May 30May 30 Cestike Arsenalu na osvojenih 3 kornera,1 šutu u okvir gola, izvrsnom bunkeru i 25% poseda lopte. Da je Arsenal pobedio ovo bi bilo najspanskije finale i pobeda ikada
May 30May 30 Jebem mu, dodjes na taj nivo fudbala da igras finale LS i kad treba da sutnes penal ti ne znas gde ce lopta da ide nego sitnis korak i improvizujes u najgorem momentu.Julian Dicks i cao.
May 30May 30 Prošle godine Rus odbranio sva 4 penala u finalu protiv Južnoamerikanaca Edited May 30May 30 by sasha
May 30May 30 Author 1 minute ago, Lancia said:Rus ne bi odbranio ni meni penal. Srecnik.Ali zato ima dobar intimidating skill, naterao ih na dva promasaja.
May 30May 30 ove trkove u mestu i čekanje golmana bi valjalo zabraniti. Edited May 30May 30 by Gandalf
May 30May 30 uvek je lepo kada defanzivni govnari sa budžetom od pola milijarde izgube, nadam se da će ovo inspirisati neke pijane arape da ulože u neki leeds npr pa da gledamo još zanimljiviji fudbal
May 30May 30 Šta znam, meni ni iz džepa ni u džep ali malo mi bzvz što je PSG pobedio. Da ih je nešto razbio golovima ili prosto igrom bio mnogo bolji pa okej, ovako meh.