Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, Lancia said:

Rus ne bi odbranio ni meni penal. Srecnik.

Ovde je odbranio 4 od 5, ti si verovatno šutirao taj jedan.

• Replies 3.6k
  • Views 120.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Ovde je odbranio 4 od 5, ti si verovatno šutirao taj jedan

i to brazilcima fantom

14 minutes ago, Milošica said:

Druže 10 uveče, valjda nekako skratiti vreme ako je u studiju od 4

sišao ivica u doli bel, nije lud da gleda sa ovima tekmu

15 minutes ago, Jeremija said:

Samo da primetim da je odlazak Mbapea iz Sen Zermena u Real Madrid potpuno transformisao oba tima.

Rešili se tumora.

Svidja mi se ovo iz spanske stampe - Luis Enrique III

Just now, copkillah said:

Rešili se tumora.

jbg i klub je stao iza enrikea, vidiš kako je slot popio pedalu kad je pokušao isto

Just now, Pokojni Ruxin said:

jbg i klub je stao iza enrikea, vidiš kako je slot popio pedalu kad je pokušao isto

GhNN-jvWwAAPwdq.jpg

Ta faza sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom im je bila sranje, ovo sad je ozbiljna prica. Mogli bi i sledece godine da osvoje, jedino Bajern moze da im se suprotstavi, pri sadasnjem odnosu snaga.

Arteta nastavlja da obara rekorde. Ne znam da li postoji statistika o prosečnom vremenu za izvođenje auta, ako postoji onda i tu sigurno dominira.

6 minutes ago, W.F.C. said:

Ta faza sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom im je bila sranje, ovo sad je ozbiljna prica. Mogli bi i sledece godine da osvoje, jedino Bajern moze da im se suprotstavi, pri sadasnjem odnosu snaga.

I Barselona, ako malo samo sredi odbranu.

12 minutes ago, W.F.C. said:

To je kao reci I Zvezda je bolja bila kad se otarasila Piksija.

Sa Mesijem nisu imali srece ali trio Nejmar-Mbape - Di Marija je imao brutalnih izdanja

9 minutes ago, dillinger said:

To je kao reci I Zvezda je bolja bila kad se otarasila Piksija.

Sa Mesijem nisu imali srece ali trio Nejmar-Mbape - Di Marija je imao brutalnih izdanja

Nisu imali trenera da kanalise takve igrace, sad ga imaju.

Arsenal have set the record for the lowest possession percentage for a team playing in a Champions League final (since records began in 2003-04).

The previous lowest record was also Arsenal, set in the 2006 Champions League final, which they played 72 minutes with 10 men.

glavni utisak finala mi je bilo sudjenje i kako arsenalu ovaj sudija nije dopustao nista sto im ona engleska govna od fudbalskog saveza dopustaju svake nedelje. kakva uzivancija je bilo gledati kako samo sire ruke i reklamiraju na svaki moguci prekid. a djubrad vec jos pre gola su poceli da trose vreme, valjda samo sa ciljem da se stigne do penala. a i sudija im je oprostio onaj penal kod dvostruke ruke sake.

bila bi epska sramota da ekipa sa ovakvim fudbalom osvoji ligu sampiona. sto neko rece koliko su samo odvratni kada su svi navijali za 1 city i psg protiv njih ove sezone. pokvarili su i ovo finale sa nesrecnim ranim golom pa smo bili primorani da gledamo viktorije 60 minuta

iako posed meni nužno nije neki preterano bitan faktor, ovo je zanimljivo