dranata Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ima i ja iz jedanaeste. i iz seste. i iz atsh-a. i iz cetvrte, koju sam vec naveo. Znala sam da nisi bio neki sjajan đak, ali toliki propalitet... jel ima neka škola iz koje te nisu izbacili crni gmazu???
slepa živana Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 garant u sportsko odeljenje.Ma tebi se sve pobrkalo... Je l pamtiš ti šuvara?
Linda Lee Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 XI anyone? xiiiA da se nađemo na sredini? XII? :D
*edited by mod Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 išo Milan Mladenović :)Cini mi se i Gile El. org. i muski deo ZaneOd ovih sto sam ih licno vidjao Kosta Perovic i Natasa Vukoje
Miralem Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) Znala sam da nisi bio neki sjajan đak, ali toliki propalitet... jel ima neka škola iz koje te nisu izbacili crni gmazu???ima, ima: international school of the hague. nju sam zavrsio pre nego sto su uspeli da me izbace (mada, zvanicno, nisu me iz nigde izbacili. samo me je razredna u 11toj (tad otprilike najkaubojskijoj gimnaziji) zamolila da sam pokupim svoje prnje )ps. sto se ats-a tice, tu sam bio otprilike 3 nedelje, dok se na vezu nisam ubacio u 6tu. na temu: preko puta prvonavedene skole mi je ortak iz osnovne drzao pekaru (tj njegovi cale i keva). na osnovu osmogodisnjeg prijateljstva i nebrojenih doturanja papirica na pismenim i saptanja na usmenim, imao sam privilegiju da kod njega kupujem djevrek sa popustom od 0%. Edited January 27, 2008 by Miralem
pacey defender Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) ima i ja iz jedanaeste. i iz seste. i iz atsh-a. i iz cetvrte, koju sam vec naveo. ti baš divljao po odmorima?edit: tek sad videh, bilo već Edited January 27, 2008 by pacey defender
Pontijak Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 pokusham da usput udam neudatu rodjaku, nadjem gajbu kome treba, uvalim neshto polovnostvarno thermal, kako to pises o neudatoj rodjaci <_< tesko ces je udati ako je reklamiras kao nesto polovno <_< e da, secam se nekih ljudi sa kojima sam isao u osnovnu skolu, secam se i nekih ljudi sa kojima sam isao u drugu bgd gimnaziju ali ne vidjam i ne druzim se sa tim ljudima, nikakve godisnjice i slicno. davno bilo.
paculla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 stvarno thermal, kako to pises o neudatoj rodjaci <_< tesko ces je udati ako je reklamiras kao nesto polovno <_< e da, secam se nekih ljudi sa kojima sam isao u osnovnu skolu, secam se i nekih ljudi sa kojima sam isao u drugu bgd gimnaziju ali ne vidjam i ne druzim se sa tim ljudima, nikakve godisnjice i slicno. davno bilo.covece, pod stare dane ucim da postoje neke gimnazije.... gde je druga?
Recommended Posts