Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 24/25

Featured Replies

Markus Smart u Fejkersima, dogovorio otkup sa Wizardsima

• Replies 8.1k
  • Views 436.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

22 hours ago, Hele said:

Jos je fascinantniji u pokretu lolol

mislim da su Strahinja i Nemamja moji novi omiljeni pokemoni, ovo je prosto prejako

uzivace sa jokicem

Jel ste znali da je Heartenstein mrkela

Da kacilo se ovde

• Popular Post

o jbt lol

CP3 se vraca u Kliperse

Daj još da vrate i Rasa, i neka uzmu taj prsten i da se svi lepo sklone da ih ne gledamo više

meni to nema ama bas nikakvog smisla

mada ok, njegova uloga ove sezone ce verovatno biti svedena

pa nemaju rezervnog pleja, prošle sezone su pokušavali nešto da Bogi tu izigrava bradu kad je ovaj na klupi i nije bilo dobro. Sad će Bogi biti čista zamena Bilu, a Pol Hardenu. Doveli su i Kolinsa i Bruk Lopeza, fin je to tim, da Brada ima 2-3 godine manje bili bi legit kandidati za titulu.

13 minutes ago, goofs said:

pa nemaju rezervnog pleja, prošle sezone su pokušavali nešto da Bogi tu izigrava bradu kad je ovaj na klupi i nije bilo dobro. Sad će Bogi biti čista zamena Bilu, a Pol Hardenu. Doveli su i Kolinsa i Bruk Lopeza, fin je to tim, da Brada ima 2-3 godine manje bili bi legit kandidati za titulu.

Bice vala i starter.

On 21. 7. 2025. at 17:51, goofs said:

meni su i ovako legit, tih prvih 10-12 igraca na papiru su ozbiljna ekipa. konacno imaju i nekakvu cetvorku, cini mi se u top 5 rostera lige. kako ce to sve da klikne videcemo

Ako budu zdravi, zajebani su ko kratko cebe

tanki su defanzivno; chavo ledeni cp3 , batum, lopez nisu vise opasni defanzivci a rupe okolo su goleme

na papiru mi najbolje izgleda hjuston, naravno, zdravlje da ih posluzi kao i sve

da ponovimo to finale iz 1994, samo sad da izgubimo 0:4, bice lakse.

Edited by uini