Jump to content

Pronađi me/Amber Alert

Featured Replies

Mene ovo, praštajte, podsetilo na film Killer Joe. Jezivo.

• Replies 2.1k
  • Views 198.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni da je neko rekao pre nego što sam dobila bebe da ću moći da upadnem u sleep-komu na dve sekunde STOJEĆI - mislila bih da me zajebava. Dešavalo mi se da zaspim uz bebu dok smo sami pa se u panici

• Mr.Mxyzptlk
    Mr.Mxyzptlk

zasto jebeno ovaj covek mora sve da objavi, pa i ovo. zasto je toliko govno da mi je znati.   zar nemamo nekoga iz policije, vojske, bolnice, saobracaja ko je dovoljno pametan da kaze dve tr

• Партибрејкер
    Партибрејкер

Šta smo sve imali:   "Majka namerno otišla tamo sama s decom, ko zna šta je htela, sumnjiva je."   "Guglala pre toga granične prelaze, obrisla pozive."   Karleuša kaže  -

Posted Images

Govno smrdljivo od oca. Trunuo u paklu. 

Реконструкција 27.11.2023 (Според изјави објавени на медиумите)

-7:27 часот – Вања излегла од домот.

-7:28 часот – Киднаперите ја фатиле во приземје, и ги врзале рацете и ја ставиле во вреќа за спиење.

-7:29 часот – Ја ставиле во колата „Цитроен“ која била украдена од Велес од втората жртва.

-7:30 часот – Тргнале, пред возилото Цитроен се движело возило „Рено канго“ и се упатуваат кон „Партизанска“.

-7:35 часот – Исклучен е телефонот на Вања на потегот Силбо-Броз на булеварот „Партизански одреди“

-7:40 часот – Мајката излегува од зградата

-8:00 часот – Конвојот со киднапираната Вања (Рено и Цитроен) се упатува кон периферијата на Скопје

-8:20 часот – Од училиштето и се јавуваат на мајката дека Вања не дошла на школо

-8:35 часот – Мајката го пријавува исчезнувањето на Вања во МВР

-8:40 часот – Киднаперите со Вања влегуваат во Општина Чучер Сандево, каде прво е селото Бразда

-8:40-10:00 часот – Вања ја држат врзана и затворена во вреќа

-10:00 часот – Вања е убиена

-10:00 часот -? – Телото на Вања е закопано, а автомобилот Цитроен е запален

-11:00 часот – Таткото го пријавува исчезнувањето

-12:08 часот – Мајката објави на ФБ дека се сомнева во киднапирање

-15:40 часот – Полицијата го најде запалениот автомобил.

@cedo

Koliko daleko je Vanja pronađena od mesta kidnapovanja?

Kako su našli telo ? Jel ih do nje odveo neko od kidnapera?

A telo tog frizera jel isto bilo zakopano

On ako je narkoman tu je sve jasno. Odumru celije i sistemi za empatiju itd.

@cedo Je l iko igde napisao o kojim parama se ovde radi? Videla sam da pominju da majka ima neke stanove koje je dobila od oca u nasledstvo i da je skoro prodala jedan. Razmišljam juče ceo dan jbt koje su to pare zbog kojih uradiš ovo svom detetu… mada ne znam ni koje su to pare da ovo uradiš tuđem/bilo kom detetu al’ ajd’.

On 5. 12. 2023. at 1:26, Fakundo Sava said:

@cedo

Koliko daleko je Vanja pronađena od mesta kidnapovanja?

Kako su našli telo ? Jel ih do nje odveo neko od kidnapera?

A telo tog frizera jel isto bilo zakopano

google mi kaze da treba 25 minuta do tamo kolima (imas u mom prethodnom postu video gde je oteta i odvezena). oteta je u gradu, Debar Maalo, a ubijena i zakopana u selu Brazda, opstina Cucer Sandevo

mediji pisu sat vremena

tuzilac (Bubevski) je rekao da su telo nasli po iskazu osumnjicenih. bila je zakopana

frizer je ubijen u okolini Velesa, telo nadjeno u rupi 3m dubokoj

On 5. 12. 2023. at 7:54, Patty Lee said:

@cedo Je l iko igde napisao o kojim parama se ovde radi? Videla sam da pominju da majka ima neke stanove koje je dobila od oca u nasledstvo i da je skoro prodala jedan. Razmišljam juče ceo dan jbt koje su to pare zbog kojih uradiš ovo svom detetu… mada ne znam ni koje su to pare da ovo uradiš tuđem/bilo kom detetu al’ ajd’.

to je. ne postoje pare koje mogu da opravdaju ubistvo nevine osobe

a ono sto kazu jeste da su u pitanju pare od prodaje jednog stana. i ubibobi je ovde dao isti info licnim kanalima

cekaju se rezultati obdukcije

interesantna stvar: pored sela brazda (tu mu(palcevskom) je vikendica od roditelja koliko sam ukapirao) se nalazi selo gluvo. kazu da je ovaj palcevski rodom odatle. tamo su pre nekog vremena ubijeni i muceni dvoje a u svrhu otimanja novca. cini mi se da su nekoga uhapsili za to. ne bi me cudilo da je ovaj i serijski ubica. njegovo ponasanje na socijalnim mrezama posle 27. i ubistva deteta ne pokazuje da je imao ikakvih problema sa tim cinom. 

evo nadjoh tekst o tome

Edited by cedo

On 5. 12. 2023. at 7:54, Patty Lee said:

Pogledaj Killer Joe (V.Fridkin, sa Mekonahijem i Džuno Templ), nije baš ubistvo deteta

karate je plemenita vestina koja izgradjuje karakter kod coveka. i sam sam dugo u mladosti trenirao. time mi je zalosnije da procitam da je karate trener ucestvovao u ovako necemu

Reveal hidden contents

I ovde je morala da se oglasi Zora Dobričanin i da nagađa o motivima, da konstatuje kako je ceo svet otišao u katastrofalnu dekadenciju...:puke:

On 5. 12. 2023. at 16:54, ragasto said:

I ovde je morala da se oglasi Zora Dobričanin i da nagađa o motivima, da konstatuje kako je ceo svet otišao u katastrofalnu dekadenciju...:puke:

jel se dotakla nekaznjivosti povlascenih ? :fantom:

Edited by cedo

On 5. 12. 2023. at 16:54, ragasto said:

:puke:

Edited by Moonwalker

U spojleru je prepričano gostovanje sa TV Prve, ovo sam kopirao sa Kurirovog sajta:

Reveal hidden contents

Meni ovo izgleda kao razmišljanje naglas, uz suptilno predstavljanje moguće linije odbrane.