Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

Jovic nikada nece postati ozbiljan kosarkas, a dosta je obecavao u juniorskom uzrastu,steta jbg.

• Replies 8.1k
  • Views 433.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Lebron propušta prve 3-4 nedelje sezone.

@reg , meni ovo zvuci kao 3-4 nedelje od sada

jel se to bogdan opet povredio?

Da, izdržao samo dva minuta 🥲

Žao mi Oladipa, odigrao jednu za Majami i ošurio, ali vratili ga odmah u Kinu. Sad sa Kinezima opet dobar protiv Klipersa, al jbg, niko ga neće sad

kakva bullshit eksplikacija za SGA, mogu da nabrojim verovatno 5 igraca pre njega, koji su to isto radili, samo bolje i ranije

No image preview

The Five True Originals of the 21st-Century NBA

The most talented era in league history has been marked by tectonic changes in style—most of which have stemmed from just a handful of irrepressible changemakers

Što ovde baguje stavljanje jutjub snimaka?

Nmg da stavim Luku kako jebe sve po spisku ljutoj piletini 🤣

50 minutes ago, uini said:

kakva bullshit eksplikacija za SGA, mogu da nabrojim verovatno 5 igraca pre njega, koji su to isto radili, samo bolje i ranije

No image preview

The Five True Originals of the 21st-Century NBA

The most talented era in league history has been marked by tectonic changes in style—most of which have stemmed from just a handful of irrepressible changemakers

Bulsit je da, nije original kao sto nije ni lebron, prateci njihovu definiciju.

Al ne mozes da nabrojis tu petoricu boljih i ranijih jer ih nema, niko sem dzordana (i kavaija kratko) nije trpao tako i u tim procentima, cak ni Kobi.

5 hours ago, uini said:

@reg , meni ovo zvuci kao 3-4 nedelje od sada

U pravu si, my bad.

Mrzi me da čitam članak, ne znam koja su petorica u pitanju, ali Harden je recimo radio ofanzivno sve što i SGA, ali bolje.

Prerano je da ga se stavlja u bilo kakvu revolucionarnu priču, čovek ima tek dve vrhunske sezone.

18 minutes ago, spaceploitator said:

Bulsit je da, nije original kao sto nije ni lebron, prateci njihovu definiciju.

Al ne mozes da nabrojis tu petoricu boljih i ranijih jer ih nema, niko sem dzordana (i kavaija kratko) nije trpao tako i u tim procentima, cak ni Kobi.

ja to nisam razumeo kao original = bolji, već neko ko je prvi radio xy stvari na xy način

ne znam sad napamet jordanove prajm procente, možda su SGa bolji ali je to mikele radio sve. radio je i kobe, radili su i mnogi druge ne-mvp likovi, izlistacu ih kada budem dokon.

Plus se nadam da će pravila da anticipiraju onaj SGA trejdmark kontakt ramenom bez koga SGA košarku jedva da mogu da zamislim.

7 minutes ago, goofs said:

Mrzi me da čitam članak, ne znam koja su petorica u pitanju, ali Harden je recimo radio ofanzivno sve što i SGA, ali bolje.

Prerano je da ga se stavlja u bilo kakvu revolucionarnu priču, čovek ima tek dve vrhunske sezone.

curry, draymond, jokić, nowitzki i sga.

https://www.reddit.com/r/lakers/comments/1o2xwaa/i_dont_understand_slovenian_what_did_you_think/