copkillah Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Sa mnom je u razred u OS Skadarlija isao lik koji je jednom gostovao u Utisku nedelje i nevidjeno se nalupetao i od tada ga, da li zbog toga ili neceg drugoga, nema vise u medijima. Ostali niks.Koje si godište?(nisam išao u Skadarliju, pitam iz drugog razloga)
pt 2.0 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 auh, tek sad se setila.selebriti iz moje OŠ )generacije plus minus nekoliko godina) su sestre kovač, onaj šutanovac, violinistkinje simonuti.mislim da ih ima još, ali ovo je na prvu loptu.
copkillah Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) U moju OŠ, prema priči likovnjače™ išao je i 1: .edit: to se ne poklapa previše sa njegovom biografijom, ali je gorepomenuta nastavnica to tvrdila :)Sa gimnazijom (Sveti Sava), bolje i da ne počinjem :) Edited May 13, 2010 by copkillah
jms_uk Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 auh, tek sad se setila.selebriti iz moje OŠ )generacije plus minus nekoliko godina) su sestre kovač, onaj šutanovac, violinistkinje simonuti.mislim da ih ima još, ali ovo je na prvu loptu.Oslobodioci ili Vuk?
McCoy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 u moju srednju u odeljenje Natasa Miljkovic i Goga Sekulic :isuse:
Hamlet Strašni Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jos jedan iz najbolje gimnazije u gradu, drustveni smer, jedino sto si neparna smena bio, ali ajde...
vin Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 u moju srednju u odeljenje Natasa Miljkovic i Goga Sekulic :isuse: ovo je interesantno, daj pisi, kakve su bile.
pacey defender Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) u moju srednju, isla je ona riba sto je...khm...pevala u spotu "jul je pravi izbor i pravo resenje". godinu dana mladja od mene, dakle 1983, sto ce reci da je imala 17 kada se kreveljila u toj kampanji. Edited May 19, 2010 by pacey defender
Milogled Bluff Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kako je meni bilo drago kad su onom degeneriku iz tog spota neki cestiti SePeOovci slomili ruku
McCoy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) ovo je interesantno, daj pisi, kakve su bile.Natasa je bila skroz neupadljiva osim neverovatne disproporcije telo-glava-noge (zato je u javnosti uvek u nekim sirim stvarima :P ). Stvarno, bila je skroz prosecna, nit streber, nit ponavljac..Ali Goga... Ona je stvarno zalutala kod nas, i kratko se zadrzala :) . Pljevaljski (valjda) nebruseni dijamant je jos i tada isijavao inteligencijom i pojavom. Realno, nije bila za gimnaziju a pogotovu ''najbolju'' . Mada je bila ok, onako naivna i neiskvarena. A i dobro je pevala, tada u nekom KUD-u ili tako nesto.. A posle se prolepsala :isuse:Takodje, u petu je isao i Djole, prvi gitarista grupe ''Urgh'' ;) Edited May 19, 2010 by McCoy
kapetanm Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Sa mnom u razredu gimn. jedan poluuspešni roker sa 1.hitom i učešćem na YU bend aidom, 1.dobar SF pisac, u drugim Mićko iz Indexovog pozorišta, i gomila fudbalera , bildera i košarkaša + rasadnik krimosa. Jebiga, Dušanovac je to
slepa živana Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 u moju srednju u odeljenje Natasa Miljkovic i Goga Sekulic :isuse:ne znam kako se zvala ova goga kad je išla u školu... ali i ja sam bila u tvom odeljenju.
kapetanm Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 sf zoran zivkovic?Ne , on je dosta stariji, sta misliš o meni ?
Recommended Posts