May 30May 30 37 minutes ago, 189- said:sto neko rece koliko su samo odvratni kada su svi navijali za 1 city i psg protiv njih ove sezone.
May 30May 30 1 hour ago, Lancia said:Ovaj ce sad da okuje Luis Enrikea u zlato, tesko da ce ga drugi klub videti.Ma i da nece, cisto fudbalski gledano, nema ni promil razloga da mrda bilo gde narednih bar 5 godina a verovatno i 10. Ima mladu ekipu koju moze da pojacava skoro pa kako hoce. Sto se buducnosti evropskog fudbala tice, jbm li ga sta da mislim…Frapantan je podatak koji je skoro izasao gde porede koliko je sampion Italije dobio a koliko wolvesi koji su ispali iz PL. 15 vs 75 milionceta ako sam dobro upamtio. Jezivo.
May 30May 30 Popular Post Mnogo suza u Pešti danas, ali vratiće se akobogda dogodine. Odigrali smo na jedini način na koji smo mogli, i trebalo je da ih lomimo u produžecima jer smo fizički spremniji. PL titula i finale LŠ, sasvim ok sezona.
May 30May 30 45 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mnogo suza u Pešti danas, ali vratiće se akobogda dogodine. Odigrali smo na jedini način na koji smo mogli, i trebalo je da ih lomimo u produžecima jer smo fizički spremniji. PL titula i finale LŠ, sasvim ok sezona.
May 30May 30 Author 38 minutes ago, MeanM@ said:https://www.instagram.com/reel/DY-i_7ms1gI/Kakav frajer... and...30 minutes ago, Guuundogan said:kakvo skandinavsko govance.
May 30May 30 Ajmo reci da niko do ovakvog Arsenala ne bi zadrzao Enrikeovu armadu, malo je falilo da uspiju. Pomoglo je sto kod PSG individualna razlika koju prave Gruzijac. Dembele i dr je izostala, + Neves prije svih i Vitinja se nisu vidjeli na sredini. Mali Skeli pokidao u prvom pol., savrseno postavljena utamica. Izvodjenje Sake je bila velika greska. Sve u svemu, Arsenal se nije imao cemu nadati do ovakve utakmice i odradili su je savrseno do penala, i posle penala. Dekadentan fudbal ali jbg, falilo je mao srece za velike rezultate.
May 30May 30 26 minutes ago, Weenie Pooh said:Ne prestaje onlajn kmečanje što ovo nije bio penal, Piers Morgan kolo vodi.ovo je bukvalno hardenov hook. dajte dva slobodna bacanja gospodinu noniju
May 30May 30 Jeste ga Noni svukao, iako sam bio ubeđen da nas je pokrao sudija, dok nisam video usporeni