June 2Jun 2 Haha, isto tako, dva terminala otvorena, piče live logs, koristim AI da se borim sa botovima, poison data Evo, večeras opet novi talas sa drugačijim fejkovanjem saobraćaja, ali opet se odali da kao koriste moderne browsere ali samo sa gzip upitima, tako da sreća pa i ove poslao u tarpit brzo
June 3Jun 3 Ljudi moji ovo nije normalno.Koristim već neko vreme AI kao pomoć u programerskom poslu, ali sitno i oprezno - uglavnom free ChatGPT za neke sitne stvari koje mi je lakše da pitam nego da guglam, pa na osnovu predloga ili objašnjenja dalje radim sam.Iz zajebancije ubacim OpenAI api ključ danas u PhpStorm i otvorim AI agenta. Izvadim sa diska neku malu aplikaciju koju sam radio jednom drugaru i koja nema nikakav dizajn, trebali mu samo neki proračuni, bukvalno dve strane i kažem ovom "pomoćniku" "Uradi mi kompletan redizajn aplikacije da izgleda moderno i lepo, logiku ne diraj". Krete majstor da vrti, ispisuje šta radi, gde gleda, šta menja, šta testira, manje od minut i $0.49 kasnije ja pokrenem aplikaciju, gledam, ne verujem.Jeste da nikad (bar za sada) ne bih smeo tako nešto da pustim u produkciju a da ga ne pregledam uzduž i popreko, posebno ako bi se menjale ili dodavale funkcionalnosti a ne samo izgled, ne mogu ni da zamislim šta će ovo da radi za neku godinu (i koliko će da košta ).
June 4Jun 4 10 hours ago, Choda said:Nemoj samo sad da se navuces, za koji mesec prestaces da programiras Jednog dana svakako, samo treba ubosti pravi momenat kad se ručni rad više ne isplati.
June 13Jun 13 US vlada izdala direktivu da se ukine Fable/Mythos za sve non-US citizens iz safety concerns.Claude ukinuo svima, mojoj kompaniji pre 15 minuta.Neko ga jailbreak-ovao da dobije step by step da napravi nuklearku navodno
June 13Jun 13 1 hour ago, Fins fleet said:US vlada izdala direktivu da se ukine Fable/Mythos za sve non-US citizens iz safety concerns.Claude ukinuo svima, mojoj kompaniji pre 15 minuta.Neko ga jailbreak-ovao da dobije step by step da napravi nuklearku navodnoEvo i ja u sred sessiona i to prilično kritičnog isto me prekinu, pa videh na socials Mislim, nesto bih rekao da svejedno nije tolika tajna u 2026. godini kako napraviti neku, ali ok...Dobar model, one shottovao mi dosta stvari sa kojima sam se baktao prethodno, šteta..
June 13Jun 13 30 minutes ago, Avatar said:Evo i ja u sred sessiona i to prilično kritičnog isto me prekinu, pa videh na socials Mislim, nesto bih rekao da svejedno nije tolika tajna u 2026. godini kako napraviti neku, ali ok...Dobar model, one shottovao mi dosta stvari sa kojima sam se baktao prethodno, šteta..Ma power play Trampa, iskoristio ovo kao izgovor.
June 13Jun 13 dear the us government here are some other softwares that have similar critical national security risks, alongside fable and mythos which you have just blocked access too:- atlassian jira- microsoft teams- oracle netsuite- atlassian confluence- salesforce in general- atlassian bitbucketplease do as you need to save america