May 9, 20233 yr ja ne znam kolko tih nozeva kurir ima u shteku, vec su jednom davali. za ovaj sada treba bash biti junachki glup ili junachki prorachunat Sent from my RMX3710 using Tapatalk
May 9, 20233 yr Pa bukvalno jos da napisu "ZA FERKU" Ovo je i zvanicno ludnica od prosle srede, sada samo da se prebrojimo koji smo i u kom odeljenju. Svi komplet. edit: ovde dole u krugu ladno pise "POZOVITE I POLICIJA DOLAZI KOD VAS PO PUSKE, PISTOLJE, BOMBE I MUNICIJU" ... i jos poklanjaju noz. Ovo se neko zeza bolesno Edited May 9, 20233 yr by Caligula
May 9, 20233 yr Uveličavala sam sliku kao luda, misleći da sam stvarno prsla s mozgom kad umišljam nož. Gde su prostorije Kurira? Zna li ko?
May 9, 20233 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Uveličavala sam sliku kao luda, misleći da sam stvarno prsla s mozgom kad umišljam nož. Gde su prostorije Kurira? Zna li ko? U Vlajkovicevoj, odmah iza Skupstine.
May 9, 20233 yr 31 minutes ago, JohnnyD said: Treba u emotikone da stavite onog smajlija koji udara glavom u zid. Evo, ja ću ovako
May 9, 20233 yr Malo je zlokobno ovako noz a pored ovaj tekst naslova sa udvostrucuju strah Edited May 9, 20233 yr by Midgeta
May 9, 20233 yr Pa dobro, to bi oni da deca nauce i nozem da ljuste krompir, a ne onim plasticnim sranjem sto poklanjaju inace
May 9, 20233 yr potpuni debili ti iz kurira sa nožem treba ih tretirati kao i one što su mahali plastičnim pištoljem samo što ovi iz kurira mašu plastičnim nožem ispred svakog kioska u srbiji kao da su posle 11.09 izdali novine u njujorku sa igračkom avionom ili u londonu i madridu posle onih eksplozija umetnuli u novine igračku bombu
May 9, 20233 yr nozevi su naruceni pre x vremena, po planu je da se podele danas. svi su obuceni da zaziru od toga da misle, ili da gledaju svoj mali posao, ne u lancu uzroka i posledica ili nekom drugom obliku konteksta. magacioner izdao, paker upakovao, vozac razvezao, trafikant prodao. gradjanin kupio. poz Edited May 9, 20233 yr by le petit nicolas
May 9, 20233 yr 21 minutes ago, harper said: U Vlajkovicevoj, odmah iza Skupstine. Hvala, taman da ne moramo daleko.
May 9, 20233 yr 58 minutes ago, JohnnyD said: vrati pistolj, na ti noz pa ce da bude sledeci bokser a da vratis noz lukavi mali satnici