Jump to content
IGNORED

Anatomy Of A Fall

Svemir Zeka

Recommended Posts

Posted

možda je doduše trebo film eksplicitno da kaže da ponekad prosto ne možemo da znamo šta je istina i najbolje što možemo je da odlučimo sami šta je naša istina

oh wait :fantom:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, ultra plasticni said:

Super sto je posle objavljivanja presude prvo otisla na veceru sa advokatima, a ne da vidi sina saucesnika. Verovatno ce u drugom delu da isisa i njega kao bivseg muza

Njega će još i da istranžira i sakrije.

Posted
36 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

možda je doduše trebo film eksplicitno da kaže da ponekad prosto ne možemo da znamo šta je istina i najbolje što možemo je da odlučimo sami šta je naša istina

Kurosava pre 70 godina

Posted

svaki film sa nezaokruženom pričom

Posted
53 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Mi naše istine već znamo, filmove gledamo da vidimo tuđe, da saosećamo, da se poistovetimo, ili ne, i proživimo i doživimo emocije, pojave, stvari koje sami ne možemo, u realnom životu oko nas. 

Stoga, glup koncept to sa našom istinom. 

• +1 1
  • -1 1
Posted

potrošio si više redova na ovaj film neko na bilo koje drugo prošlogodišnje izdanje tho :happy:

Posted

Nepunih 15 minuta i kuče za sada apsolutno kida s glumom, dajte mu sve nagrade.

• +1 3
Posted
2 hours ago, Tsai said:

:lolol:

Screenshot_20240109_204615_YouTube.jpg

Novi Halloween-alike soundtrack

Posted
17 minutes ago, Patty Lee said:

Nepunih 15 minuta i kuče za sada apsolutno kida s glumom, dajte mu sve nagrade.

Dobio je u Kanu..

• Wub 1
Posted
4 hours ago, morgana said:

mali izgleda kao dusko lokin, u sta ste me ovo uvalili

hqdefault.jpg

• Haha 2
Posted

Ja bih seo

Ne bih pao :covid19:

Posted

Više sam sklona mišljenju da ga je ona ubila. Da li je bila prikriveni psiho? Pojma nemam, meni je delovala sasvim obično. Da li je ispizdela što juje dovukao u onu vukojebinu, upropastio intervju , jbt, ponekad se zapitam da li su ljudi čuli za razvod.

Film me je smorio dužinom trajanja, pogotovo deo koji se odvija u sudnici.

Posted
7 minutes ago, Arkadija said:

Film me je smorio dužinom trajanja, pogotovo deo koji se odvija u sudnici.

meni je film samo dobar, nije za padanje na dupe niti mi je jedan od omiljenih godine. previše je hladan za moj ukus i oseća se dužina, da.

ali cenim što generiše diskusiju iako nije baš killers of the flower moon...ili john wick 4 :happy:

Posted
7 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

meni je film samo dobar, nije za padanje na dupe niti mi je jedan od omiljenih godine. previše je hladan za moj ukus i oseća se dužina, da.

ali cenim što generiše diskusiju iako nije baš killers of the flower moon...ili john wick 4 :happy:

Zamisli tek Killers of the flower moon 4 

giphy.gif

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

film je jedno 10 puta bolji od tog skorsezevog sranja

• -1 3