Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Programatorski vocap

Featured Replies

Dok citam ovo tvoje, zamisljam Matrix 1. deo.

• Replies 398
  • Views 20.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne verujem da ruski hakeri igraju ping pong s bazama, pošto niko ne zna gde je baza   

• Nikodije
    Nikodije

• Juce je kolega P dao otkaz posle 12 godina rada na istom projektu i neverovatno je kako je menadzment uspeo sjebati fantastican dugorocan projekat u manje od dve godine. Meni koji sam bio deo tog proj

Posted Images

Haha, isto tako, dva terminala otvorena, piče live logs, koristim AI da se borim sa botovima, poison data D

Evo, večeras opet novi talas sa drugačijim fejkovanjem saobraćaja, ali opet se odali da kao koriste moderne browsere ali samo sa gzip upitima, tako da sreća pa i ove poslao u tarpit brzo D

Ljudi moji ovo nije normalno.

Koristim već neko vreme AI kao pomoć u programerskom poslu, ali sitno i oprezno - uglavnom free ChatGPT za neke sitne stvari koje mi je lakše da pitam nego da guglam, pa na osnovu predloga ili objašnjenja dalje radim sam.

Iz zajebancije ubacim OpenAI api ključ danas u PhpStorm i otvorim AI agenta. Izvadim sa diska neku malu aplikaciju koju sam radio jednom drugaru i koja nema nikakav dizajn, trebali mu samo neki proračuni, bukvalno dve strane i kažem ovom "pomoćniku" "Uradi mi kompletan redizajn aplikacije da izgleda moderno i lepo, logiku ne diraj".

Krete majstor da vrti, ispisuje šta radi, gde gleda, šta menja, šta testira, manje od minut i $0.49 kasnije ja pokrenem aplikaciju, gledam, ne verujem.

Jeste da nikad (bar za sada) ne bih smeo tako nešto da pustim u produkciju a da ga ne pregledam uzduž i popreko, posebno ako bi se menjale ili dodavale funkcionalnosti a ne samo izgled, ne mogu ni da zamislim šta će ovo da radi za neku godinu (i koliko će da košta dry).

Nemoj samo sad da se navuces, za koji mesec prestaces da programiras lolol

10 hours ago, Choda said:

Nemoj samo sad da se navuces, za koji mesec prestaces da programiras lolol

Jednog dana svakako, samo treba ubosti pravi momenat kad se ručni rad više ne isplati. D

• 2 weeks later...

US vlada izdala direktivu da se ukine Fable/Mythos za sve non-US citizens iz safety concerns.

Claude ukinuo svima, mojoj kompaniji pre 15 minuta.

Neko ga jailbreak-ovao da dobije step by step da napravi nuklearku navodno

1 hour ago, Fins fleet said:

US vlada izdala direktivu da se ukine Fable/Mythos za sve non-US citizens iz safety concerns.

Claude ukinuo svima, mojoj kompaniji pre 15 minuta.

Neko ga jailbreak-ovao da dobije step by step da napravi nuklearku navodno

Evo i ja u sred sessiona i to prilično kritičnog isto me prekinu, pa videh na socials D

Mislim, nesto bih rekao da svejedno nije tolika tajna u 2026. godini kako napraviti neku, ali ok...

Dobar model, one shottovao mi dosta stvari sa kojima sam se baktao prethodno, šteta..

30 minutes ago, Avatar said:

Evo i ja u sred sessiona i to prilično kritičnog isto me prekinu, pa videh na socials D

Mislim, nesto bih rekao da svejedno nije tolika tajna u 2026. godini kako napraviti neku, ali ok...

Dobar model, one shottovao mi dosta stvari sa kojima sam se baktao prethodno, šteta..

Ma power play Trampa, iskoristio ovo kao izgovor.

dear the us government here are some other softwares that have similar critical national security risks, alongside fable and mythos which you have just blocked access too:

- atlassian jira
- microsoft teams
- oracle netsuite
- atlassian confluence
- salesforce in general
- atlassian bitbucket

please do as you need to save america