpisanoj torbi.

https://x.com/KristenhCNN/status/2011957155570622710

Edited by vememah

Što ne pitaju Srbiju. fantom

4 hours ago, Lo Zingaro said:

Ladno je prihvatio.

veci je problem sto je ladno ponudila. za ovog degenerika znamo i ko je i sta je i sta zeli. za ovu zenu su mozda razni do ovog trenutka mislili da ima bar trunku dostojanstva.

vreca - zakrpa.

33 minutes ago, Weenie Pooh said:

Poenta je na kakvo pitanje izbegava odgovor, tj. šta smatra za nezgodnu situaciju pa gleda da se izvuče.

Ok, znaci ako vrda na identity politics pitanje onda je woke. Sva druga vrdanja su halal.

Originalno znacenje mi je poznato i to podrzavam 100%. Ne vidim zasto bi iko dobronamjeran bio protiv.

Sto se identity politics tice, to je izaslo iz tvornice grievances jednog Bannona ili slicnog Gebelsa pa se narod uzjogunio, pogotovo kad Trampara zakuka da ce svi biti transgender. Ne sjecam se da je iko imao tolikih problema sa trandzama do 2016. Nema realnih problema ni danas, sve je to manufakturisano iz iste tvornice. Bolje da se narod bavi trandzama nego da sagleda realne drustvene probleme i ko ih uzrokuje. Bolje pitati moze li muskarac zatrudniti.

Anyway, Tramparin topik, da ne zakrcavamo ovim.

4 minutes ago, adam said:

za ovu zenu su mozda razni do ovog trenutka mislili da ima bar trunku dostojanstva.

naravno da ima dostojanstva, kao da je lako ovo uraditi pa još sa osmehom.

iako zna da je verovatno nemoguća misija, nešto je pokušala da uradi za demokratski pokret i za sve one desetine hiljada ubijenih.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.