May 30May 30 Author Arsenal je igrao jedino kako je Arteta mislio da je mogao protiv bolje ekipe od sebe ali realno je polufinale PSG - Bajern bilo finale pre finala. Ovo sto je Arsenal igrao veceras je pokusaj vacarenja koji na kraju srecom nije prosao, prilicno bedno za ekipu koja kosta vise od milijardu evra.
May 30May 30 2 minutes ago, Valk said:Šta znam, meni ni iz džepa ni u džep ali malo mi bzvz što je PSG pobedio. Da ih je nešto razbio golovima ili prosto igrom bio mnogo bolji pa okej, ovako meh.Pa kako da ih razbije kad su nabili 10 igrača u 16m?
May 30May 30 4 minutes ago, harper lee said:Ovo sto je Arsenal igrao veceras je pokusaj vacarenja koji na kraju srecom nije prosao,Da je prošlo, moglo bi se reći da je Bugarska dva puta u 15 dana pokorila kontinent
May 30May 30 4 minutes ago, triple_nippled said:ranko stojic navlaci siske s' guziceA ovaj drugi potpisan:Doktor sportskih nauka...
May 30May 30 3 minutes ago, Valk said:Šta znam, meni ni iz džepa ni u džep ali malo mi bzvz što je PSG pobedio. Da ih je nešto razbio golovima ili prosto igrom bio mnogo bolji pa okej, ovako meh.Samo je steta sto nije usao onaj sut Vitinje…
May 30May 30 Author Popular Post Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivotu i zbog nacina na koji je namestio ekipu da igra fudbal. Beskrajno drag i simpatican covek.
May 30May 30 3 minutes ago, dillinger said:Zasto o zasto Iko normalan daje stoperu peti penal da puca jbt. Dzon Teri 2008Brazilac jbg, kod njih i najveći balvani odlično pucaju penale, veliko je iznenađenje da je ovako ispalo. Pogovo što su imali protiv sebe nepostojećeg golmana koji im nije pravio nikakav pritisak da moraju da šutiraju rizično