Jump to content
IGNORED

Likovi iz odeljenja (o.š. / s.š.)

Glen Livet

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• slepa živana

13

• Miralem

9

• pacey defender

7

• Milogled Bluff

7

Posted
ima i ja iz jedanaeste. i iz seste. i iz atsh-a. i iz cetvrte, koju sam vec naveo. cool.gif
Znala sam da nisi bio neki sjajan đak, ali toliki propalitet... :unsure: jel ima neka škola iz koje te nisu izbacili crni gmazu???
Posted
garant u sportsko odeljenje.
Ma tebi se sve pobrkalo... Je l pamtiš ti šuvara?
Posted
XI anyone?
xiii
A da se nađemo na sredini? XII? :D
Posted
išo Milan Mladenović :)
Cini mi se i Gile El. org. i muski deo ZaneOd ovih sto sam ih licno vidjao Kosta Perovic i Natasa Vukoje
Posted (edited)
Znala sam da nisi bio neki sjajan đak, ali toliki propalitet... :unsure: jel ima neka škola iz koje te nisu izbacili crni gmazu???
ima, ima: international school of the hague. nju sam zavrsio pre nego sto su uspeli da me izbace evilsmile.gif (mada, zvanicno, nisu me iz nigde izbacili. samo me je razredna u 11toj (tad otprilike najkaubojskijoj gimnaziji) zamolila da sam pokupim svoje prnje :lol: )ps. sto se ats-a tice, tu sam bio otprilike 3 nedelje, dok se na vezu nisam ubacio u 6tu. na temu: preko puta prvonavedene skole mi je ortak iz osnovne drzao pekaru (tj njegovi cale i keva). na osnovu osmogodisnjeg prijateljstva i nebrojenih doturanja papirica na pismenim i saptanja na usmenim, imao sam privilegiju da kod njega kupujem djevrek sa popustom od 0%. Edited by Miralem
Posted (edited)
ima i ja iz jedanaeste. i iz seste. i iz atsh-a. i iz cetvrte, koju sam vec naveo. cool.gif
ti baš divljao po odmorima?edit: tek sad videh, bilo već Edited by pacey defender
Posted
pokusham da usput udam neudatu rodjaku, nadjem gajbu kome treba, uvalim neshto polovno
stvarno thermal, kako to pises o neudatoj rodjaci <_< tesko ces je udati ako je reklamiras kao nesto polovno <_< e da, secam se nekih ljudi sa kojima sam isao u osnovnu skolu, secam se i nekih ljudi sa kojima sam isao u drugu bgd gimnaziju ali ne vidjam i ne druzim se sa tim ljudima, nikakve godisnjice i slicno. davno bilo.
Posted
stvarno thermal, kako to pises o neudatoj rodjaci <_< tesko ces je udati ako je reklamiras kao nesto polovno <_< e da, secam se nekih ljudi sa kojima sam isao u osnovnu skolu, secam se i nekih ljudi sa kojima sam isao u drugu bgd gimnaziju ali ne vidjam i ne druzim se sa tim ljudima, nikakve godisnjice i slicno. davno bilo.
covece, pod stare dane ucim da postoje neke gimnazije.... gde je druga?