July 19, 2025Jul 19 22 hours ago, Hele said:Jos je fascinantniji u pokretu mislim da su Strahinja i Nemamja moji novi omiljeni pokemoni, ovo je prosto prejako
July 21, 2025Jul 21 Daj još da vrate i Rasa, i neka uzmu taj prsten i da se svi lepo sklone da ih ne gledamo više
July 21, 2025Jul 21 meni to nema ama bas nikakvog smislamada ok, njegova uloga ove sezone ce verovatno biti svedena
July 21, 2025Jul 21 pa nemaju rezervnog pleja, prošle sezone su pokušavali nešto da Bogi tu izigrava bradu kad je ovaj na klupi i nije bilo dobro. Sad će Bogi biti čista zamena Bilu, a Pol Hardenu. Doveli su i Kolinsa i Bruk Lopeza, fin je to tim, da Brada ima 2-3 godine manje bili bi legit kandidati za titulu.
July 21, 2025Jul 21 13 minutes ago, goofs said:pa nemaju rezervnog pleja, prošle sezone su pokušavali nešto da Bogi tu izigrava bradu kad je ovaj na klupi i nije bilo dobro. Sad će Bogi biti čista zamena Bilu, a Pol Hardenu. Doveli su i Kolinsa i Bruk Lopeza, fin je to tim, da Brada ima 2-3 godine manje bili bi legit kandidati za titulu.Bice vala i starter.
July 22, 2025Jul 22 On 21. 7. 2025. at 17:51, goofs said:pa nemaju rezervnog pleja, prošle sezone su pokušavali nešto da Bogi tu izigrava bradu kad je ovaj na klupi i nije bilo dobro. Sad će Bogi biti čista zamena Bilu, a Pol Hardenu. Doveli su i Kolinsa i Bruk Lopeza, fin je to tim, da Brada ima 2-3 godine manje bili bi legit kandidati za titulu.meni su i ovako legit, tih prvih 10-12 igraca na papiru su ozbiljna ekipa. konacno imaju i nekakvu cetvorku, cini mi se u top 5 rostera lige. kako ce to sve da klikne videcemo
July 22, 2025Jul 22 tanki su defanzivno; chavo ledeni cp3 , batum, lopez nisu vise opasni defanzivci a rupe okolo su golemena papiru mi najbolje izgleda hjuston, naravno, zdravlje da ih posluzi kao i sveda ponovimo to finale iz 1994, samo sad da izgubimo 0:4, bice lakse. Edited July 22, 2025Jul 22 by uini