May 28, 20231 yr 47 minutes ago, Filozof manijak said: Čuj podržava Da si ti mena živa i zdrava Hide contents Ju izvini molim te svejedno je dosadan 😛
May 28, 20231 yr 55 minutes ago, Svemir Zeka said: Ju izvini molim te svejedno je dosadan 😛 Kakav gotivan pokušaj neuspele provokacije
May 28, 20231 yr Author 1 hour ago, goofs said: ju ju koliko metalaca na forumu, nisam imao pojma I svi slušaju metal od pelena, niko osim mene nije počeo sa Plavim orkestrom i sličnim. Obaška što je metal koji slušaju ppp-ovci gori treš od Devita i Breskvice.
May 28, 20231 yr Počelo se od Riblje čorbe, pa posle toga Metalika, zatim Pantera, Slejer, Testament...
May 28, 20231 yr Author 2 minutes ago, napadaj said: Metalika, zatim Pantera, Slejer, Testament... 8 minutes ago, Nikodije said: Obaška što je metal koji slušaju ppp-ovci gori treš od Devita i Breskvice.
May 28, 20231 yr Author 1 minute ago, napadaj said: Wat Ne voliš nabrojane? Voleo sam nekad i idem na koncerte svih njih kada su u Bg ili blizu Zajebavam se malo na račun metalaca pošto misle da su naročito posebni. Polazim od sebe
May 28, 20231 yr Ma to je besmislena priča. Plus su i metalci uglavnom pičkice, slušaju nekakve Hemerfole i Helovine i dumove, a ne ozbiljne stvari.
May 28, 20231 yr Author 1 minute ago, napadaj said: Ma to je besmislena priča. Plus su i metalci uglavnom pičkice, slušaju nekakve Hemerfole i Helovine i dumove, a ne ozbiljne stvari. Doom je za sladokusce. Ništa lepše od spore i teške pesme od 17 minuta. Umetnost.
May 28, 20231 yr 21 minutes ago, Filozof manijak said: Kakav gotivan pokušaj neuspele provokacije Nije neuspela nego si provaljen da si zvanučno protiv woke, a ovamo se sečeš na nekog trans dosadnjakovića koji mjauče po koncertima 14 minutes ago, Nikodije said: I svi slušaju metal od pelena, niko osim mene nije počeo sa Plavim orkestrom i sličnim. Ja sam slušala Whitesnake i Heart u vrtiću, to su naJači metalci
May 28, 20231 yr Just now, Nikodije said: Doom je za sladokusce. Ništa lepše od spore i teške pesme od 17 minuta. Umetnost. Ti si kao neki sahranski metalac, a slušaš Vranjkovića i tu sad držiš slovo nama neukima....
May 28, 20231 yr U srednjoj sam imala simpatiju koji je bukvalno slušao samo power metal, morala sam da se pretvaram da mi je Blajnd Gardijan super. Teška vremena.
May 28, 20231 yr Author 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ti si kao neki sahranski metalac, a slušaš Vranjkovića i tu sad držiš slovo nama neukima.... I Vranjković je doom, i kad ga vidiš i kad ga čuješ. Nnegovu pesmu Majdan slušam bar jednom dnevno.