Svemir Zeka Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 47 minutes ago, Filozof manijak said: Čuj podržava Da si ti mena živa i zdrava Hide contents Ju izvini molim te svejedno je dosadan 😛
Filozof manijak Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 55 minutes ago, Svemir Zeka said: Ju izvini molim te svejedno je dosadan 😛 Kakav gotivan pokušaj neuspele provokacije
Nikodije Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 1 hour ago, goofs said: ju ju koliko metalaca na forumu, nisam imao pojma I svi slušaju metal od pelena, niko osim mene nije počeo sa Plavim orkestrom i sličnim. Obaška što je metal koji slušaju ppp-ovci gori treš od Devita i Breskvice. 2 2
napadaj Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Počelo se od Riblje čorbe, pa posle toga Metalika, zatim Pantera, Slejer, Testament...
ToniAdams Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 ovo je fakat dum topik kad krenem citati vase ispovjesti 5
Nikodije Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 2 minutes ago, napadaj said: Metalika, zatim Pantera, Slejer, Testament... 8 minutes ago, Nikodije said: Obaška što je metal koji slušaju ppp-ovci gori treš od Devita i Breskvice.
napadaj Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 (edited) Wat Ne voliš nabrojane? Edited May 28, 2023 by napadaj
Nikodije Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 1 minute ago, napadaj said: Wat Ne voliš nabrojane? Voleo sam nekad i idem na koncerte svih njih kada su u Bg ili blizu Zajebavam se malo na račun metalaca pošto misle da su naročito posebni. Polazim od sebe
napadaj Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Ma to je besmislena priča. Plus su i metalci uglavnom pičkice, slušaju nekakve Hemerfole i Helovine i dumove, a ne ozbiljne stvari.
Nikodije Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 1 minute ago, napadaj said: Ma to je besmislena priča. Plus su i metalci uglavnom pičkice, slušaju nekakve Hemerfole i Helovine i dumove, a ne ozbiljne stvari. Doom je za sladokusce. Ništa lepše od spore i teške pesme od 17 minuta. Umetnost. 1
Svemir Zeka Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 21 minutes ago, Filozof manijak said: Kakav gotivan pokušaj neuspele provokacije Nije neuspela nego si provaljen da si zvanučno protiv woke, a ovamo se sečeš na nekog trans dosadnjakovića koji mjauče po koncertima 14 minutes ago, Nikodije said: I svi slušaju metal od pelena, niko osim mene nije počeo sa Plavim orkestrom i sličnim. Ja sam slušala Whitesnake i Heart u vrtiću, to su naJači metalci 1
Svemir Zeka Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Just now, Nikodije said: Doom je za sladokusce. Ništa lepše od spore i teške pesme od 17 minuta. Umetnost. Ti si kao neki sahranski metalac, a slušaš Vranjkovića i tu sad držiš slovo nama neukima.... 1
Patty Lee Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 U srednjoj sam imala simpatiju koji je bukvalno slušao samo power metal, morala sam da se pretvaram da mi je Blajnd Gardijan super. Teška vremena. 9
Nikodije Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ti si kao neki sahranski metalac, a slušaš Vranjkovića i tu sad držiš slovo nama neukima.... I Vranjković je doom, i kad ga vidiš i kad ga čuješ. Nnegovu pesmu Majdan slušam bar jednom dnevno. 2
Recommended Posts