Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

Edited by copkillah

• Replies 3.6k
  • Views 120.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

Arsenal je ostecen samo jednom sinoc, za korner u 6.minutu 1p., bilo je ravno 6ti minut I Saka se namestio posle svega 20 sec mogao je sisa to da pusti fantom

Kao namestio se a tek što je prišao zastavici, lopta mu još bila u rukama rolleyes Da ga je pustio prošlo bi još 30 sekundi do izvođenja.

Arsenal je kod svakog prekida nemilosrdno otezao, ne znam zašto bi im sudija izlazio u susret.

Ja tek sad vidim da su oni pokušali da iskopiraju Super Bowl Halftime show...

Samo je ovo bio Pregame show

Pokraden

To je majstorska odluka sudije, mada ne znam kako je to uspeo da vidi. Verovatno je bilo 'ubiće me šeik ako ovo dunem', i ispade dobro. Velike odluke je dobro odsudio, ali kriterijum niđe veze, njima je svako soft padanje svirao, nama nijedno, iako se Kai baš trudio, a i zemljak mu je.

Vrhunska glupost Mileka da obavi šestu izmenu pre početka produžetaka, i onda mu je Hinkapije trčkarao na jednoj nozi 25 poslednjih minuta. Da je tu ušao Kalafiori, možda bi ih i stisli malo, ovako, igrač manje.

Malo se pominje koliko je Neves u finalu imao vrhunski kriterijum kod sudija, i koliko Đekereš ima katastrofalan. Konkretno u finalu i Kai.

10 hours ago, copkillah said:

Ja sam slicno ovako proso kad je Bunjevcevic pucao u Mecu, ali je on dao gol. Ostao je ton

Arsenal i dalje ima priliku da bude "veliki evropski klub". A to je da navijaci shvate da su Arteta i igraci precenili PSG, i umesto da su usli u ulicni fajt pesnicama sa tom ekipom, oni su cekali kontru i penale. Bez razloga. Igraju jacu ligu, vrede maltene isto, imaju trenera koji je tu godinama i zna igrace u dusu. Pederluk se retko isplati. I Zvezda je vise napadala Olimpika nego Arsenal ove, nego vise od onoga nije mogla, a Arsenal je mogao mnogo vise. Ko sumnja u to, neka pogleda jos jednom tekmu, Arteta je nakon gola Arsenala samo mahao rukom igracima da se vracaju, nijedan potez ili reakcija da ih povede napred. Statistika jeste bikini, ali u ovom slucaju sve otkriva. Pickanjska igra Arsenala, uz sav respect za sezonu i teranja Celavog iz lige, i za prvih 6 minuta presinga PSG-u.

Edited by JohnnyD

Nije se moglo protiv PSG bez rukavica, to se videlo u par napada kad je Arsenal izgubio loptu na protivničkoj polovini, odmah su sevale kontre i šanse za gol. Neuporediv je napadački potencijal PSG sa Arsenalovim, pogotovo jer Saka igra kriminalnu sezonu. Nema tu nadigravanja s njima, nego igra baš na način na koji je Arteta postavio.