Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

Arrghhh što ne mogu linkove da stavljam? Neće klikne enter kad pejstujem.

• Replies 8.1k
  • Views 433.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Jao Drejmond isuse

draymond je verovatno najbolji defanzivac od mozda olajuwona.

Bolji od Bena Valasa? I od Rodmana?

21 minutes ago, 189- said:

draymond je verovatno najbolji defanzivac od mozda olajuwona.

nije tekst uopste o tome ko je najbolji u necemu, vec po par jednostavnih kriterijuma, jedinstven, kao, never done before.

za jokica su lepo objasnili koja je razlika između njega i sabonisa seniora, ja bih dodao i bil voltona, za SGA mi eksplikacija ne pije vodu, to je sve

Meni je Drejmond najbolji defanzivac kog sam gledao.

jedan od najboljih verovatrno.

s'tim što je za mene rodman neuporediv defanzivno, jer je bio u stanju da čuva i freakin shaqa i da preuzme najbržeg ballhandlera.

draymond je unique, zato je i na ovoj listi, jer usput orkestrira i napad na svoj suptilan način

takođe, mislim da je draymondov defanzivni prajm trajao neuporedivo kraće od rodmanovog.

1 hour ago, goofs said:

Bolji od Bena Valasa? I od Rodmana?

od wallacea sigurno, rodmana bi bilo zanimljivo gledati sada ali opet sumnjam da bi imao eelitan rim protection kao green.

usput i defanzivni plejmejking je mozda i najjace oruzje greena, neverujem da je rodman tako dirigovao.

Edited by 189-

Po onome što sam čitao i gledao na internetu, deluje da mi da je u današnjoj košarci Grin > Valas. Sa druge strane, Rodman bi i sada porobio.

striktno defanzivno, rodman bi danas bio bolji nego rodman 90ih, daklem, dosta bolji defanzivno od greena ali on em sto je vrj, em sto radi opasne stvari u napadu.

Drejmond ovo ne može ni da sanja.

u sustini, niko ovo^ ne moze osim rodmana, totalno ludilo

ti bullsi su bili prototip savremene kosarke, zapravo i mnogo vise od toga (prototipa): ideal na koji treba dodati bolji % za tri jordana & pippena, koji bi neminovno i organski dosao, nakon dve sezone u danasnjem kontekstu.

dubsi koji su uzimali titule su takodje igrali trougao samo prilagodjen danasnjem rejndzu.

Edited by uini

4 hours ago, kralj said:

Plus se nadam da će pravila da anticipiraju onaj SGA trejdmark kontakt ramenom bez koga SGA košarku jedva da mogu da zamislim.

Da moralo bi, ova trenutna definicija pravila previse favorizuje napadace, a onda ofc sudije dozvole da se ide i preko definicije.

4 hours ago, uini said:

ja to nisam razumeo kao original = bolji, već neko ko je prvi radio xy stvari na xy način

Da da, i ja sam tako shvatio, nisi me razumeo.

4 hours ago, goofs said:

Harden je recimo radio ofanzivno sve što i SGA samo bolje

Pa prosto nije jbg, pogledaj fg procente, ogromna je razlika. Fil Dzekson je npr. time objasnio zasto Kobi ne moze u istu recenicu sa MJ (5% manji career %fg).

4 hours ago, goofs said:

Prerano je da ga se stavlja u bilo kakvu revolucionarnu priču, čovek ima tek dve vrhunske sezone.

A ovo apsolutno, lik nije nikakav revolucionar, samo ozbiljan posvecenik igre. Usavrsio sto su mnogi pre njega radili, plus pravila i sudije i jbgy.

Slažem se sa 189.

Pravi se mitologija o tom poluvremenu kad je prajm Rodman preuzeo rukija Šeka, ali ima i videa koji demitologizuju to. Sumanute brojke je imao Šek protiv Rodmanovih ekipa. Po sečanju Admiral ga je najbolje hendlovao, ali sve su to godine kad je Šek bio klinac, bez obzira na to što je plodio od prvog dana kao nezdrav.

Zapravo promena pravila ilegalne odbrane poprilično ovu raspravu obesmišljava jer Drejmond bez tog pravila ne bi bio ni blizu efektivan.

Ali za Rodmana me malo i čudite, meni on nije bio najbolji defanzivac ni svog vremena.

Edited by kralj

kakva crna mitologija o nekom poluvremenu, gledao sam te bullse otprilike 70% tekmi i regulare sezone i plejofa, rodman je isporucivao day in/out stvari koje nisam video ni pre, ni tada, niti posle.