October 9, 2025Oct 9 Jovic nikada nece postati ozbiljan kosarkas, a dosta je obecavao u juniorskom uzrastu,steta jbg.
October 10, 2025Oct 10 Žao mi Oladipa, odigrao jednu za Majami i ošurio, ali vratili ga odmah u Kinu. Sad sa Kinezima opet dobar protiv Klipersa, al jbg, niko ga neće
October 10, 2025Oct 10 kakva bullshit eksplikacija za SGA, mogu da nabrojim verovatno 5 igraca pre njega, koji su to isto radili, samo bolje i ranijeThe Five True Originals of the 21st-Century NBAThe most talented era in league history has been marked by tectonic changes in style—most of which have stemmed from just a handful of irrepressible changemakers
October 10, 2025Oct 10 Što ovde baguje stavljanje jutjub snimaka?Nmg da stavim Luku kako jebe sve po spisku ljutoj piletini 🤣
October 10, 2025Oct 10 50 minutes ago, uini said:kakva bullshit eksplikacija za SGA, mogu da nabrojim verovatno 5 igraca pre njega, koji su to isto radili, samo bolje i ranijeThe Five True Originals of the 21st-Century NBAThe most talented era in league history has been marked by tectonic changes in style—most of which have stemmed from just a handful of irrepressible changemakersBulsit je da, nije original kao sto nije ni lebron, prateci njihovu definiciju.Al ne mozes da nabrojis tu petoricu boljih i ranijih jer ih nema, niko sem dzordana (i kavaija kratko) nije trpao tako i u tim procentima, cak ni Kobi.
October 10, 2025Oct 10 5 hours ago, uini said:@reg , meni ovo zvuci kao 3-4 nedelje od sadaU pravu si, my bad.
October 10, 2025Oct 10 Mrzi me da čitam članak, ne znam koja su petorica u pitanju, ali Harden je recimo radio ofanzivno sve što i SGA, ali bolje.Prerano je da ga se stavlja u bilo kakvu revolucionarnu priču, čovek ima tek dve vrhunske sezone.
October 10, 2025Oct 10 18 minutes ago, spaceploitator said:Bulsit je da, nije original kao sto nije ni lebron, prateci njihovu definiciju.Al ne mozes da nabrojis tu petoricu boljih i ranijih jer ih nema, niko sem dzordana (i kavaija kratko) nije trpao tako i u tim procentima, cak ni Kobi.ja to nisam razumeo kao original = bolji, već neko ko je prvi radio xy stvari na xy načinne znam sad napamet jordanove prajm procente, možda su SGa bolji ali je to mikele radio sve. radio je i kobe, radili su i mnogi druge ne-mvp likovi, izlistacu ih kada budem dokon.
October 10, 2025Oct 10 Plus se nadam da će pravila da anticipiraju onaj SGA trejdmark kontakt ramenom bez koga SGA košarku jedva da mogu da zamislim.
October 10, 2025Oct 10 7 minutes ago, goofs said:Mrzi me da čitam članak, ne znam koja su petorica u pitanju, ali Harden je recimo radio ofanzivno sve što i SGA, ali bolje.Prerano je da ga se stavlja u bilo kakvu revolucionarnu priču, čovek ima tek dve vrhunske sezone.curry, draymond, jokić, nowitzki i sga.
October 10, 2025Oct 10 https://www.reddit.com/r/lakers/comments/1o2xwaa/i_dont_understand_slovenian_what_did_you_think/