May 30May 30 ma kako i koliko dizali hajp oko ove utakmice, mrka kapa. otimaće lovu sa bezbroj utakmica tokom sezone i time će devalvirati samo takmičenjedodela pehara a nema žive duše na stadionusvi zapalili da stignu na odvoztm
May 30May 30 Ko je njih učio da onako uzimaju zalet, gde su oni to videli? Cupkaš u mestu ko debil debilni, kružiš, hvataš neke sulude uglove, pa naravno da ćeš da promašiš konjino konjska... instagram pajseri. Navijao sam da dobije PSG zbog Enrikea i pristupa igri, zato što me jako nervira onaj kepec na klupi Arsenala... Lik pokazuje, diže ruku i traži penal, a nema veze sa rukom, ni blizu. Kod one druge "penal" situacije istrčao 50m, mlatara ručicama, histeriše.
May 30May 30 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ma kako i koliko dizali hajp oko ove utakmice, mrka kapa. otimaće lovu sa bezbroj utakmica tokom sezone i time će devalvirati samo takmičenjedodela pehara a nema žive duše na stadionusvi zapalili da stignu na odvoztmZa to je dobar dokaz ovo obrazloženje™ zašto počinju u 18.Ciljna publika mora biti što šira "pazimo na decu"...Ja pizdim oko toga i za koncerte, ali za finale LŠ, pa jepte se...
May 30May 30 14 minutes ago, Zico said:Ko je njih učio da onako uzimaju zalet, gde su oni to videli? Cupkaš u mestu ko debil debilni, kružiš, hvataš neke sulude uglove, pa naravno da ćeš da promašiš konjino konjska... instagram pajseri. Da je Žoc fudbalski trener, garant bi mu Eze zapao
May 30May 30 1 minute ago, ubibobi said:Da je Žoc fudbalski trener, garant bi mu Eze zapao I onda bi dobio nadimak Boc
May 30May 30 znao sam da je večeras fudbal pobedio, ali bi mi bez ppp-a totalno promaklo da je istovremeno instagram nekako izgubio
May 30May 30 Samo da primetim da je odlazak Mbapea iz Sen Zermena u Real Madrid potpuno transformisao oba tima.
May 30May 30 Just now, ubibobi said:I opet smisleniji komentari nego li kod gosn I I Druže 10 uveče, valjda nekako skratiti vreme ako je u studiju od 4
May 30May 30 23 minutes ago, levi said:Brazilac jbg, kod njih i najveći balvani odlično pucaju penale, veliko je iznenađenje da je ovako ispalo. Pogovo što su imali protiv sebe nepostojećeg golmana koji im nije pravio nikakav pritisak da moraju da šutiraju rizično27 minutes ago, levi said:Brazilac jbg, kod njih i najveći balvani odlično pucaju penale, veliko je iznenađenje da je ovako ispalo. Pogovo što su imali protiv sebe nepostojećeg golmana koji im nije pravio nikakav pritisak da moraju da šutiraju rizičnoOk kapiram da u modernom fudbalu svi su tehnicki potkovani I da se I penali u velikom timovima ozbiljno vezbaju. Mozda je Gabrijel najbolji izvodjac istih na treningu ali nikad ne razumem zasto se kljucan sut daje nekom kome zapravo jedinom na terenu nije posao precizan sut u okvir gola I ko je 1 na 1 s golmanom ono jednom u pet sezona?Kad vidim stopera u petoj seriji uvek skrecem pogled, promasaj 50%Btw ne razumem ovo za Brazilce sto su oni bolji od drugih? Edited May 30May 30 by dillinger