May 24May 24 Milan je cele sezone u top 3 a svi su izgledi da će zavrsiti 6. Roma se nateže sa Veronom, čak je Malen dao gol tek posle promašenog penala, a Verona ima i crveni.
May 24May 24 3 minutes ago, MiddleClass said:Milan Jel Ibra tamo u upravi? Sve ce da ih pomlati. jbt, Milan i Juventus u EL, neverovatno. To u Spaniji ne moze da se desi.
May 24May 24 Losa sezona, jos ovo ispadanje u barazu za mundijal, bas su u krizi debeloj kao fudbalska nacija. Iz ove perspektive deluju nadrealno one sezone od pre par godina kad su imali po nekoliko timova u samim zavsnicama evrokupova ili osvajali.
May 24May 24 On 22. 5. 2026. at 8:49, goofs said:Izgleda da Sari preuzima Atalantu sledeće sezone. Zanimljivo, svidja mi se odabirali zašto, bio im je dobar ovaj što je došao umesto Jurićaperspektivan trener, viši plafon od Sarija dobro nisu zvali Zemana
May 25May 25 Author Ok je Paladino, ali realno nije uradio bogznasta ove sezone. Mislim da bi njega morali da cekaju da poraste i da rastu sa njim, a Atalnta to vise ne zeli. Ima nekog rezona. Sari je dobar trener kada nametne svoj sistem, ume da izvuce puno iz igraca ako mu dovedes pravi profil, a ovi imaju ponajbolji skauting u Evropi. Dobar su fit.In other news, Gatuzo preuzima Lacio majkomila
May 25May 25 Сари је искусан тренер са киме знаш на чему си, плус му је и клуб нивоа Аталанте некако права мерка. Кудикамо мање шизофрена средина од Лација и са много мање притиска.Оно што је проблем је што он користи искључиво 4-3-3 а Аталанта је деценију и кусур штелована да игра са 3 позади. А Милан ове сезоне је прави пример колико тактички ригидан тренер може да уназади и тим и играче чије позиције не постоје у његовом систему. Сулудо је инсистирати на 3-5-2 ако су ти два најквалитетнија играча два крила (Леао и Пулишић). Уколико Сари успе да искористи оно што има на располагању онда ће бити дугорочно решење које Аталанту може да држи сваке сезоне у озбиљној борби за Европу.
May 25May 25 najbolja sezona ikada........Inter šampion, Milan i Juventust ispušili LŠ u poslednjem kolune može bolje
May 25May 25 Author 1 hour ago, crtamOrasi said:Сулудо је инсистирати на 3-5-2 ако су ти два најквалитетнија играча два крила (Леао и Пулишић). Apsolutno. S druge strane, imao si Tea Hernandeza koji je medju najbržim igračima u Evropi, ali je poznat kao lenj defanzivac. Celu milansku karijeru igra levog beka, i prvi put kad je došao trener koji bi ga stavio na wingbeka oni ga prodaju. Mali Perica menadžment, bukvalno.I sad je izgleda čistka, svi odlaze, direktor, skauting, Tare, Alegri...samo Ibra ostaje, da me ubiješ ne znam zašto.
May 27May 27 Author ^^ i posle zašto im liga odumire. jedan od dva najbolja mlađa trenera u Italiji trenutno radi u Arabiji, drugi u Premier ligi.na tu temu - Fabio Groso preuzima Fiorentinu